Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (91)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 22.4.2012)
Pavlačový dům v Praze, mušketýři a Beatles? H.Burešová potvrdí, že to k sobě pasuje úplně přirozeně. Velmi dobré výkony podají nejen herci v hlavních rolích (M.Němec, K.Sedláčková, J.Vondráček, P.Varga), ale i ti v menších (L.Veliká, M.Zimová).
(zadáno: 27.3.2012)
Oscilace na hraně žiletky mezi něčím hodně tragickým a komedií. Já se přikláním spíše na stranu tragedie. I proto mě vadil permanentní smích v hledišti. L.Žáčková udržela roli celé představení, výjimečný výkon. I zbytek obsazení vynikající. I přes stopáž inscenace nenudila, velmi povedené.
(zadáno: 13.2.2012)
(zadáno: 19.10.2011)
(zadáno: 5.6.2011)
Tříhodinová záplava patosu na trochu nepohodlných židlí. Někomu určitě vyhovuje. Na textu je opravdu znát, že je stoletý. Herci všichni 100%. Mají můj obdiv. Scéna a hudba taktéž.
(zadáno: 23.5.2011)
Tohle mě naprosto minulo. Sled nedotažených scének, zmatených. B.Klepl jakoby neznal text, skáče ostatním do řeči, potlouká se po jevišti jako když čeká na nápovědu. P.Liškovi není rozumět a ani není slyšet. G.Pyšná je sladká, ale to je asi tak vše (aspoň je jí rozumět). U L.Hampla a M.Sidonové má člověk pocit, že ti aspoň ví co hrají a umí řemeslo. Ona zvládá maloměšťáckou paničku, umí pointovat a je na ní hezký pohled. L.Hampl jednoznačná star tohoto představení. Celkově je hra pro mě tak banální, že byla až škoda času.
(zadáno: 21.5.2011)
Souhlasím s Ryhopem. Začátek - kdo se necpe, nesedí. Příběh velmi prostý. Provedení super, Dykův zpěv bravurní.
(zadáno: 2.4.2011)
Silná hra, silný výkon Marie Málkové - velmi přesvědčivý i když hraje malou holku, silný výkon Věry Kubánkové. Ovšem některé výkony herců byly velmi slabé nevýrazné. Tahle disproporce ve srovnání s M.Málkovou až ruší.
(zadáno: 2.4.2011)
Vynikající výkony Sedláčkové a Vondráčka. Celková atmosféra tísnivá, nepříjemná. Tak to zřejmě bylo zamýšleno. Ale jednotlivé prostředky? Čajové sáčky, šlehačka na obličejích, ksicht na plexisklo? Nechápu.
(zadáno: 2.4.2011)
Celkem dobrý. Ale ve velkém Divadle Palace to nějak nejde "přes rampu" Na balkon rozhodně ne.
(zadáno: 19.3.2011)
Inscenace nenadchne, ani neurazí. Lidi se zasmějou hlavně kreaci Martiny Hudečkové, Davida Matáska. Vynikající Filip Čapka. No a Kateřina Hrachovcová? Jako ten čaj...
(zadáno: 19.3.2011)
Vilhelmová i Dyk jsou skvělí herci, mimové, klauni. Inscenace slabá.
(zadáno: 20.2.2011)
Herci jako vždy výborní. Hlavně Ivana Lokajová, jinak text hry pelmel,mišmaš, blábol.
(zadáno: 29.1.2011)
Naprostá špica. Souhra všech herců dokonalá, režie Jana Borny neměla chybu. Tohle se moc povedlo.
(zadáno: 27.11.2010)
Zajímavá hlavně vizuální stránka. Scéna, kostýmy, masky. Jinak z toho pro mě trčelo hlavní téma - beznaděj.
(zadáno: 15.11.2010)
Jako kdybych se díval na skutečné origami. Fascinující, magické, ale rozhodně po shlédnutí téměř 3nodinového napínavého představení bych to nedokázal vysvětlit. Origami jsem v podstatě nepochopil. Ovšem sledovat Cibulkovou, Dvořákovou a Batěka bych vydržel mnohem déle.
(zadáno: 15.11.2010)
(zadáno: 6.11.2010)
(zadáno: 4.11.2010)
(zadáno: 26.10.2010)
(zadáno: 15.10.2010)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>