Profil uživatele

Johnny

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 19 % (7)
Veronika Boušová: 19 % (14)
Pavel Širmer: 21 % (44)
Helena Grégrová: 22 % (44)
Jiří Koula: 22 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 17.6.2013)
Mně se inscenace líbila. Příjemné celkové ladění, uvěřitelné herecké výkony a vydařené kostýmy. Chválím jmenovitě Danu Batulkou, Hanu Doulovou a Lukáše Jurka. Následný večírek pro členy Klubu diváků byl příjemným pokračováním dobře započatého večera...
(zadáno: 4.6.2013)
Oceňuji přesvědčivé a přesné herecké výkony Michala Dlouhého, Davida Punčocháře a Petry Hřebíčkové. Za ně je také těch 30%. Jinak mne hra nezaujala, ani tématem, scénou, hudbou... Poslední půlhodina byla pro mne k nepřečkání a bohužel jsem měl problém s ozvučením, protože při zpěvu výšky velice nepříjemně tahaly za uši.
Režisérká exhibice, u které je zcela nepodstatné, jaká předloha se inscenuje.
(zadáno: 30.3.2013)
Pro mne spíše slabší počin. Hra mne dějově vůbec nezaujala a poslední půlhodina mi přišla k nepřečkání.
Vyzdvihnout naopak musím herecké výkony Jany Preissové a Petry Špalkové.
(zadáno: 28.3.2013)
Solidní inscenace, která stojí především na uvěřitelném a koncentrovaném výkonu Stanislava Majera s velmi příjemným a podmanivým hlasem a charismatem. Silná hudební složka.
Nabízí se otázka: Měl by člověk dávat ze sebe úplně všechno a pomáhat druhým, dokud sám nepadne na úplné dno?
(zadáno: 28.3.2013)
Velmi příjemný zážitek. Naprostý herecký koncert, ve kterém vyniká především T. Medvecká, D. Švehlík a I. Chmela. Zpracování ruské klasiky, které stojí za to vidět. Mám pocit, že všichni herci si toto představení užívají, z jeviště cítím proud emocí a energie. Opravdové divadlo. Bravo!
(zadáno: 6.3.2013)
Pro mne velmi příjemná inscenace s herectvím, které byla radost pozorovat.
(zadáno: 13.2.2013)
Tuto inscenaci jsem ocenil teprve až po jejím druhém zhlédnutí, kdy jsem si v mezičase přečetl knihu. Divadelní adaptace samozřejmě nemůže tak obsáhlé dílo převést na jeviště celé. Velmi se mi líbila Míša Badinková v titulní úloze, ale vlastně všichni herci podali uvěřitelné herecké výkony.
(zadáno: 13.2.2013)
Hra samotná je zajímavá a herecké výkony obstojné, ale pro mne celkový dojem velmi sráží herectví Veroniky Kubařové, které je hysterické a nepřirozené. To není bohužel případ jenom této inscenace, ale například také Perplexu...
(zadáno: 13.2.2013)
Bohužel velmi nudná inscenace, při které jsem měl problém udržet pozornost. Líbila se mi Jitka Smutná.
(zadáno: 13.2.2013)
Především výtečný výkon Simony Stašové, který zastiňuje i fakt, že hra samotná zase taková perla není. Přesto několik velmi pozoruhodných myšlenek a momentů stojí za to. Určitě se najde mnoho žen (většina), které se v textu najdou. :o) Při prvním a druhém zhlédnutí velmi dobrý dojem, který se ovšem s dalšími zhlédnutími trochu snížil. Podle mého soudu má Simona na víc a věřím, že to ještě ukáže...
(zadáno: 13.2.2013)
Pro mne bohužel velká nuda, kterou nezachrání ani výborná Veronika Gajerová.
(zadáno: 6.2.2013)
Moje hodnocení odráží především velmi vydařené herecké výkony Jana Potměšila, Evy Elsnerové (úžasná mimika!), Petry Špalkové a působivou hudbu. Obsahově mne více zaujala hra Zrada. U "Starých časů" jsem trochu rozpačitý, protože nedokážu říct, že bych ji pochopil.
(zadáno: 4.2.2013)
Alternace: Dana Syslová, Evellyn Pacoláková
Slušná inscenace. Uvěřitelné herecké výkony.
(zadáno: 29.1.2013)
Velmi příjemně strávený večer a herecký koncert obou účinkujících.
(zadáno: 17.1.2013)
Po prvním zhlédnutí 90%, nyní 80%. Líbí se mi scéna, využití hlediště, balkonu, hudba, práce se světly a nadprůměrné herecké výkony H. Dvořákové a M. Němce včetně jeho propracované mimiky v úvodu inscenace... Bohužel moje jednoznačné okouzlení se mírně vytratilo s dalším zhlédnutím, protože jsem měl chvílemi problém udržet pozornost při některých sáhodlouhých monolozích. Naopak jsem více ocenil závěrečnou scénu. Přesto stojí za vidění, ale je potřeba být odpočatý a maximálně koncentrovaný.
(zadáno: 9.1.2013)
Pro mne velmi podařená inscenace, především díky hereckým výkonům I. Chýlkové, O. Vetchého, D. Černé a M. Procházkové. Ač text je slabší, herci jej posunuli o úroveň výš. Očeňuji pěkné kostýmy M. Procházkové!
(zadáno: 9.1.2013)
Velmi solidní inscenace, klasicky pojatá s uvěřitelnými a vyrovnanými hereckými výkony. Takhle si představuji, že by měla činohra ND vypadat. Výborný výstup paní Medvecké!
(zadáno: 1.1.2013)
Vyjímečná inscenace nejen tématicky, ale i co se týče hereckých výkonů. Jitka Smutná podává velice přesvědčivý výkon, myslím že jí tato role velmi sedí. Oba "Diegové" mne zaujali, každý trochu jiným pojetím role. Osobně se mi více líbí výkon Radka Valenty.
(zadáno: 31.12.2012)
Pro mne velmi podařená inscenace. Výtečný a překvapivě působivý výkon Veroniky Žilkové. Náročné téma, závěrečné momenty opravdu mrazí. Veronika Divišová v dětské roli velmi autentická.
(zadáno: 31.12.2012)
Jeden z nejsilnějších divadelních zážitků vůbec. Skvělé herecké výkony všech herců v čele s dámami Žáčkovou a Procházkovou, jimž jsou důstojnými partnery p. Hájek a Dadák. Moje obava z délky představení se ukázala jako lichá, protože uteklo strašně rychle. Emoce z jeviště přímo tryskají a můj pocit je, že herci nehráli, ale byli těmi postavami. Bravo a velký dík!
(zadáno: 31.12.2012)
Příjemná inscenace, ve které se potkávají jak herecké výkony, tak působivá hudba a nápaditá scéna. Herecky mne zaujala Evellyn Pacoláková, Jitka Smutná, Vasil Fridrich a Diana Šoltýsková.
(zadáno: 31.12.2012)
Velmi podařená inscenace, která má přesahy a ač má vtipné momenty, nabízí prostor pro zamyšlení. Herecky velmi vyrovnané: především výtečná Dana Syslová, Evellyn Pacoláková, Dana Batulková, Veronika Gajerová. Bohužel hereckým projevem mne nezaujala Henrieta Hornáčková, která do role sedí typově. Chválím hudbu a kostýmy.
(zadáno: 31.12.2012)
Velký divácký zážitek. Působivá hudba a herecké výkony všech účinkujících (obě alternace: Z. Kajnarová i M. Badinková, L. Jurek, V. Janků, O. Vízner). Náročné téma, ovšem vybízející k zamyšlení.
(zadáno: 31.12.2012)
Pro mne inscenace, která ani po několikáté nenudí a naopak baví stále víc. Skvělé herecké výkony Jiřího Dvořáka, Zlaty Adamovské, Jana Šťastného, Simony Postlerové a naprosto kouzelná Hana Maciuchová. Působivé a případné kostýmy. Nadčasovost narážek na politickou scénu. Souhra herců a stálý dojem, že tuto hru hrají opravdu rádi a s chutí.
(zadáno: 31.12.2012)
Celkově spíše slabší dojem. Inscenace je zdlouhavá, těžkopádná, čímž se z původního zajímavého nápadu stává "nekonečný seriál". Velmi dobré výkony Jiřího Hány a Máši Málkové.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >