Profil uživatele

Jenny

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 18 % (4)
Jiří Koula: 18 % (12)
Jiří Landa: 19 % (32)
Pavel Širmer: 19 % (23)
Helena Grégrová: 20 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 25.9.2010)
(zadáno: 25.9.2010)
Většina publika nadšená, mne však zdejší pojetí rozhodně neoslovuje. Menzelovy komediální inscenace podle mě vtipné vůbec nejsou a výkony vinohradských herců jsou zde hodně pod jejich standardem a možnostmi.
(zadáno: 25.9.2010)
(zadáno: 25.9.2010)
Kvalitní, zábavné, dynamické. Muzikál v pravém slova smyslu s velice silnou činoherní složkou a zároveň obrovskou energií vloženou do muzikálových čísel. Herce nelze než pochválit, všichni si hru zjevně užívají a vkládají do ní maximum. I po pěti letech stále (skoro) stejně živé.
(zadáno: 25.9.2010)
Trochu kýč, ale tak krááásný!
(zadáno: 25.9.2010)
Nenáročné, ale je to velice kvalitně zpracovaná nenáročnost. Neokouká se.
(zadáno: 25.9.2010)
Milé, herecky kvalitní
(zadáno: 25.9.2010)
Ono to je v zásadě dobré, ale neshledávám v tom skoro žádnou invenci oproti seriálu
(zadáno: 25.9.2010)
Geniální text, geniální Jana Hlaváčová
(zadáno: 25.9.2010)
Půvabné
(zadáno: 25.9.2010)
(zadáno: 25.9.2010)
Výborně zpracované, ale překlad příliš náročný
(zadáno: 25.9.2010)
Výborná Lucie Juřičková a Jan Šťastný. Špinarovo vnějškové pojetí je sice zajímavé, nicméně účinnost situace v mnoha místech snižuje. A například skleněná stěna, která odděluje herce po celé první jednání, zhoršuje akustiku natolik, že mi nepřipadá jako příliš účelné řešení (nicméně uznávám, že při střetu královen funguje velice dobře)
(zadáno: 25.9.2010)
Kladně hodnotím komediální romanci Pavla Baťka a Zlaty Adamovské, obsazení Marty Vančurové do pro ni netypické role a některé scény z nitra revolucionářské skupiny. Žádná z těchto věcí však neměla příliš velký prostor, většina inscenace nepřesvědčivá
(zadáno: 25.9.2010)
První polovina vypadala nadějně, stylizace mne zaujala, ale druhá již byla nesmírně ubíjející a opakující se operní nápěvy ke konci vážně lezou člověku na mozek
(zadáno: 25.9.2010)
Začátek trochu neměl tempo, ale druhá polovina úchvatná, Andrea Elsnerová a točna perfektní...=)
(zadáno: 25.9.2010)

Další stránky hodnocení: 1 2 >