Profil uživatele

Janinka123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (11)
Kateřina Jírová: 8 % (15)
Lukáš Dubský: 12 % (43)
Michal Novák: 12 % (50)
Helena Grégrová: 13 % (58)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 27.2.2018)
Opravdu vynikající výkon Terezy Dočkalové.
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto geniální a vtipná divadelní hra s vynikajícím Milanem Němcem, Petrem Štěpánem, Lucií Zedníčkovou a Irenou Konvalinovou. Bohužel jsem viděla jen ze záznamu. - 95%
(zadáno: 10.6.2018)
Palmovka mě v poslední době přímo uchvacuje. 95%
(zadáno: 27.2.2018)
Na tento muzikál jsem nešla s moc velkým očekáváním a možná právě proto se mi tak zalíbil. I text písní se celkem povedl, až na pár rýmů.
(zadáno: 27.2.2018)
Tento muzikál odstartoval moje nadšení pro muzikály. Byla jsem na něm hned několikrát a musím říct, že je opravdu skvělý. Jsem jedna z těch, kteří se spíše přiklánějí k této verzi, než k filmové.
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto úchvatné kulisy, skvělá hudba a skvělé pěvecké výkony, hlavně Moniky Sommerové. V divadle vládla mrazivá atmosféra.
(zadáno: 27.2.2018)
Výborný výkon Heleny Dvořákové a celkově velmi příjemné představení. Divadlo v Dlouhé zatím nezklamalo.
(zadáno: 7.4.2018)
(zadáno: 25.3.2019)
Nikdy bych nevěřila, že se do tohoto moderního pojetí Hamleta tak zakoukám. Skvělé výkony hlavně Patrika Děrgela a Petry Hřebíčkové.
(zadáno: 18.4.2019)
Naprosto famózní inscenace s výbornými hereckými výkony. I přes časté skoky v čase to působilo velmi uceleně. - 85%
(zadáno: 15.6.2019)
Dracula i po tolika letech stále neztratil své kouzlo a drží si laťku nejlepšího českého muzikálu.
(zadáno: 18.10.2019)
Původního Krysaře jsem neviděla, takže nemám srovnání, ale z tohoto představení jsem přišla domů absolutně nadšená. Výborné výkony Přemysla Pálka, Marie Křížové, Kateřiny Steinerové a dalších, skvělá hudba, úžasní tanečníci a atmosféra.
(zadáno: 29.3.2020)
85%
(zadáno: 21.4.2020)
Velmi silná inscenace se skvělými hereckými výkony a dobře vystavěnou scénou.
(zadáno: 27.4.2020)
85%
(zadáno: 5.5.2020)
(zadáno: 27.2.2018)
Skvělý výkon Jana Vondráčka.
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Příjemně mě překvapila Tereza Bebarová. Ona prostě umí hrát pokaždé jinak.
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
Toto představení se mi opravdu zalíbilo, přestože bylo hodně zmodernizováno, ale co v dnešní době není. Líbila se mi dvojice Marka Němce a Heleny Dvořákové. Scény s policajty byly občas trochu přihlouplé.
(zadáno: 28.2.2018)
(zadáno: 23.3.2018)
Smekám před výkonem Veroniky Gajerové, ale i všech ostatních. Výborné představení.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>