Profil uživatele

Johanka17

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (4)
Michal Novák: 14 % (9)
Iva Bryndová: 17 % (11)
Lukáš Dubský: 19 % (10)
Jiří Landa: 24 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 19.4.2019)
Skvělá Ivana Vaňková i J.Mazák. Výborně typově obsazený J.Mach. První půlce dodával energii M.Isteník. Dokonale použitá hudba a dobře vymyšlená scéna. Druhá půlka představení trochu "usnula", ale chápu, že některá filozofická poselství potřebují k vyslovení trochu víc času. Přesto hodnotím celé představení jako výborné!
(zadáno: 9.11.2018)
Dobré téma, zajímavá scéna,oceňuji práci s tak početným dětských ansámblem(oponovala bych níže uvedenému názoru, že jde většinou o protekční děti herců a jiné nemají šanci-je asi problém postavit na profesionální scénu jakékoliv dítě z ulice, byť šikovné, aby se dokázalo na scéně také profesionálně chovat.
Trochu mně k sobě nepasovala ústřední dvojice T. Martinková a J.Florián. Naopak se mi líbili "šedí" úředníci a jejich pojízdné stoly - jak vtipně se dá udělat choreografie v sedě!:-))
Představení nemělo žádné slabiny, ale vzhledem k tomu, že je jasné, jak skončí, ani žádné překvapení.
(zadáno: 6.3.2017)
Pochvala autorům - vtipné, laskavé, dojemné, nápadité! Výborné hudební nastudování (Fr.Šterbák) a choreografie (M.Matěj). Skvělé výkony zejména Petra Štěpána, Alana Novotného a Kristiana Pekara. Představení mělo spád,pobavilo, krásná hudba, výborné vokály i taneční výkony. Z mladých představitelů mě zaujal Matyáš Kyncl ( jen škoda, že neměl brýle "lenonky")
(zadáno: 4.3.2019)
(zadáno: 11.3.2019)
Vše již bylo uvedeno níže, výkon Petra Štěpána - adept na Thálii!
(zadáno: 31.1.2017)
Zdařilé představení, kde se střídaly vtipné momenty s vážnými. Mnoho silných momentů: malého Chaplina učí maminka pozorovat lidi, dospělý Chaplin vytváří postavu tuláka, hezká zkratka v boxerském ringu, charismatický Petr Štěpán, výborná choreografie Michala Matěje, pokorný a precizní výkon Daniela Rymeše! Nejstaršímu Chaplinovi by slušel svižnější odchod ze scény.(Obsazení, které jsem viděla:Jan Mazák + Barbora Remišová)
(zadáno: 30.4.2019)
oželela bych některé prvoplánově humorné "manéžové" scénky, ale ocenili je jiní z publika a já je přežila :-D Bolek mě moc nepřekvapil, velmi si ho vážím - jako tvůrce, herce, autora, člověka... pro mě velmi příjemné překvapení v podobě jeho následovnice-dcery, Anička byla prostě skvělá a jejich společné souznění dokonalé!
(zadáno: 23.10.2019)
(zadáno: 24.1.2018)
Výborné představení! Kristian Pekar v hlavní roli dokonale zvládl tanec, zpěv a přesvědčil i herecky. Mně nejvíc oslovil dojemný Bobby Daniela Rymeše a jeho skvostně procítěné podání Tragedy! V ženských rolích vynikla Dagmar Křížová a dokonalá Svetlana Janotová. Požitek byly ale všechny taneční scény - souhra, nasazení, profesionalita u všech. Gratuluji k takovému výkonu!
(zadáno: 11.1.2019)
Neurazí, nenadchne...nejvíce mne oslovili ve svých rolích Viktor Skála a Alena Antalová.
(zadáno: 10.4.2018)
(zadáno: 13.11.2019)
Překvapivě mi nevadily české texty u notoricky známých písniček,naopak mně trochu rušil až "akademický" zvuk orchestru. U "písničkového" muzikálu očekávám hodně dobré pěvecké výkony (ne u všech představitelů to tak bylo), ale jinak svižné, energické - hlavně tanečním výkonům celé company není co vytknout.Pěvecky i herecky skvělé R.Coufalová a J.Musilová!Vtipní K.Pekar a D.Rymeš.Nebýt Jany Musilové a jejího okouzlujícího průjezdu s kufrem, tak jsem nepochopila funkci rušivého pískoviště.
(zadáno: 2.5.2018)
Neskutečná sranda od začátku až do konce!Na tomhle představení si lze vypěstovat závislost, to množství hlášek a gagů chcete slyšet a vidět znovu - aspoň já ano :-))
Famózní Lukáš Vlček a Janota, dokonalá Andrea Zelová a výrazní O.Studénka, D.Rymeš, O.Halámek, J.Florián, nakažlivá energie celé company!
(zadáno: 15.4.2019)
A vedle skvělého Isteníka a Radky Coufalové mě velmi zaujala K.M.Fialová! Líbila se mi i úsporná scéna a zajímavé kostýmy a vlastně i hudba.Obsazení Isteníka bylo odvážné, rozhodně nesplňuje obecně vžitou představu krásného, urostlého Valmonta,ale Isteníkovi patřilo celé jeviště a herecky mě přesvědčil, že to byla dobrá volba.
(zadáno: 6.5.2019)
(zadáno: 24.3.2017)
Výborné a silné představení, dokonalá souhra J.Uličníka a O.Studénky. Dojemný výkon Karla Mišurce. Příběh udržuje diváka v napětí, žádná scéna není zbytečná.A vůbec velmi zajímavá scéna E. Konečného.
Rozhodně stojí za návštěvu!
(zadáno: 6.5.2019)
(zadáno: 26.9.2018)
Nastavené zrcadlo není vždy jen k smíchu, tady jsem těch míst, kdy mi spíš zatrnulo měla víc, pánové Štěpán s Isteníkem byli občas na hraně parodie (opravdu jsme takoví byli/jsme a asi zase budeme?!). Nejvíce mě oslovil nenápadný Ladislav Kolář - citem a uměřeností- a úplně nadchl "mafiánskou" písní. Hudba vůbec je silná stránka této vesměs podařené hry.
(zadáno: 3.9.2018)
Skvělé!
(zadáno: 21.11.2018)
Herecký koncert Michala Isteníka, ale i ostatní s ním drží krok - noblesně civilní Lukáš Rieger, dojemný Vojtěch Blahuta a ukrutně sexy Diana Velčická (pro mě herecky překvapení večera) i přesná Kateřina Veselá. Zajímavá scéna, vtipné i mrazivé dialogy, hudba - všechno to fungovalo a šla z toho 100% energie. Ještě teď tleskám!A bonus - Lukáš Rieger vypadá jako Miloš Forman zamlada ;-)
(zadáno: 5.4.2019)
Fascinující výkony herců (zejména Martina Siničáka a Hany Briešťanské), hudba, scéna, mrazivé, místy vtipné, žádné dějové vaty, všechno odsýpalo a fungovalo - dokonalý zážitek!
(zadáno: 21.5.2019)
Vojto, děkujeme!
(zadáno: 21.1.2019)
Bavila jsem se hodně, sedmileté dítko hlásilo, že dobrý, ale nevím, co si z představení odnesly výrazně mladší děti - tak snad zafungoval ten obrovský elán herců a vtipné písničky?!
(zadáno: 4.3.2019)
Skvělá Radka Coufalová v souhře s Dušanem Vitázkem! Patos mi tentokrát nevadil díky Ladislavovi Kolářovi- krásná kombinace mužnosti a současně zranitelnosti.

Další stránky hodnocení: 1 2 >