Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.9.2012)
Nezapomenutelný výkon Pavly Temelín Tomicové. Z ostatních herců se mně líbila Zora Valchařová. Zbylí herci někdy až moc tlačili na pilu, jejich výkony chvílemi působily křečovitě (Sára Tlachecí). Jinak text, kostýmy super.
(zadáno: 23.1.2019)
Hravé zábavné představení. Divákům sympatičtí herci předvádí kvalitní loutkové představení pro dospělé, které nemá v Praze konkurenci.
(zadáno: 5.10.2017)
Člověk má pocit, že je přítomen zrodu nějaké kultovní skupiny se svou originální poetikou - typu Ypsilonky nebo Semaforu. Super osvěžující zážitek.
Scénografie, hudba, výkony (Táborský, Dvořáková, Hanuš).
(zadáno: 25.11.2014)
Vynikající, věrohodný výkon Vilmy Cibulkové.
Skvělý Vondráček. Některé scény s turisty působí příliš křečovitě, uměle našroubované. Rušily jinak úžasné představení.
(zadáno: 23.5.2011)
Tohle mě naprosto minulo. Sled nedotažených scének, zmatených. B.Klepl jakoby neznal text, skáče ostatním do řeči, potlouká se po jevišti jako když čeká na nápovědu. P.Liškovi není rozumět a ani není slyšet. G.Pyšná je sladká, ale to je asi tak vše (aspoň je jí rozumět). U L.Hampla a M.Sidonové má člověk pocit, že ti aspoň ví co hrají a umí řemeslo. Ona zvládá maloměšťáckou paničku, umí pointovat a je na ní hezký pohled. L.Hampl jednoznačná star tohoto představení. Celkově je hra pro mě tak banální, že byla až škoda času.
(zadáno: 2.4.2011)
Vynikající výkony Sedláčkové a Vondráčka. Celková atmosféra tísnivá, nepříjemná. Tak to zřejmě bylo zamýšleno. Ale jednotlivé prostředky? Čajové sáčky, šlehačka na obličejích, ksicht na plexisklo? Nechápu.
(zadáno: 5.1.2018)
(zadáno: 19.10.2013)
(zadáno: 20.11.2015)
Celkově mi přijde předloha velmi slabá a plytká. Jitka Čvančarová je vynikající herečka.
(zadáno: 19.3.2019)
Šel jsem na thriller od S. Kinga a dostal jsem Misery po česku. Taková veselá zájezdovka, řachanda. Lidi se smáli nervovým záchvatům Annie anebo když týrala Paula anebo když zastřelila jinou postavu. Pokud to byl záměr, tak je to velká škoda. Dechberoucí napětí se nekonalo. Temný humor minimálně. Obou herců i režiséra si velmi vážím, S. Kinga mám taky rád, ale tohle se mi nelíbilo.
(zadáno: 11.11.2017)
(zadáno: 20.10.2012)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>