Profil uživatele

Jan.bat

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 10 % (5)
Lukáš Holubec: 13 % (4)
Jan Pařízek: 15 % (15)
Pavla Haflantová: 15 % (6)
Michal Novák: 16 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 18.2.2012)
(zadáno: 15.3.2012)
Naprostá dokonalost! Simona Stašová EXCELUJE!
(zadáno: 29.9.2012)
Obrovská pochvala pro Dashu, to, co tady podává za výkony je DOKONALÝ!!!
(zadáno: 8.4.2017)
(zadáno: 30.1.2014)
Eva Holubová předvedla hodně dobrou "show", opět dokázala, že je výborná "komediantka". Hra ji dává maximální prostor, aby se "vyblbla". Závěrečné standing ovation bylo toho důkazem. Samotné divadlo Studio DVA je VELMI příjemné!
(zadáno: 27.1.2014)
Hodně zajímavý muzikál, skvělé výkony. Některá "zvířata" jako živá, skvělá opička. :-)
(zadáno: 23.5.2014)
Skvělý muzikál plný energie a vynikajících výkonů. Kalich prostě muzikály umí, divák se nenudí a nevyužívá hvězdných jmen kvůli propagaci. Škoda, že se blíží derniéra.
(zadáno: 14.3.2014)
Skvělé herecké výkony, výborná M. Pleštilová!
(zadáno: 12.12.2015)
Výtečné představení, Kryštof Hádek i paní Eva Holubová jsou skvělí!
(zadáno: 29.4.2017)
Zážitek!
(zadáno: 18.2.2012)
Zuzka Bydžovská je tady úžasná... moc mě to bavilo!
(zadáno: 20.9.2012)
Příjemná komedie na odreagování se... přijít do divadla, "vypnout", na nic nemyslet.. a pobavíte se...
(zadáno: 15.3.2012)
Velice zajímavé, Zuzana Bydžovská umí hrát opravdu skvěle... Ale stačilo mi to vidět jednou :-)
(zadáno: 10.7.2014)
Tento komorní muzikál doporučuji všem, kteří mají rádi krásné hlasy a písně "o něčem".., myslím, že téměř všechny by mohly vyjít samostatně a byl by to zážitek. Paní Kubišová mě osobně velmi překvapila, zpívala krásně a na svůj věk výborně vypadá. Anetka tradičně skvělá, hlas úžasný, herecký um výborný a je čím dál tím krásnější :-)
(zadáno: 13.3.2012)
Vynikající Jiřina Bohdalová!
(zadáno: 1.5.2016)
Zábavné a milé představení.
(zadáno: 11.7.2014)
RENT je určitě zajímavý, úplně jiný než ostatní muzikály v Kalichu, zážitek. Roman Tomeš "lídr" představení.
(zadáno: 19.10.2014)
Pokud jsem dal Pomádě 90%, Horečce musím dát 80%. Není to proto, že by nebyla skvělá, ale je prostě jiná... JAN KŘÍŽ byl perfektní, skvělý, naprosto věrohodný a i přes obrovskou fyzickou náročnost (skvěle tancoval i zpíval!) si svou roli užíval. Naopak mi velmi vadilo umělé herectví M. Doubravové, která "hraje" pořád se stejným výrazem - a ač tady měla hrát nesmělou dívku, působila dost nepřirozeně. Celkově je Horečka ENERGETICKÉ představení, plné světel a skvělých tanečních výkonů. Určitě se na Horečku sobotní noci do Kalichu vydejte! :)
(zadáno: 8.4.2017)
Skvělé herecké výkony....
(zadáno: 11.6.2014)
Viděno na dnešní premiéře, Bára skvělá, bylo vidět, že si to užívá!
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 25.8.2015)
Modernější zpracování klasiky...
(zadáno: 14.3.2014)
(zadáno: 10.10.2012)

Další stránky hodnocení: 1 2 >