Profil uživatele

Johanka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 3 % (4)
Lukáš Holubec: 15 % (6)
Iva Bryndová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 17 % (19)
Jiří Koula: 17 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 1.10.2014)
Slzy a smích...
Životní role paní Simony a můj životní divácký zážitek.
Zatím 2x a doufám, že ne naposledy...
(zadáno: 1.9.2015)
Skvělá hudba, nápaditá scéna s autentickými pohledy na zámek a park ve Vrchotových Janovicích výborná Marta i Aneta, nedovedu si představit 2 hlasy, které by k sobě ladily lépe a dvě dámy, které by dokázaly Sidonii ve všech polohách - hravé, milostné, opuštěné a bolestiplné ztvárnit důstojněji a tak uvěřitelně. Z písně Tíha, kde Kubišová vyzpívá nejen osud Sidonie, ale i ten svůj mi ještě teď běhá mráz po zádech. Jednoznačně jeden z nejkrásnějších kulturních zážitků
(zadáno: 1.10.2014)
Moje první setkání s činoherním klubem.
Lepší být nemohlo.
(zadáno: 25.6.2018)
Jsem šťastná, že jsem stihla derniéru a moc mne mrzí, že tato hra v ČB končí.P řední scény by se mohly učit, jak se dělá velké divadlo na malém městě.
(zadáno: 9.5.2016)
Božská Iva Janžurová, výborný Kryštof Hádek.
(zadáno: 17.2.2017)
Kluci byli skvělí. Asi se k úplnému pochopení všeho o čem hra byla musí člověk prožít. Díky!
(zadáno: 4.3.2016)
Konečně představení, které pohladí po duši. Světy žen a mužů mohou přes svou rozdílnost také souznít (jaká úleva!). Zdeněk Žák výborný, Veronika Freimanová též, navíc stále krásná žena. Krásné představení, hudební předěly nerušily, naopak vnesly nás do atmosféry doby.
(zadáno: 1.10.2014)
Umět takhle stárnout...
(zadáno: 1.10.2014)
Někdy si říkám, že je těch konverzačních her je mnoho, ale témat málo.
Návštěvy se ale z toho obecného schématu - ona a on si nerozumí, protože mužský a ženský pohled na svět jsou jiné, zcela vymykají.
Zde se setkávají dva "mužské" světy, ale naprosto odlišné - generačně, vírou, sexuální orientací. A přece - ač klopotně - se učí najít společnou řeč, alespoň na chvíli a jeden druhého o něco obohatit.
Představení mi přineslo mnoho nových podnětů a myšlenek. A krásný zážitek z hereckých výkonů svěžího Matěje Hádka, který se nedal zastínit mistrovským výkonem pana Zindulky.
(zadáno: 25.6.2018)
Hlásím se do fan klubu diváků tohoto představení. Již navození atmosféry v divadelní kavárničce s mísami koblih... Jaké zklamání, nikdo neházel. Skvělá živá muzika, úžasná teta Kateřina, Saturnin i "pan Srnka". Nemám ráda srovnání divadla a filmu, ale zde se neubráním: "Budějičáci" se daleko lépe trefili do nálady i humoru knižní předlohy. Milé pohlazení.
(zadáno: 1.10.2014)
(zadáno: 1.10.2014)
Bez minimální znalosti díla W.S. se divák může občas ztratit, ale přesto bych,doporučovala shlédnout středoškolákům, kteří klopotně hledají cestu k mistrovu dílu.
Divadlo v Dlouhé mne ještě nikdy nezklamalo, jejich humor je mi blízký.
(zadáno: 25.6.2018)
Hezké představení zapadající do atmosféry divadla pod otevřeným nebem. Dobré výkony (a jako vždy úžasná Daniela Bambasová), nádherné kostýmy i hudba. Pěkný večer pro všechny generace
(zadáno: 17.2.2017)
Tohle představení by mělo být povinné pro všechny učitele nejen s aprobací chemie, hudební výchova... Myslím, že Martin Trnavský by si jako raper uživil. Skvělé byly i obě krásné tanečnice. A ač jsme se skvěle hodinu a půl bavili, bylo i o čem přemýšlet. Doporučuji. Jedno z mála představení, které by "daly" i dospívající děti a určitě by se nenudily.
(zadáno: 17.12.2015)
Herecký koncert SŠ a MD. Takhle nějak si představuji oddechové představení.
(zadáno: 9.5.2016)
(zadáno: 6.11.2014)
Tereza Vilišová - opravdu vznešená, oslňující, zlomená.
Jiří Vyorálek - výborný, ten kluk zraje jako víno.
Nemám ráda moderní přepisy klasiky, ale tahle se povedla.
(zadáno: 16.4.2015)
Třetí setkání s Petrem Kostkou (Ledňáček, Poslední romance). Opět pohlazení po duši.
Koncert dvou pánů herců.
(zadáno: 7.4.2016)
Po měsíci znovu Igor Orozovič. Stejně jako v ND v hlavní roli Švandy Dudáka opět potěšil. Stejně jako jeho dvě ženské kolegyně, které si krásně přihrávaly.
(zadáno: 1.10.2014)
(zadáno: 1.10.2014)
Poctivě pojatá klasika. Výborné herecké obsazení.
(zadáno: 4.3.2016)

Další stránky hodnocení: 1 2 >