Profil uživatele

Jan.bat

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 10 % (5)
Lukáš Holubec: 13 % (4)
Jan Pařízek: 15 % (15)
Pavla Haflantová: 15 % (6)
Michal Novák: 16 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 18.2.2012)
Carmen - Hudební divadlo Karlín: 100 %
(zadáno: 15.3.2012)
Shirley Valentine - Městská divadla pražská: 100 %
Naprostá dokonalost! Simona Stašová EXCELUJE!
(zadáno: 8.4.2017)
Funny Girl - Studio DVA divadlo: 100 %
(zadáno: 29.9.2012)
Aida - Hudební divadlo Karlín: 100 %
Obrovská pochvala pro Dashu, to, co tady podává za výkony je DOKONALÝ!!!
(zadáno: 14.3.2014)
Bůh masakru - Činoherní klub: 90 %
Skvělé herecké výkony, výborná M. Pleštilová!
(zadáno: 12.12.2015)
Soukromý skandál - Studio DVA divadlo: 90 %
Výtečné představení, Kryštof Hádek i paní Eva Holubová jsou skvělí!
(zadáno: 29.4.2017)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 90 %
Zážitek!
(zadáno: 30.1.2014)
Hvězda - Studio DVA divadlo: 90 %
Eva Holubová předvedla hodně dobrou "show", opět dokázala, že je výborná "komediantka". Hra ji dává maximální prostor, aby se "vyblbla". Závěrečné standing ovation bylo toho důkazem. Samotné divadlo Studio DVA je VELMI příjemné!
(zadáno: 27.1.2014)
Mauglí - Divadlo Kalich: 90 %
Hodně zajímavý muzikál, skvělé výkony. Některá "zvířata" jako živá, skvělá opička. :-)
(zadáno: 23.5.2014)
Pomáda - Divadlo Kalich: 90 %
Skvělý muzikál plný energie a vynikajících výkonů. Kalich prostě muzikály umí, divák se nenudí a nevyužívá hvězdných jmen kvůli propagaci. Škoda, že se blíží derniéra.
(zadáno: 1.5.2016)
Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství - Studio DVA divadlo: 80 %
Zábavné a milé představení.
(zadáno: 8.4.2017)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 80 %
Skvělé herecké výkony....
(zadáno: 13.3.2012)
Paní plukovníková - Divadlo Na Jezerce: 80 %
Vynikající Jiřina Bohdalová!
(zadáno: 11.7.2014)
Rent - Divadlo Kalich: 80 %
RENT je určitě zajímavý, úplně jiný než ostatní muzikály v Kalichu, zážitek. Roman Tomeš "lídr" představení.
(zadáno: 19.10.2014)
Horečka sobotní noci - Divadlo Kalich: 80 %
Pokud jsem dal Pomádě 90%, Horečce musím dát 80%. Není to proto, že by nebyla skvělá, ale je prostě jiná... JAN KŘÍŽ byl perfektní, skvělý, naprosto věrohodný a i přes obrovskou fyzickou náročnost (skvěle tancoval i zpíval!) si svou roli užíval. Naopak mi velmi vadilo umělé herectví M. Doubravové, která "hraje" pořád se stejným výrazem - a ač tady měla hrát nesmělou dívku, působila dost nepřirozeně. Celkově je Horečka ENERGETICKÉ představení, plné světel a skvělých tanečních výkonů. Určitě se na Horečku sobotní noci do Kalichu vydejte! :)
(zadáno: 10.7.2014)
Touha jménem Einodis - Divadlo Ungelt: 80 %
Tento komorní muzikál doporučuji všem, kteří mají rádi krásné hlasy a písně "o něčem".., myslím, že téměř všechny by mohly vyjít samostatně a byl by to zážitek. Paní Kubišová mě osobně velmi překvapila, zpívala krásně a na svůj věk výborně vypadá. Anetka tradičně skvělá, hlas úžasný, herecký um výborný a je čím dál tím krásnější :-)
(zadáno: 18.2.2012)
Baronky - Divadlo Kalich: 80 %
Zuzka Bydžovská je tady úžasná... moc mě to bavilo!
(zadáno: 20.9.2012)
Bez předsudků - Divadlo Kalich: 80 %
Příjemná komedie na odreagování se... přijít do divadla, "vypnout", na nic nemyslet.. a pobavíte se...
(zadáno: 15.3.2012)
Lidský hlas - Café teatr Černá labuť: 80 %
Velice zajímavé, Zuzana Bydžovská umí hrát opravdu skvěle... Ale stačilo mi to vidět jednou :-)
(zadáno: 10.10.2012)
Caveman - agentura Point: 70 %
(zadáno: 14.3.2014)
Sbohem, zůstávám! - Divadlo Kalich: 70 %
(zadáno: 16.11.2015)
Vysavač - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 10.4.2012)
Na mělčině - Divadlo Kalich: 70 %
paní Janžurová byla standardně skvělá, VELMI jsem byl překvapen výkonem Sabiny Remundové - byla výborná!
(zadáno: 11.6.2014)
Každý den šťastný den! - Divadlo Kalich: 70 %
Viděno na dnešní premiéře, Bára skvělá, bylo vidět, že si to užívá!

Další stránky hodnocení: 1 2 >