Profil uživatele

Karel1964

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 7 % (13)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Lukáš Holubec: 12 % (22)
Anežka Kotoučová: 13 % (8)
Helena Grégrová: 13 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.1.2020)
jak to říct... Nádhera. Tak krásné divadlo se hned tak nevidí.
(zadáno: 9.1.2020)
Jak nebrečím, tak u tohoto představení jsem brečel. Dcera brečela ještě 20 minut potom. Bylo to nádherné. Smutné, kruté, ale nádherné. Paní Žáčková dost často podle mě přehrává, ale tady... věřil jsem jí každé slovo. Je to podle mě jedna z nejlepších inscenací, které nyní můžete vidět. Je to smutný, ale krásný.
(zadáno: 9.1.2020)
Další z mých mála absolutních představení. Nechápu jak pan Krajčo může jít po představení domů a v klidu usnout. Takový emocionální ohňostroj je neuvěřitelný. Když mlátí sám sebe, každý mu věří, že ho bije jiný. A pan Švehlík s jeho víc uměřenou postavou taky vynikající. Když máte dva super herce, tak vám na scéně opravdu stačí jen dvě židle. Paráda neskutečná!
(zadáno: 7.6.2021)
Neskutečné. Veškeré kulisy se skládají z točny, páru střevíců a kusu lana. A přesto to vůbec nevadí. Hra ve verších vás strhne. Skvěle zahrané od všech třech herců, zvlášť od pana Hampla. Jeho karamelky jsou legrační i mrazivé najednou. Po dlouhé době jsem opět viděl představení, které je prostě skvělé!
(zadáno: 24.6.2021)
Jedním slovem, nádhera! Děj v této hře je velmi prostý a není ani moc podstatný. Je to hra s obrazy, fantazií, prostorem. Panu Formanovi s týmem se podařilo otáčivé hlediště uchopit jinak, než u většiny jiných her. To, co z něj udělali, jak využili jeho možností, je neskutečné.
Vizuálně jde o zážitek, jaký je těžko překonat.
(zadáno: 13.11.2021)
Bomba! Naprosto skvělé. Silný text, skvělá scéna a hlavně, úžasné výkony obou herců.
Prostě paráda od začátku do konce. Člověk jim do poslední chvíle drží palce.
(zadáno: 1.3.2022)
Tohle představení je masakr. Zvlášť teď, když Putin útočí na Ukrajinu, je přestavení velmi aktuální.
Ale i bez toho. Je to naprosto skvělé představení plné emocí. Žádná oddchovka, ale jen tak na to nezapomenu. A všechny tři herečky super!
(zadáno: 6.1.2023)
Je to děsná bejkárka. Ale naprosto skvěle vymyšlená a zahraná. Jak tu mnozí píší, je v tom obrovské množství energie, jak od herců, tak i od tanečníků.
A připomenutí devadesátek s jejich úlety a šílenými outfity je perfektní. Za mě jedno z nejlepších komediálních představení v Praze. Je to praštěné, ale ani trochu hloupé.
(zadáno: 9.9.2019)
Skvělé představení. Rozhodně za mě v Činoherním klubu nadprůměr. První polovina spíš komedie, v druhé už to taková legrace není. Všichni hráli skvěle. Martin Finger jako tak trochu autistický otec byl fakt k smíchu. A Sandra Černodrinská zahrála úžasně. Hlavně v druhé , vážnější půli. Ještě jsem zapomněl. Scéna je dokonalá a perfektně vymyšlený je i způsob měnění scény.
(zadáno: 9.1.2020)
Úžasné... Člověk se chvílemi směje, ale ve skutečnosti to je neskutečně smutné a kruté. Obraz blbosti lidí, kteří si myslí, že jsou "něco". Jediné co mi nedošlo je maska, kterou si herci předávají. Jinak je to pecka. Divadelní i na čumák.
(zadáno: 9.1.2020)
Ucpanej systém je komedie, děsně sprostá a vulgární komedie. Ale mrazí z ní. Je to hodně ošklivý obrázek společnosti podaný jako komedie. A hláška "Jestli já sem na toho kluka nebyl moc tvrdej" je perfektní :o)
(zadáno: 9.1.2020)
Dneska jsme se dal do hodnocení. Toto představení jsem viděl už před pár měsíci. A je skvělé. Je to varování před lidskou tuposti, zbabělostí a zabedněností. Herecké výkony jsou skvělé.
(zadáno: 20.10.2021)
Skvělé představení. Asi nenapíšu nic, to už tu nebylo napsáno. Je to smutné téma, ale groteskní výjevy vůbec nevadí. Především duo esesáků, žáků atd je super. A Áťa Denise Šafaříka je skvěle zahraný.
(zadáno: 9.12.2021)
Už jen kvůli panu Aubrechtovi to stojí za vidění. Tohle se naučit, muselo dát strašnou práci. Celkově je inscenace úžasná. Ta síla vůle, vzít co máš a poprat se s tím, to je asi hlavní poselství.
A režie pana Dianišky opět skvělá, tak trochu šílená, ale skvělá.
(zadáno: 30.1.2022)
Skvělé. Od první vteřiny, kdy paní Macháčková vstoupí na scénu. Její stará paní je zahraná opravdu fantasticky.
A k obsahu - v podstatě obyčejný život, který ale přispěl k obludné nacistické mašinérii. Její závěrečná otázka.. "Lidé se už dneska nenechají tak zblbnout. Nebo že by ano?" z toho mrazí.
Vydá za hodiny výuky o nacismu. Opravdu skvělé.
(zadáno: 9.3.2022)
Skvělé představení. One man show od vrátného až po herce. Je to legrační, ale současně dost mrazivé. Správce je velký manipulátor, který nemá zrovna rád lidi. Proto se dost často odkazuje na Misantropa.
Je škoda, že na představení bylo poloprázdno. Rozhodně stojí za vidění.
(zadáno: 6.4.2022)
Prvních 30 minut jsem si říkal, že to je trošku nuda. Ale nebyla. Postupně příběh gradoval a ve finále to je hodně silné. Sice pan Heřmánek "pouze" deklamuje seznam, ale člověku z toho jde mráz po zádech.
Je to skvělé představení a bohužel jen potvrzuje jednu pravdu. Lidstvo se nijak nepoučilo a opakuje stejný příběh znovu a znovu.
(zadáno: 7.6.2022)
Paní Korytářová je opravdu převtělením Buriana. Hlavně ta její očička. To je fakt 100% Burian. Představení je super, hlavně druhá polovina, která je vážnější. Závěr, kdy už je Burian semletý a zničený, je až k pláči.
(zadáno: 12.9.2022)
Prostor zkušebny vytváří pocit, že jste s postavami ve sklepě, kde se většina děje odehrává. Je to velmi působivé. Oba herci předvádí skvělé výkony. Petra Floriána je vám současně líto i ho chcete zaškrtit. Opravdu intenzivní zážitek. Další skvělý kus od 3D Company!
(zadáno: 20.9.2022)
Skvělé! Hra mě opravdu strhla. Ze začátku to vypadá jako hloupá komedie, ale postupem času se atmosféra velmi mění. Oba herci jsou perfektní. V sevřeném prostředí divadla v Řeznické to byl opravdu zážitek.
(zadáno: 2.10.2022)
První půlka je celkem komedie, ale pomalu to začíná temnět. A druhá půle, to je fakt psycho masakr. Je strašné sledovat, jak člověka i jeho okolí může zničit touha po něčem, co je mu upřeno.
Herci Horáková a Dvořák jsou opravdu vynikající. Ona svým postupným pádem do šílenství, on svojí bezmocí.
Je to vynikající představení, ale oddech opravdu nečekejte.
(zadáno: 10.11.2022)
Oblomov je v tomto představení podán jako hodný, přející člověk. Který se ale nedokáže dokopat k jakékoli akci. Všichni herci jsou skvělí až na jednoho, který svojí roli nehraje.
A to na pana Isteníka. On tam přijde jako herec Isteník a pak se vám promění na Oblomova. On to nehraje, on je Oblomov. Je to neskutečné. Jeho herectví je opravdu výjimečné, on nehraje, on se mění na své postavy. Úžasné!!!
(zadáno: 17.6.2021)
Skvělé představení. Velmi vyrovnané výkony, nejlepší je asi paní Kristeková. Zahrála postavu, která je na jedné straně ničená matkou, ale na druhou stranu k ní těžko cítit opravdové sympatie.
I mužská dvojice hraje perfektně - hodný Pat a jednoduchý Ray.
Není to oddechovka, ale určitě to stojí za vidění.
(zadáno: 12.10.2021)
Sice Bergmanovy filmy neznám, ale to nevadilo. První půlka je skvělá. Druhá už pro mně byla méně pochopitelná.
Ale celkově super, hlavně herci Vondráček, Bučková a jako vždy Žáček. Absurdní, kruté, ale skvělé!
(zadáno: 3.11.2021)
Skvělé divadlo. Hraje tam i půl administrativy a všichni kulisáci, ale to nevadí. V Dejvickém asi umí hrát každý.
Super je Tomáš Jeřábek s jeho variacemi na nosítka a dopis. A pan Šimíček s jeho "pomstou" příbuzným. Celkově spíš lehčí kus, ale občas se i leknete. Určitě stojí za shlédnutí.