Profil uživatele

Kamaela

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (14)
Jiří Koula: 15 % (8)
Kateřina Jírová: 15 % (4)
Lukáš Dubský: 16 % (7)
Michal Novák: 16 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 20.11.2018)
Herecký koncert J. Štěpánkové a F. Němce. Jen si myslím, že se tato Komorní hra moc nehodila na velké jeviště Nového divadla v Plzni. Trochu se ztratil ten komorní nádech co hra má.
(zadáno: 4.1.2019)
Viděno jako silvestrovské představení. Tak jasně, není to žádný Shakespeare, ale na Silvestr to zcela splnilo očekávání, pobavilo, nic náročného.
(zadáno: 14.6.2019)
(zadáno: 30.11.2016)
Celkem zajímavé, provedení scény se mi líbilo, naopak mi přišel rušivý pohyb kameramana mezi herci. Zpěv občas falešný. Celkově taková nenáročná oddychovka, nic oslivého.
(zadáno: 30.12.2016)
Scéna zajímavě pojatá. Tereza v podání S. Borkové občas zpívá falešně, ale hlavně šíleně přehrává a pitvoří se. Z vystoupení některých postav (např. šéf televize Telvis) mi bylo trapně a litovala jsem herce, kteří to musí hrát. Celkově nenáročné představení, pro pobavení, zanotování známých skladeb.
(zadáno: 16.4.2017)
(zadáno: 12.2.2018)
Odpočinkové představení, jednoduchoučká dějová linka, občas nějaký vtip (ne vždy vtipný). Nic náročného. Neurazí, nenadchne.
(zadáno: 27.2.2018)
Role Baarové A. Bartošové neskutečně sluší, muzikál je slušně zazpívaný, některé scény povedené. Na můj vkus příliš mnoho vulgarismů a zbytečné neustálé opakování a zdůrazňování, že Baarová byla děvka. Některé scény vyznívají spíš trapně. Vrcholem je asi "vtipná" píseň Goebbelse "Šukala mě, šukala...", která byla pravděpodobně myšlena jako humorná vsuvka. Bohužel se nikdo nesmál. Celkové vyznění bylo dost rozpačité.
(zadáno: 1.12.2019)
(zadáno: 9.10.2016)
Hodně slabá podívaná, plná prvoplánových vtípků, která vzbuzovala největší nadšení u dětských diváků.
(zadáno: 9.10.2016)
Žádný děj, jen sled árií, monologů (místy opravdu dlouhých a nudných) a rozpačité zakončení.
(zadáno: 25.9.2019)
Takové Babovřesky na jevišti. Celek působí hodně amatérsky, ale jako kabaret asi dobrý.
(zadáno: 14.12.2018)
Pryč jsou ty doby, kdy jsme na každou novou hru A. Procházky netrpělivě čekali. Už předchozí Jednotka intenzivní lásky za moc nestála a Zácpa? Žádný děj, chvilkami dost nuda, vtipnost také minimální.
 <  1 2