Profil uživatele

KatZen

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (7)
Kateřina Jírová: 7 % (3)
Helena Grégrová: 13 % (12)
Jan Pařízek: 16 % (21)
Iva Bryndová: 18 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
V dnešní době stále aktuální téma "honu na čarodějnice". Výborně zpracované, s působivou scénou a mrazivou atmosférou. Falešná obvinění nejsou dnes nic výjimečného, donutilo mě to k zamyšlení a následně jsem vyslala i další rodinné příslušníky.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
Poprvé v životě jsem odešla o přestávce. S ničím v té první půlce jsem se nedokázala ztotožnit, nad ničím, co se mi snažili chaotickým způsobem sdělit jsem se nedokázala zamyslet, i když jsem hodně chtěla, protože kniha mě zaujala. Místy mi bylo herců líto, nebo jsem se smála absurditě monologů. 20% za to, že mám DnZ v lásce.
(zadáno: 7.1.2019)
úúúžasná Hacurka. Zaplať pánbůh, že máme i mladé herečky, které jsou talentované a dostávají příležitosti!
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 30.1.2017)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 20.2.2020)
90% pro T. Dočekalovou, dost procent i pro zbytek souboru. Rušila jen režie. Tam kde se pan Klata držel Hilského, jsem bděle hltala každé slovo a viděla přesahy Shakespearova díla do dnešní doby, neboť lidská povaha se ani léty nemění. Tam, kde se snažil o "přesah" nekonečnou hudbou, exhibicí, vulgaritou a nahodilostí vlastních textů, které by W.S. třeba i slyšel rád, ale nejsou jeho, jsem často myslela na to, kolik je asi hodin, jak se to těm hercům asi hraje a co na to asi říkají starší diváci kroutící hlavou přede mnou. Svět, jak ho vidí pan Klata, není světem ve kterém žiji já.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 7.1.2019)
Jediná hra za posledních 10 let na kterou jsem šla třikrát a dá-li bůh, půjdu znovu. Každá vrstva se mnou bytostně souzní. Michal Isteník mě dojal, děsil svou opravdovostí, rozesmál mě a vtáhl do dramaturgicky dobře zvládnutého zpracování ruské klasiky, kterou jsem si díky tomuhle zpracování znovu zamilovala.. moc za tohle představení děkuji!!!
(zadáno: 17.10.2019)
Velké zklamání. Viděla jsem to sice dávno, čili moje představy mohou být zkreslené, ale pamatuji si neutuchající trapnost a lítost za herce, co musí říkat. Taky fakt, že Verne nabízí nekonečné možnosti výtvarné inspirace a přesto mě ani výprava samotná toliko neuchvátila.
(zadáno: 28.3.2019)
Ne vše, co se dobře čte, se i dobře hraje. Bohužel spousta prvoplánových vtipů, vulgarismů...já se nebavila. Aničce Polívkové asi 10x vypadl text, což diváky velmi bavilo, na mě to působilo velmi neumětelsky a trapně. Aničku mám jinak moc ráda, ale celkově mi tohle představení nic nedalo. Zůstala jsem do konce jen protože venku hodně pršelo.
(zadáno: 28.3.2019)
(zadáno: 21.3.2019)
Už když jsem se dozvěděla,že v mém milovaném DvD hru zkouší a jaké bude obsazení,měla jsem obavy. Leč nerada, musím souhlasit s kritikou Vladimíra Hulce v DN. Chyběla mi hloubka, emoce, za mě až příliš strohé vypravování. Idea sboru i scénografie na mě zapůsobila více, než konkrétní herecké výkony. Bohužel představitelka Ester se mi jeví ve všech úlohách v DvD naprosto totožně - značně naivní, místy bláznivá, místy přehrávající. Věřím ovšem, že hra si svoje diváky najde, především mezi těmi, co nečetli knihu či neviděli film. Já mezi ně nicméně nepatřím. Měla jsem asi příliš velká očekávání.
(zadáno: 26.11.2019)
Velmi milé a zábavné ztvárnění povídek Roalda Dahla. Paní Medvecká je pořád neskutečná šťabajzna :)
(zadáno: 17.10.2019)
Dost dobrý. I pro ty co z historie neměli vždycky jedničku. Když se spojí dobří herci (M.Pechlát, R.Fidlerová), trochu kontroverzní hra, nadčasová výprava, živá kapela a vůně mulčovací kůry, nezbývá mi než dát 80%!
(zadáno: 26.11.2019)
-Žár lásky voda zchladit nemůže.-
Ani mě nenechala láska téhle hry chladnou. Jako v lásce jsem se cítila místy zamilovaně, místy dychtivě, znechuceně, chvílemi jsem tomu nerozuměla, chvílemi se mě to velmi dotýkalo a místy jsem měla pocit, že je toho prostě moc. Snad je tedy třeba říct, slovy pana Trpišovského a pana Hilského, že hra s Vámi bude rezonovat tak, jako s každým individuálně rezonují Shakespearovi verše.
1 2  >