Profil uživatele

KatZen

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (7)
Kateřina Jírová: 7 % (3)
Helena Grégrová: 13 % (12)
Jan Pařízek: 16 % (21)
Iva Bryndová: 18 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 28.2.2018)
Nemám jedinou výhradu. Kasha Jandáčková je bezesporu velmi talentovaná a má úžasně vyváženou vizi. Hra je od začátku do konce tak poutavá, s přesvědčivými hereckými výkony, s dobře volenou hudbou v podkresu, se strohou, ale dobře vystihující kulisou, že vnímavý člověk nemůže ani jednou pohlédnout na hodinky! Dokonce jsem se odvážila vytáhnout "do divadla" dva pubertální rodinné příslušníky, kteří hru komentovali větou rozvitou. Zanechalo to ve mě hluboký dojem. Děkuji!
(zadáno: 7.1.2019)
Jediná hra za posledních 10 let na kterou jsem šla třikrát a dá-li bůh, půjdu znovu. Každá vrstva se mnou bytostně souzní. Michal Isteník mě dojal, děsil svou opravdovostí, rozesmál mě a vtáhl do dramaturgicky dobře zvládnutého zpracování ruské klasiky, kterou jsem si díky tomuhle zpracování znovu zamilovala.. moc za tohle představení děkuji!!!
(zadáno: 28.3.2019)
Bála jsem se, že když jsem fanoušek filmového kousku, může mě původní divadelní zpracování zklamat, opak je ale pravdou. Z hereckých výkonů, scény, hloubky projevů jsem byla nadšená! A šla jsem na to hned dvakrát...
(zadáno: 7.1.2019)
úúúžasná Hacurka. Zaplať pánbůh, že máme i mladé herečky, které jsou talentované a dostávají příležitosti!
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
Když se člověk dokáže na hru správně naladit, jedná se o výjimečný a dobře provedený kousek. Bohužel již po derniéře.
(zadáno: 28.3.2019)
V dnešní době stále aktuální téma "honu na čarodějnice". Výborně zpracované, s působivou scénou a mrazivou atmosférou. Falešná obvinění nejsou dnes nic výjimečného, donutilo mě to k zamyšlení a následně jsem vyslala i další rodinné příslušníky.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 30.1.2017)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 17.10.2019)
Dost dobrý. I pro ty co z historie neměli vždycky jedničku. Když se spojí dobří herci (M.Pechlát, R.Fidlerová), trochu kontroverzní hra, nadčasová výprava, živá kapela a vůně mulčovací kůry, nezbývá mi než dát 80%!
(zadáno: 26.11.2019)
-Žár lásky voda zchladit nemůže.-
Ani mě nenechala láska téhle hry chladnou. Jako v lásce jsem se cítila místy zamilovaně, místy dychtivě, znechuceně, chvílemi jsem tomu nerozuměla, chvílemi se mě to velmi dotýkalo a místy jsem měla pocit, že je toho prostě moc. Snad je tedy třeba říct, slovy pana Trpišovského a pana Hilského, že hra s Vámi bude rezonovat tak, jako s každým individuálně rezonují Shakespearovi verše.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 26.11.2019)
Velmi milé a zábavné ztvárnění povídek Roalda Dahla. Paní Medvecká je pořád neskutečná šťabajzna :)
(zadáno: 5.3.2020)
Moc mě to potěšilo! 75%

+ úžasní herci
+ nadčasové téma
+ výprava a zajímavě akusticky pojatá scéna (byť jednoduché, přesto efektní)
+ hafík

+ i - pro mě byla mystifikace v podání "lístek v první řadě je s omezenou viditelností", přičemž ve skutečnosti to znamená, že zažiji něco naprosto nečekaného v podobě velice talentovaného (a pohledného) pana dudáka, hrajícího na velmi autenticky pronikavě znějící nástroj jen několik centimetrů od mého obličeje. Pročež jsem několikrát díky tomuto málem ztratila vědomí.

Přesto děkuji za výjimečný zážitek!
(zadáno: 28.3.2019)
1 2  >