Profil uživatele

Jaroslava Šimáková

Jaroslava Šimáková
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 27 % (26)
Jiří Landa: 28 % (40)
Michal Novák: 28 % (21)
Jan Pařízek: 29 % (20)
Jiří Koula: 29 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >

(zadáno: 18.3.2018)
(zadáno: 28.4.2015)
Proč?
(zadáno: 7.2.2015)
(zadáno: 22.5.2017)
"Minulé není mrtvé." Okouzlující představení. Flashback. Dvě hodiny otázek, které si budete klást sami o sobě - to už je styl Jiřího Honzírka.
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 20.5.2016)
(zadáno: 13.6.2017)
Překvapení sezóny. Hra jako ulitá pro HaDy zde vůbec nevyšla. Nezřetelný Cyril Drozda, nepříliš uvěřitelný Jiří Svoboda, herecky i pěvecky nešikovná Agáta Kryštůfková. Trochu výrazu se divák dočká aspoň od Zbyška Humpolce, ale chtěla bych potkat člověka, který by dokázal tuto inscenaci ocenit. Těch 20 % je za program.
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 19.9.2016)
Sklepní scéna DHNP je jako stvořená pro Stridbergova dramata. Herecky perfektní. Veskrze pochopeno, lepší provedení jsem neviděla.
(zadáno: 27.5.2016)
Je to bravurní. Ale asi jsem viděla nějakou méně soustředěnou reprízu. Stačilo by to asi i jako rozhlasová hra.
(zadáno: 11.1.2017)
Bohužel blábol. Oceňovaný text zabily některé herecké nevýkony.
(zadáno: 24.5.2018)
Smysluplná inscenace.
(zadáno: 13.4.2016)
- parádní výkony Jana Lepšíka a Roberta Mikluše

- trochu posunutá interpretace a pomalé tempo si vyžaduje vidět hru aspoň dvakrát pro prohloubení vnímání všech nuancí

- je tam hezký malý odkaz na legendární inscenaci Strýčka Váni Na Zábradlí, která se hrála ještě dlouho po jeho smrti
(zadáno: 7.2.2015)
(zadáno: 11.4.2017)
Veskrze geniální!
(zadáno: 17.3.2016)
(zadáno: 14.10.2017)
Něžná moralita. Herecky tak inteligentní, že přestanete poslouchat text. Soubor DHNP nesnese srovnání. J.A.Pitínskému se opět daří dokonale používat hudbu. Milan Holenda by měl dostat Radoka za "bravurní vpadávání na scénu skříní".
(zadáno: 24.2.2017)
Vidět brilantní herce, kteří ze sebe neváhají udělat kašpary, je osvěžující. Zrežírováno jako opus - to už je styl Vladimíra Morávka. Vtipné, svižné. Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 6.3.2017)
Fenomén Drábek v nejlepší formě. Při této inscenaci mi došlo, jak dobrého dramatika v Davidovi Drábkovi máme. Je neomezený. A neomezenost má vždy převahu nad omezeností. Výborně! Děkuji moc! Pozor, blíží se derniéra.
(zadáno: 28.2.2016)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >