Profil uživatele

Kateřina Vodáková

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (42)
Lukáš Holubec: 18 % (15)
Michal Novák: 18 % (40)
Helena Grégrová: 19 % (54)
Anežka Hrebiková: 20 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 1.4.2018)
Líbilo se mi zapálení a pojetí postavy I. Wojtylové, jinak slabé.
(zadáno: 27.3.2018)
Děj mě nechytl, humor mě míjel... Je mi blízký jiný styl her. Ovšem M. Němec a E. Hacurová (navíc skvěle zpívá) převyšují dle mého názoru o 3 ligy všechny ostatní z obsazení. Tito dva jsou klenoty souboru Divadla v Dlouhé a je čirá radost je pozorovat hrát. Vzhledem k jejich výkonům proto nemohu jít s hodnocením níže.
(zadáno: 21.3.2018)
Výborní O. Veselý, R. Valenta a J. Teplý. Pro ústřední dvojici bych si představovala jiné obsazení.
(zadáno: 19.3.2018)
Jen pro silné povahy. Tři hodiny s pocity hnusu. Ale divadlo, které dokáže v člověku vyvolat tak silné emoce (jakékoliv), považuji za kvalitní. Proto bych i přesto, že jsem se během hry cítila velmi nepříjemně, byla nespravedlivá, kdybych hodnotila níže - za nebývalou odvahu Palmovky toto téma uvádět a za brilantní výkony J. Teplého a O. Veselého.
(zadáno: 12.3.2018)
Nic jsem od toho nečekala a nakonec jsme celou dobu vybuchovali smíchy :)) Nadupané vtipy, skvělá hudba a výborný zpěv P. Pálka!
(zadáno: 12.3.2018)
Někdo chodí do divadel na herce ze "staré gardy", já naopak navštěvuji divadla vyloženě kvůli vynikajícím hercům z generace mladé. I. Orozovič, E. Hacurová a M. Poulová patří mezi ně!
(zadáno: 4.3.2018)
Kostýmy, scéna a hudba jsou zde výrazné a krásné, tvůrci nešetřili. Tyto aspekty mi připomněly SKUTRovský styl, který mám moc ráda. O. Krause jsem předtím neznala, má talent a role Doriana je mu šitá na míru! Naopak L. Veselý a M. Štípková mi do rolí vůbec neseděli. Děj byl pro mě poněkud zamlžený. Ale za vidění hra díky vizuálnu stojí.
(zadáno: 3.3.2018)
Bohužel toto mě minulo. Nedokázala jsem udržet pozornost...
(zadáno: 13.2.2018)
Nuda, nuda, nuda. První Špinarova režie, která mě nebavila a nemá děj. A to mi jinak jeho režijní rukopis sedí a jeho her jsem již viděla docela hodně. Tohle nezachránil ani fešák I. Irozovič, ty % dávám vlastně jen jemu. Nezanechalo to ve mně nic, emoce nula. Přestávka byla po nesnesitelně dlouhé době, po ní publikum prořídlo. A v tom krátkém kousku po přestávce mi vadil ten nesnesitelný smrad ze sborového kouření. Proč to mám dýchat za tolik peněz? Tento kus do Stavovského ne.
(zadáno: 30.1.2018)
Příběh Romea a Julie je tak krásný a Joskův překlad tak povedený, že toto je samo o sobě půlkou úspěchu. Líbilo se mi to, ale na druhou stranu neuchvátilo natolik, abych šla znovu. Ale možná jsem měla trochu smůlu na obsazení, protože některé výkony mi přišly pěvecky i herecky slabší. Také jsem pociťovala, že tvůrci se četně inspirovali vynikajícím činoherním ztvárněním z DnV a to mě lehce rušilo. Škoda, originalita je vždy nade vše.
(zadáno: 28.1.2018)
Kdybyste se mě zeptali, o čem to je, neumím odpovědět.
(zadáno: 25.1.2018)
Krásné. Poetické. Stojí za vidění! Nadchla mě hudba, kostýmy, scéna i světla. A ty verše! Kousek ode mě seděl hradecký mág D. Drábek a také nadšeně tleskal :-) Trochu bych ale omezila počet vstupů techniků na jeviště kvůli přestavbám, místy mě to rušilo. Nemůžu dát více %, protože na Oněgina bych si představovala věkově a typově jiného herce.
(zadáno: 25.1.2018)
Oblíbila jsem si SKUTRovský rukopis, vše je tolik vizuální a jiné. Nehraje se muzeum, ale současnost. Nečetla jsem předlohu, proto děj jen létal kolem mě, tápala jsem. Nadchly mě krásné kostýmy a hudba. M. Poulová je zajímavý typ, v Klicperáku se rodí velké talenty. K. Oltová mi není herecky blízká, ale sem se hodila a vynikla. Délku bych trochu zkrátila, nebo alespoň přestávku dala dříve.
(zadáno: 25.1.2018)
40 % za nadprůměrné výkony P. Děrgela a L. Příkazkého, který je ohebný jako z gumy :-)) Jinak mi to nesedlo, nemám v oblibě muzeální hry bez špetky odrazu současnosti.
(zadáno: 16.1.2018)
Nevím přesně, co jsem dějově viděla, avšak kostýmy, scéna, hudba, projekce a práce se světlem jsou zde natolik působivé, že hra stojí za vidění. Druhá polovina je naléhavější, živější. Výkon K. Cibulkové ční nad ostatními.
(zadáno: 24.11.2017)
Povedené. A pěkná hudba :-)
(zadáno: 22.11.2017)
Právě se zrodil nový hit této divadelní sezóny v ND! Nejen dechberoucí herecké výkony (!), ale rovněž mistrovská scénografie (Cpin prostě umí), hudba, kostýmy a světla. Nestává se mi často, abych po celou dobu hry seděla s otevřenou pusou a při potlesku si stoupla i přesto, že ostatní to nenapadlo. Úchvatné!
(zadáno: 3.11.2017)
Výborná Marika Procházková. Ač jsem vášnivý divadelní divák, ta délka byla moc i na mě.
(zadáno: 31.10.2017)
(zadáno: 26.10.2017)
10 % za um herců, kteří se dokázali naučit tak velké (!) množství souvislého textu. Dalších 10 % za P. Děrgela, který prostě umí zahrát cokoliv! Jinak jsem měla po celou dobu nemalé nutkání opustit sál a chtělo to notnou dávku sebezapření zůstat sedět. Tak extrémně kontroverzní počin, že si nějak nedokážu představit normálního diváka, kterému by toto sedlo.
(zadáno: 26.10.2017)
Čekala jsem od toho více.
(zadáno: 26.10.2017)
Ta úchvatná hudba (!) a atmosféra! Dusno, které by se dalo krájet. Perfektní, obrovsky talentovaný M. Lambora. Výborná D. Havlová. I ostatní výkony vyvážené. Krásná práce se scénou. Stále aktuální téma lásky dle vzhledu. Definitivně počin, krerý v DnV stojí za vidění!
(zadáno: 18.10.2017)
Geniální! Smála jsem se od srdce od začátku až do konce :-) Na komedie jsem nejvíce kritická, je to žánr, u kterého mají tvůrci nejtěžší se mi na divadle zavděčit. Ale tady vše zafungovalo perfektně! A D. Gránský je PAN HEREC.
(zadáno: 7.10.2017)
Geniální hudba obrovsky talentovaného Ondřeje Brzobohatého!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>