Profil uživatele

KatZen

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (7)
Kateřina Jírová: 7 % (3)
Helena Grégrová: 13 % (12)
Jan Pařízek: 16 % (21)
Iva Bryndová: 18 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 28.2.2018)
Nemám jedinou výhradu. Kasha Jandáčková je bezesporu velmi talentovaná a má úžasně vyváženou vizi. Hra je od začátku do konce tak poutavá, s přesvědčivými hereckými výkony, s dobře volenou hudbou v podkresu, se strohou, ale dobře vystihující kulisou, že vnímavý člověk nemůže ani jednou pohlédnout na hodinky! Dokonce jsem se odvážila vytáhnout "do divadla" dva pubertální rodinné příslušníky, kteří hru komentovali větou rozvitou. Zanechalo to ve mě hluboký dojem. Děkuji!
(zadáno: 7.1.2019)
Jediná hra za posledních 10 let na kterou jsem šla třikrát a dá-li bůh, půjdu znovu. Každá vrstva se mnou bytostně souzní. Michal Isteník mě dojal, děsil svou opravdovostí, rozesmál mě a vtáhl do dramaturgicky dobře zvládnutého zpracování ruské klasiky, kterou jsem si díky tomuhle zpracování znovu zamilovala.. moc za tohle představení děkuji!!!
(zadáno: 28.3.2019)
Bála jsem se, že když jsem fanoušek filmového kousku, může mě původní divadelní zpracování zklamat, opak je ale pravdou. Z hereckých výkonů, scény, hloubky projevů jsem byla nadšená! A šla jsem na to hned dvakrát...
(zadáno: 7.1.2019)
úúúžasná Hacurka. Zaplať pánbůh, že máme i mladé herečky, které jsou talentované a dostávají příležitosti!
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
Když se člověk dokáže na hru správně naladit, jedná se o výjimečný a dobře provedený kousek. Bohužel již po derniéře.
(zadáno: 28.3.2019)
V dnešní době stále aktuální téma "honu na čarodějnice". Výborně zpracované, s působivou scénou a mrazivou atmosférou. Falešná obvinění nejsou dnes nic výjimečného, donutilo mě to k zamyšlení a následně jsem vyslala i další rodinné příslušníky.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 26.10.2021)
BĚŽTE SE NA TO PODÍVAT ŽIVĚ!!! Je to skvělý, zábavný, svižný, nápaditý, absurdní. Online to možná podle hodnotitelů níže nemělo takový švunk, ale naživo to smysl má a dost jsme se nasmáli!
(zadáno: 30.1.2017)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 17.10.2019)
Dost dobrý. I pro ty co z historie neměli vždycky jedničku. Když se spojí dobří herci (M.Pechlát, R.Fidlerová), trochu kontroverzní hra, nadčasová výprava, živá kapela a vůně mulčovací kůry, nezbývá mi než dát 80%!
(zadáno: 26.11.2019)
-Žár lásky voda zchladit nemůže.-
Ani mě nenechala láska téhle hry chladnou. Jako v lásce jsem se cítila místy zamilovaně, místy dychtivě, znechuceně, chvílemi jsem tomu nerozuměla, chvílemi se mě to velmi dotýkalo a místy jsem měla pocit, že je toho prostě moc. Snad je tedy třeba říct, slovy pana Trpišovského a pana Hilského, že hra s Vámi bude rezonovat tak, jako s každým individuálně rezonují Shakespearovi verše.
(zadáno: 1.10.2021)
Úžasná Magdalena Borová, která mi hlavní hrdinku přiblížila v trochu jiném světle, než jak jsem si ji představovala v knize. Velmi nápaditě zpracované pojetí scény v zajímavém prostředí. Knihu znám skoro nazpaměť, čili moje dojmy z toho, co zůstalo divákům utajeno a co bych třeba já ponechala jen v knize, jsou čistě subjektivní a nebudu raději prozrazovat. Možná mi jen na scéně chybělo víc bylin a rostlin? :)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 26.11.2019)
Velmi milé a zábavné ztvárnění povídek Roalda Dahla. Paní Medvecká je pořád neskutečná šťabajzna :)
1 2  >