Profil uživatele

Janinka123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (11)
Kateřina Jírová: 8 % (15)
Lukáš Dubský: 12 % (43)
Michal Novák: 12 % (51)
Helena Grégrová: 13 % (59)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >

(zadáno: 28.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto geniální a vtipná divadelní hra s vynikajícím Milanem Němcem, Petrem Štěpánem, Lucií Zedníčkovou a Irenou Konvalinovou. Bohužel jsem viděla jen ze záznamu. - 95%
(zadáno: 27.2.2018)
Výborný výkon Heleny Dvořákové a celkově velmi příjemné představení. Divadlo v Dlouhé zatím nezklamalo.
(zadáno: 27.2.2018)
Boxerské prostředí není zrovna můj styl, ale i přes prvotní zděšení, že texty písní budou postrádat smysl, se mi to nakonec zalíbilo. Hlavně finálová boxerská scéna, kdy jsem si připadala jako na opravdovém zápase.
(zadáno: 27.2.2018)
Toto představení se mi opravdu zalíbilo, přestože bylo hodně zmodernizováno, ale co v dnešní době není. Líbila se mi dvojice Marka Němce a Heleny Dvořákové. Scény s policajty byly občas trochu přihlouplé.
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Nebylo to tak špatné. Samozřejmě se nedalo očekávat, že se to bude rovnat knihám, které jsou naprosto geniálně napsané. Čekala bych trochu lepší herecké výkony, ale služebnictvo to celkem obstojně dorovnávalo. 65%
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Příjemně mě překvapila Tereza Bebarová. Ona prostě umí hrát pokaždé jinak.
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto úchvatné kulisy, skvělá hudba a skvělé pěvecké výkony, hlavně Moniky Sommerové. V divadle vládla mrazivá atmosféra.
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Skvělý výkon Jana Vondráčka.
(zadáno: 27.2.2018)
Tento muzikál odstartoval moje nadšení pro muzikály. Byla jsem na něm hned několikrát a musím říct, že je opravdu skvělý. Jsem jedna z těch, kteří se spíše přiklánějí k této verzi, než k filmové.
(zadáno: 27.2.2018)
Na tento muzikál jsem nešla s moc velkým očekáváním a možná právě proto se mi tak zalíbil. I text písní se celkem povedl, až na pár rýmů.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >