Profil uživatele

Jula

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (8)
Lukáš Dubský: 10 % (10)
Helena Grégrová: 13 % (19)
Jan Pařízek: 13 % (18)
Jiří Koula: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 7.3.2019)
Původní hra možná trochu nezáživná. Režisér ji ale pojal nápaditě ( například moment, kdy herci vystoupí z role a citují dobovou kritiku). Volba Filipa Kaňkovského do hlavní role překvapivá, ale role se zhostil dobře. Výborná choreografie.
(zadáno: 7.3.2019)
Výborné. První část velmi vtipná, druhá strhující. Skvělý Myšička. Viděla jsem už asi deset inscenací režírovaných Jiřím Havelkou - všechny se mi hodně líbily.
(zadáno: 7.3.2019)
Skvělé, ohromně zajímavé představení. Okamžitě vás vtáhne a už nepustí. Výborný Myšička i Trojan. Dejvické divadlo je prostě nejlepší!
(zadáno: 7.3.2019)
Výborné. Hlavní představitel je sympaťák a skvěle zpívá. Nejvíce se mi však líbil neuvěřitelně charismatický Přemysl Pálek v roli Prentera.
(zadáno: 7.3.2019)
Roztomilá blbinka. Chvílemi malilinko nudné, ale většinou vtipné. Jiné inscenace od ?Vostopětky? se mi líbily více. Oceňuji ale, jak náročné muselo bylt odehrát celé představení v brnění.
(zadáno: 7.3.2019)
Sice zajímavé představení, ale podle mě poněkud zmatené. Chvílemi docela nudné. Působilo to na mě jako zbytečná exhibice. Výborná scéna i hudba. Výborný V. Javorský ( jako vždy).
 <  1 2