Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 20.11.2015)
Celkově mi přijde předloha velmi slabá a plytká. Jitka Čvančarová je vynikající herečka.
(zadáno: 20.11.2015)
Tahle dramaturgie a tohle představení Dlouhé sluší.
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly mě režijní nápady, kostýmy a herci vedlejších rolí - M.Tichý, A. Štréblová, B. Pavlíková.
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly hlavně režijní nápady, scéna, výběr hudby. Představení nenudí, má spád a napětí.
(zadáno: 19.4.2015)
Hravé, příjemné, vtipné. A k tomu skvělý text!
(zadáno: 11.3.2015)
Solidní inscenace. Efektní první a závěrečná scéna. Dobrý nápad. V průběhu inscenace nápadů méně. Některé výkony mi přišly nesladěné, jakoby každý herec byl z trochu jiné komedie. Lucie Matoušková drží postavu pevně v rukou, ovšem přerod z Lízy v dámu byl pro mě málo uvěřitelný. Vynikající Eva Reiterová, Ivana Nováčková a Eva Horká. Pánská část herců méně výrazná.
(zadáno: 11.3.2015)
Kapesní verze muzikálu. Slušná hudba. Solidní výkony herců v hlavních rolích (Čekan,Velebová, Gránský). Líbily se mi i některé vedlejší role (Slavíček, Procházková). Scéna a světla velmi, velmi bez nápadu a nudné.
(zadáno: 11.3.2015)
Ve srovnání s Jedlíky (tomu se prostě nedá vyhnout) mě tyhle zápletky a zákruty děje bavily méně. Herci velmi solidní.
(zadáno: 11.3.2015)
Baví mě svět této rodiny. Baví mě Valerie a Róza. Ovšem postava Heleny již méně.
(zadáno: 5.2.2015)
Nejvíce mě zaujal Martin Stránský. Neuvěřitelné charizma. Na tomto zpracování se mi moc nelíbila první půlka - zdálo se mi, že hlavní představitelé nadbíhají publiku a snaží se to hrát jako vtipné scénky. Druhá půlka měla větší grády. Z.Slavíková v ní byla skvostná. Líbilo se mi, jak Ivan Jiřík hrál Mitche. U K. Issové mám pocit, že vše hraje stejně. Alespoň to, co jsem s ní viděl na divadle. To je škoda.
(zadáno: 5.2.2015)
Předně se mi líbil text hry. Silný, až sebezničující výkon Jiřího Dvořáka. Suverénní výkon Andrey Elsnerové. Veronika Lazorčáková se mezi Vinohradskými herci rozhodně neztratila. Líbilo se mi i řešení scény.
(zadáno: 11.12.2014)
Velmi se mi líbil zpěv Zuzany Kolářové. Scénář, provedení moc nezaujaly. Chvílemi nuda.
(zadáno: 11.12.2014)
Hodnotím velmi kladně výkony tanečníků, V.Mertové, J. Feča a L. Juřičkové. Všichni ostatní aktéři a hudebníci velmi dobří. Klobouk dolů před nasazením a souhrou. Celkově mě neoslovila režie a skladby. Scénář velmi slabý. Hra ke konci mě i nudila.
(zadáno: 2.12.2014)
Velmi slušné zpracování. Líbil se mi nápad s uspořádáním scény a většina hereckých výkonů. Nejlépe hodnotím J. Pokornou, M. Hanuše, M.Velikého a Č. Koliáše. Problém jsem měl s některými monology, které mě nezaujaly a s některými kostýmy (Jeníček, kuchařka).
(zadáno: 25.11.2014)
Vynikající, věrohodný výkon Vilmy Cibulkové.
(zadáno: 22.9.2014)
Symbióza pana Drábka, Kolečka, Lábuse a Kaisera pro mě vyšla velmi pozitivně. Líbilo se.
(zadáno: 22.5.2014)
STandardní Ungeltovská inscenace. Tady nadprůměr. H.Maciuchová velmi silný herecký výkon, S. ROjková se rozhodně mezi herečkami neztratila. Souhlasím S Varanem - 21.05. byla Z.Bydžovská opravdu ze začátku "rozhozená". Ovšem také souhlasím s uživatelem Pid, že hra celkově neměla přiliš spád a gradaci. Myslím, že dost lidí bylo překvapeno koncem inscenace.
(zadáno: 1.5.2014)
Herecký a režisérský koncert. Herci nehráli, ale příběh odžili.
(zadáno: 16.12.2013)
Hra je velmi dobře napsaná, mnoho vrstev, mnoho příběhů. Zpracování se mi líbilo. Herecky mě nejvíc zaujala Monika Švábová a Jana Kubátová.
(zadáno: 30.11.2013)
Náročná hra, strhující výkony. Dokonalá Jana Preissová.
(zadáno: 24.11.2013)
Vynikající představitelka titulní role, skvělá souhra herců a muzikantů. Spousta vtipných situací a hlášek pro malé i velké. Zrodil se další hit Divadla v Dlouhé.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>