Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Skvělý Vondráček. Některé scény s turisty působí příliš křečovitě, uměle našroubované. Rušily jinak úžasné představení.
(zadáno: 17.9.2010)
(zadáno: 4.11.2010)
(zadáno: 15.11.2010)
Jako kdybych se díval na skutečné origami. Fascinující, magické, ale rozhodně po shlédnutí téměř 3nodinového napínavého představení bych to nedokázal vysvětlit. Origami jsem v podstatě nepochopil. Ovšem sledovat Cibulkovou, Dvořákovou a Batěka bych vydržel mnohem déle.
(zadáno: 27.3.2012)
Oscilace na hraně žiletky mezi něčím hodně tragickým a komedií. Já se přikláním spíše na stranu tragedie. I proto mě vadil permanentní smích v hledišti. L.Žáčková udržela roli celé představení, výjimečný výkon. I zbytek obsazení vynikající. I přes stopáž inscenace nenudila, velmi povedené.
(zadáno: 25.4.2012)
Nemělo to slabin. Mně se nejvíc líbila Nina Horáková... náročná role,ale byla dobrá.
(zadáno: 26.9.2012)
(zadáno: 15.10.2012)
(zadáno: 15.10.2012)
(zadáno: 20.10.2012)
(zadáno: 27.10.2012)
Pro mě jednoznačně nejlepší ze všech tří "Kauz". Po dramaturgické a režijní stránce.
(zadáno: 5.2.2013)
Koláž absurdit, nechutností, faux pas, gagů, etud mě bavila. Místy dost odporné, místy maximálně vtipné (hledání kabelky, urychlování pohřbu). Jeništa je bůh!
(zadáno: 4.5.2013)
Pro mě dokonalá souhra scénografická, hudební a hlavně herecká. M. Zimová je neuvěřitelně dokonalá - pohybově i hlasově. Její oživlá mrtvola je skvost inscenace. Všichni herci podávají velmi kvalitní výkony. Na premiéře sklidily velké ovace od publika Marienky - zaslouženě.
(zadáno: 21.6.2013)
Obdiv k hercům, kteří vydrželi s kamennou tváří metr od diváků, kteří řvali smíchy.
Pro mě hodina psychoterapie. Velmi pravdivé a velmi ze života.
(zadáno: 30.11.2013)
Náročná hra, strhující výkony. Dokonalá Jana Preissová.
(zadáno: 16.12.2013)
Hra je velmi dobře napsaná, mnoho vrstev, mnoho příběhů. Zpracování se mi líbilo. Herecky mě nejvíc zaujala Monika Švábová a Jana Kubátová.
(zadáno: 22.9.2014)
Symbióza pana Drábka, Kolečka, Lábuse a Kaisera pro mě vyšla velmi pozitivně. Líbilo se.
(zadáno: 25.11.2014)
Vynikající, věrohodný výkon Vilmy Cibulkové.
(zadáno: 11.3.2015)
Baví mě svět této rodiny. Baví mě Valerie a Róza. Ovšem postava Heleny již méně.
(zadáno: 18.5.2016)
Především silné herecké výkony Z. Valchařové, K. Sedlárové, P. Výtvarové. Ale i všichni ostatní herci jsou tak autentičtí. Člověk neví kam dřív s očima. Vidět tuto inscenaci byl pro mě obrovský zážitek.
(zadáno: 5.10.2017)
Člověk má pocit, že je přítomen zrodu nějaké kultovní skupiny se svou originální poetikou - typu Ypsilonky nebo Semaforu. Super osvěžující zážitek.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>