Profil uživatele

JOP

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 15 % (13)
Jiří Landa: 16 % (17)
Michal Novák: 16 % (9)
Iva Bryndová: 17 % (12)
Jan Pařízek: 19 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.1.2016)
Tohle už snad tvůrci nemysleli vážně... Jednou se diváci zasmáli, tak tu scénku zopakujeme 15x (obrazně), aneb kdo spočítá kolikrát Viktor Skála narazí do prosklených dveří a kolikrát na něj spadne vánoční strom? Kladné hodnocení si zaslouží pouze výkon Evy Ventrubové, která mě snad jako jediná pobavila. Závěrem bych vyzdvihnul hudební úpravu použitých vánočních skladeb.
(zadáno: 3.2.2017)
(zadáno: 31.10.2017)
Námět dobrý, to uznávám. Bohužel, muzikál jako celek na mě působil velmi přehlučený, přeřvávaný a splašený, kdy po pár prvních skladbách mi začalo zvonit v uších...V duetech, kdy matka s Ellie si "vyříkávají své účty" nebylo rozumět absolutně ničemu...což je škoda, že se takhle text úplně ztratí.. Výkon herců hodnotím samozřejmě kladně, je to spousta práce, která je vidět. Přeji MdB šťastnější ruku při výběru dalšího kousku. :-)
(zadáno: 3.2.2016)
Jen stručně - původní verzi jsem neviděl, nemohu porovnávat, ale současné představení stojí za to vidět. Marian Vojtka - klasika, perfektní zpěv i projev Evy Burešové, mile překvapila Kamila Nývltová, Tomáš Trapl - úžasný šašek, sluha i profesor, pouze trošku kazí celkový dojem Martin Pošta... možná by se měl věnovat jinému zaměstnání... Ale celkově hodnotím velice kladně.
(zadáno: 21.10.2014)
(zadáno: 15.3.2016)
Toto dílo by nemělo nést název "Evangelium o Marii", jelikož to o Marii nebylo. Postrádal jsem city, prožitky a více ze života Marie, její pohled na svého božského syna. Toto je však výtka autorovi, který staví celý příběh na 2-3 životních etapách Ježíše - zvěstování (podotýkám, že toto zpracování mi vůbec nesedělo), narození a Herodovo řádění a ukřižování. O ničem jiném tato hra nebyla. Hudba celkem pěkná, scéna také, výkony herců bez výtek, až na Ježíše v podání J.H, což bylo velké zklamání. Přiznám se, že jsem po představení měl velice smíšené pocity.
(zadáno: 29.12.2014)
Čekal jsem příliš,čekal jsem bombu o které se mluví po celé republice,čekal jsem něco úchvatného co mi rozproudí krev v žilách.Fantoma si raději příště skutečně pustím na DVD v originále.Jak tu již psali ostatní, chybí tomu "něco".1.šílená zima v hledišti/o přestávce si více než polovina lidí šla do šatny pro bundy/,2.scéna pěkná,ovšem nezapadá do prostředí GOJA M.H.,3.při dražbě jsou herci rozmístěni po hledišti a není zřejmé,kdo v daný okamžik "přihazuje",4.vím,že jsem byl na Fantomovi opery,ale proč z celého muzikálu udělat operu/operetu?.I přes mé hodnocení dávám60,a to hl.představitelům.
(zadáno: 30.10.2013)
(zadáno: 15.4.2015)
Dle mého názoru se nejedná o takový propadák jak tady někteří píší. Děj tento příběh má, pokud v tom někdo hledá hlubokou myšlenku, tak ji asi nenajde, ale příběh je pěkný. Hudba je vskutku specifická, ale proč ne, je to takový výběr ze všech žánrů :-) Alespoň pro vlastní názor doporučuji toto představení navštívit.
(zadáno: 7.11.2013)
Před 3 lety bych dal hodnocení 100%, ovšem po středečním opětovném shlédnutí Bídníků musím min. o 20% snížit. Vyzdvihnul bych zde však pěvecký výkon Jana Ježka a především Lukáše Vlčka(který mě mile překvapil).Za veliké zklamání musím považovat obsazení Gavroche,a to buď Barborou Remišovou nebo Kateřinou Halíčkovou-nic proti těmto zpěvačkám,ovšem chlapeckou roli si zaslouží chlapec...a potom Kateřina Halíčková (Eponine) se má ještě hodně co učit od svých kolegyň, se kterými si roli střídají... Velmi jsem se na představení těšil,ale nebýt již zmíněných J.J. a L.V.,hodnocení by bylo ještě nižší.
(zadáno: 27.1.2015)
Ze začátku představení jsem byl plný očekávání, toho co přijde.Mrzí mě,že se jsem čekal víc, než jsem měl.Čím více ubíhala první polovina představení, tím více jsem byl zklamán.Jak výkonem paní Gazdíkové (mimochodem v roli Ptáčnice byla vynikající),tak i nezáživnou z velké části melancholickou hudbou. Druhá půlka o dost lepší.Fantasy muzikál,který nese v názvu "Let snů" by se spíše mohl jmenovat "Průlet snem"...A teď:velké díky za krásné kostýmy, za nádhernou výpravu, za výkony dětí, které opravdu předčily mé očekávání, bylo skutečně na co se koukat.Ovšem bohužel je tam výše popsané "ale..."
(zadáno: 11.10.2016)
(zadáno: 21.10.2014)
(zadáno: 3.12.2013)
Dlouho mě činohra takto neoslovila, viděl jsem představení, které zaujme od začátku a během hry graduje a člověk netuší, co bude následovat (pokud nezná příběh). Výborný výkon Vojtěcha Blahuty (jež mě velice mile touto rolí překvapil) samozřejmě i ostatních herců, perfektní zpracování scény formou v jednoduchosti (ač náročné) je síla. Kdo by váhal, zda jít na tuto hru, ať s tím přestane a jde. Prožije dojemný příběh, který dle mého názoru chytí za srdce každého (snad i toho, kdo jej má z kamene) :-) Toto představení rozhodně doporučuji a hercům přeji hodně nadšených diváků.
(zadáno: 29.9.2016)
...a to vlastně ani nevím za co těch 30 dávám, snad za snahu služebnictva a A. P., která však neměla moc prostoru se ukázat jako ta poslední aristokratka. Velice rád bych vyzdvihl něco, co se mi ve hře líbilo, ale bohužel... Prosím - méně takových "her"!
(zadáno: 27.1.2016)
Prvních 15 minut jsem si říkal, že by to nemuselo být špatné - hezká hudba, scéna, kostýmy, ale bohužel přišly další minuty. A Titanic šel ke dnu. Mrzí mě, že mě nic nezaujalo tak, abych z odcházel z představení potěšen a nadšen. Musím však pochválit výkony herců - zejména mě překvapili Ondřej Studénka, Zdeněk Junák, Petr Gazdík, a můj velký obdiv v této inscenaci mají Láry Kolář a Zdena Herfortová.
(zadáno: 24.11.2015)
Ve stručnosti: velké zklamání, nezáživně odrecitovaný text, bez jakékoliv energie, hlasu ze záhrobí (reprodukovanému Felixovi) nebylo chvílemi nic rozumět(!), projekci bych raději úplně vynechal... Snad mě paní Maciuchová překvapí v něčem, co mě více chytí za srdce :-)