Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (91)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 19.10.2013)
(zadáno: 21.6.2013)
Obdiv k hercům, kteří vydrželi s kamennou tváří metr od diváků, kteří řvali smíchy.
Pro mě hodina psychoterapie. Velmi pravdivé a velmi ze života.
(zadáno: 4.5.2013)
Pro mě dokonalá souhra scénografická, hudební a hlavně herecká. M. Zimová je neuvěřitelně dokonalá - pohybově i hlasově. Její oživlá mrtvola je skvost inscenace. Všichni herci podávají velmi kvalitní výkony. Na premiéře sklidily velké ovace od publika Marienky - zaslouženě.
(zadáno: 30.4.2013)
Škoda, že je to "jen" scénické čtení. Text je suprový. Režie, herci na jedničku.
(zadáno: 13.3.2013)
(zadáno: 13.3.2013)
Převládá pozitivní dojem, ale spíše než z režie a scény tak z hereckých výkonů. Klára Sedláčková je skvostná. Na ní to celé visí. Dana Batulková, Hynek Čermák, Viktor Dvořák také velmi autentičtí.
(zadáno: 5.2.2013)
Koláž absurdit, nechutností, faux pas, gagů, etud mě bavila. Místy dost odporné, místy maximálně vtipné (hledání kabelky, urychlování pohřbu). Jeništa je bůh!
(zadáno: 1.2.2013)
(zadáno: 1.12.2012)
1/12/2012 V HDK
(zadáno: 26.11.2012)
Herci hrají, zpívají, recitují až to bere dech. To by Pepik koukal...
(zadáno: 24.11.2012)
(zadáno: 24.11.2012)
(zadáno: 27.10.2012)
Pro mě jednoznačně nejlepší ze všech tří "Kauz". Po dramaturgické a režijní stránce.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 20.10.2012)
(zadáno: 15.10.2012)
(zadáno: 15.10.2012)
(zadáno: 6.10.2012)
Provedení muzikálu (hudební komedie) na velmi slušné úrovni, taneční i pěvecká čísla. Hlavně s KVALITNÍMI činoherci. 3 hodiny se divák nenudí, při děkovačce nekolik opon. Vynikající Michal Novotný (zpěvák, herec, tanečník), ovšem i ostatní herci perfektní výkony po všech stránkách.
(zadáno: 26.9.2012)
Nezapomenutelný výkon Pavly Temelín Tomicové. Z ostatních herců se mně líbila Zora Valchařová. Zbylí herci někdy až moc tlačili na pilu, jejich výkony chvílemi působily křečovitě (Sára Tlachecí). Jinak text, kostýmy super.
(zadáno: 26.9.2012)
(zadáno: 13.5.2012)
(zadáno: 25.4.2012)
Nemělo to slabin. Mně se nejvíc líbila Nina Horáková... náročná role,ale byla dobrá.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>