Profil uživatele

Johanka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 3 % (4)
Lukáš Holubec: 15 % (6)
Iva Bryndová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 17 % (19)
Jiří Koula: 17 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 6.11.2014)
Tereza Vilišová - opravdu vznešená, oslňující, zlomená.
Jiří Vyorálek - výborný, ten kluk zraje jako víno.
Nemám ráda moderní přepisy klasiky, ale tahle se povedla.
(zadáno: 25.6.2018)
Jsem šťastná, že jsem stihla derniéru a moc mne mrzí, že tato hra v ČB končí.P řední scény by se mohly učit, jak se dělá velké divadlo na malém městě.
(zadáno: 9.5.2016)
Božská Iva Janžurová, výborný Kryštof Hádek.
(zadáno: 1.10.2014)
(zadáno: 25.6.2018)
Hezké představení zapadající do atmosféry divadla pod otevřeným nebem. Dobré výkony (a jako vždy úžasná Daniela Bambasová), nádherné kostýmy i hudba. Pěkný večer pro všechny generace
(zadáno: 25.6.2018)
Už dlouho jsem z divadla neodešla... Ale tohle opravdu nemělo úroveň.
(zadáno: 9.5.2016)
(zadáno: 4.3.2016)
Konečně představení, které pohladí po duši. Světy žen a mužů mohou přes svou rozdílnost také souznít (jaká úleva!). Zdeněk Žák výborný, Veronika Freimanová též, navíc stále krásná žena. Krásné představení, hudební předěly nerušily, naopak vnesly nás do atmosféry doby.
(zadáno: 7.4.2016)
Po měsíci znovu Igor Orozovič. Stejně jako v ND v hlavní roli Švandy Dudáka opět potěšil. Stejně jako jeho dvě ženské kolegyně, které si krásně přihrávaly.
(zadáno: 1.10.2014)
Umět takhle stárnout...
(zadáno: 16.4.2015)
Jedna z mnoha variací na téma, že muži jsou jiní než ženy.
A ani skvělé obsazení to nezachrání.
(zadáno: 17.2.2017)
Představení bylo zřejmě vybráno jako pocta paní Rázlové. Bohužel plochá neobjevná hra, plné klišé neposkytovalo dostatek prostoru oběma hlavním skvělým protagonistkám .
(zadáno: 1.10.2014)
Připadám si jako mimozemšťan.
Jestli tohle vypovídá skutečných partnerských vztazích,tak asi žiju na jiné planetě ( a jsem tomu ráda).
Ne, že bych neznala a nepoužívala slovo "kurva", ale do divadla kvůli němu nechodím.
Herci nehrají, ale přehrávají.
Představení mne zklamalo, tím spíš, když čtu ty nadšené recenze. To se Vám to všem fakt tolik líbilo, nebo se stydíte napsat, že kritici sáhli při zadávání cen trochu vedle?
(zadáno: 1.10.2014)
Někdy si říkám, že je těch konverzačních her je mnoho, ale témat málo.
Návštěvy se ale z toho obecného schématu - ona a on si nerozumí, protože mužský a ženský pohled na svět jsou jiné, zcela vymykají.
Zde se setkávají dva "mužské" světy, ale naprosto odlišné - generačně, vírou, sexuální orientací. A přece - ač klopotně - se učí najít společnou řeč, alespoň na chvíli a jeden druhého o něco obohatit.
Představení mi přineslo mnoho nových podnětů a myšlenek. A krásný zážitek z hereckých výkonů svěžího Matěje Hádka, který se nedal zastínit mistrovským výkonem pana Zindulky.
(zadáno: 16.4.2015)
Třetí setkání s Petrem Kostkou (Ledňáček, Poslední romance). Opět pohlazení po duši.
Koncert dvou pánů herců.
(zadáno: 1.10.2014)
(zadáno: 1.10.2014)
Moje první setkání s činoherním klubem.
Lepší být nemohlo.
(zadáno: 17.2.2017)
Tohle představení by mělo být povinné pro všechny učitele nejen s aprobací chemie, hudební výchova... Myslím, že Martin Trnavský by si jako raper uživil. Skvělé byly i obě krásné tanečnice. A ač jsme se skvěle hodinu a půl bavili, bylo i o čem přemýšlet. Doporučuji. Jedno z mála představení, které by "daly" i dospívající děti a určitě by se nenudily.
(zadáno: 17.2.2017)
Kluci byli skvělí. Asi se k úplnému pochopení všeho o čem hra byla musí člověk prožít. Díky!
(zadáno: 25.10.2015)
Trapné a smutné.
Možná druhá polovina lepší. Stačilo mi poslouchat hodinu jak se aktéři trapně a hloupě urážejí.
(zadáno: 25.6.2018)
Hlásím se do fan klubu diváků tohoto představení. Již navození atmosféry v divadelní kavárničce s mísami koblih... Jaké zklamání, nikdo neházel. Skvělá živá muzika, úžasná teta Kateřina, Saturnin i "pan Srnka". Nemám ráda srovnání divadla a filmu, ale zde se neubráním: "Budějičáci" se daleko lépe trefili do nálady i humoru knižní předlohy. Milé pohlazení.
(zadáno: 23.3.2015)
Který pár by se v tom nenašel...

Další stránky hodnocení: 1 2 >