Profil uživatele

Jan.bat

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 10 % (5)
Lukáš Holubec: 13 % (4)
Jan Pařízek: 15 % (15)
Pavla Haflantová: 15 % (6)
Michal Novák: 16 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 19.5.2017)
Ač mám Zuzanu Bydžovskou rád, tady to nebylo ono. Jediné co se mi líbilo, byly výrazy Pavla Lišky, což je velmi málo. :/
(zadáno: 29.4.2017)
Zážitek!
(zadáno: 8.4.2017)
(zadáno: 8.4.2017)
Skvělé herecké výkony....
(zadáno: 1.5.2016)
Zábavné a milé představení.
(zadáno: 12.12.2015)
Výtečné představení, Kryštof Hádek i paní Eva Holubová jsou skvělí!
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 25.8.2015)
Modernější zpracování klasiky...
(zadáno: 6.3.2015)
Viděno na generálce. Nijak extrémně nezaujalo...
(zadáno: 2.11.2014)
Časem tomu asi dám ještě šanci.
(zadáno: 19.10.2014)
Pokud jsem dal Pomádě 90%, Horečce musím dát 80%. Není to proto, že by nebyla skvělá, ale je prostě jiná... JAN KŘÍŽ byl perfektní, skvělý, naprosto věrohodný a i přes obrovskou fyzickou náročnost (skvěle tancoval i zpíval!) si svou roli užíval. Naopak mi velmi vadilo umělé herectví M. Doubravové, která "hraje" pořád se stejným výrazem - a ač tady měla hrát nesmělou dívku, působila dost nepřirozeně. Celkově je Horečka ENERGETICKÉ představení, plné světel a skvělých tanečních výkonů. Určitě se na Horečku sobotní noci do Kalichu vydejte! :)
(zadáno: 21.9.2014)
(zadáno: 11.7.2014)
RENT je určitě zajímavý, úplně jiný než ostatní muzikály v Kalichu, zážitek. Roman Tomeš "lídr" představení.
(zadáno: 10.7.2014)
Tento komorní muzikál doporučuji všem, kteří mají rádi krásné hlasy a písně "o něčem".., myslím, že téměř všechny by mohly vyjít samostatně a byl by to zážitek. Paní Kubišová mě osobně velmi překvapila, zpívala krásně a na svůj věk výborně vypadá. Anetka tradičně skvělá, hlas úžasný, herecký um výborný a je čím dál tím krásnější :-)
(zadáno: 15.6.2014)
Nic moc... spíš nic, než moc... :-/
(zadáno: 11.6.2014)
Viděno na dnešní premiéře, Bára skvělá, bylo vidět, že si to užívá!
(zadáno: 27.5.2014)
60% za výkon Simony Stašové a S. Skopala.
(zadáno: 23.5.2014)
Skvělý muzikál plný energie a vynikajících výkonů. Kalich prostě muzikály umí, divák se nenudí a nevyužívá hvězdných jmen kvůli propagaci. Škoda, že se blíží derniéra.
(zadáno: 17.4.2014)
Viktor Preiss měl hezké chvilkové sólo číslo hned po přestávce. :-) jinak průměr.
(zadáno: 14.3.2014)
Skvělé herecké výkony, výborná M. Pleštilová!
(zadáno: 14.3.2014)
(zadáno: 30.1.2014)
Eva Holubová předvedla hodně dobrou "show", opět dokázala, že je výborná "komediantka". Hra ji dává maximální prostor, aby se "vyblbla". Závěrečné standing ovation bylo toho důkazem. Samotné divadlo Studio DVA je VELMI příjemné!
(zadáno: 27.1.2014)
Souhlasím s hodnocením Jirkan.

Další stránky hodnocení: 1 2 >