Profil uživatele

Jaroslava Šimáková

Jaroslava Šimáková
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 27 % (26)
Jiří Landa: 28 % (40)
Michal Novák: 28 % (21)
Jan Pařízek: 29 % (20)
Jiří Koula: 29 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 2.3.2016)
(zadáno: 19.10.2015)
(zadáno: 15.10.2017)
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 4.3.2016)
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 11.4.2017)
Čirá krása po všech stránkách. Nutno vidět!
(zadáno: 18.3.2018)
(zadáno: 18.12.2015)
Zajímavá, potěšující záležitost. Nutno vidět. Pavel Doucek at his best. Ivan Krejčí odvedl slušnou práci. Dík.
(zadáno: 19.11.2019)
Opakovaně hecovali publikum, že jsme měkký odejít. Tak jsem odešla. Teď ale nevím, jak to pokračovalo!!! :) Energie tak dobrých herců je potřeba jinde. Měli jít taky. Navíc se mi nelíbí, když mají starý programy a asi 4 herci jsou vyměnění, že nám neřeknou jejich jména (stačil by papír, nalepenej na stolku s programy). Režisér Hába je ale jinak geniální, to byla jen nějaká shoda okolností...
(zadáno: 1.3.2017)
Zastávám názor, že studentské inscenace nelze srovnávat s profesionálními. Zaslouží si ještě hájemství. Nasazení mohlo být větší. Herecky dobré (zejména Marek Šenkyřík a Ondřej Kraus). Pohybově nápadité. Je krásné vidět v těchto rolích tak mladé obsazení, násobí se tím hlavní myšlenka.
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 14.9.2016)
neuvěřitelný výkon Jiřího Valůška v hlavní roli společně s mimořádným citem režie/dramaturgie pana Derflera pro žánr vyzdvihuje tuto inscenaci na vrchol vší brněnské divadelní tvorby
(zadáno: 18.12.2015)
Hrůza. Jedna z Elbelových nejslabších režií. (Inu, výjimky potvrzují pravidlo..stane se..) Kolik stojí Redutu zákulisní účet jednoho představení (honorář pro ty hostující umělce)? Za to to nestálo, sry.
(zadáno: 24.2.2017)
Kouzelná scénografie! Dítě to přivedlo k zájmu o podmořský svět. Ideální i pro nejmenší diváky (0+).
(zadáno: 19.9.2016)
sweet
(zadáno: 18.3.2018)
(zadáno: 6.3.2017)
Dramaturgická razance a odvaha byla asi příliš velká. Výsledkem je nejnudnější režie Mariána Amslera. Věčná škoda jedinečného námětu. 5 % za vnitřní koncentraci Tomáše Kobra v roli Machiavelliho.