Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 15.10.2010)
(zadáno: 27.11.2010)
Zajímavá hlavně vizuální stránka. Scéna, kostýmy, masky. Jinak z toho pro mě trčelo hlavní téma - beznaděj.
(zadáno: 2.4.2011)
Vynikající výkony Sedláčkové a Vondráčka. Celková atmosféra tísnivá, nepříjemná. Tak to zřejmě bylo zamýšleno. Ale jednotlivé prostředky? Čajové sáčky, šlehačka na obličejích, ksicht na plexisklo? Nechápu.
(zadáno: 2.4.2011)
Silná hra, silný výkon Marie Málkové - velmi přesvědčivý i když hraje malou holku, silný výkon Věry Kubánkové. Ovšem některé výkony herců byly velmi slabé nevýrazné. Tahle disproporce ve srovnání s M.Málkovou až ruší.
(zadáno: 19.10.2011)
(zadáno: 13.2.2012)
(zadáno: 22.4.2012)
Pavlačový dům v Praze, mušketýři a Beatles? H.Burešová potvrdí, že to k sobě pasuje úplně přirozeně. Velmi dobré výkony podají nejen herci v hlavních rolích (M.Němec, K.Sedláčková, J.Vondráček, P.Varga), ale i ti v menších (L.Veliká, M.Zimová).
(zadáno: 26.9.2012)
Nezapomenutelný výkon Pavly Temelín Tomicové. Z ostatních herců se mně líbila Zora Valchařová. Zbylí herci někdy až moc tlačili na pilu, jejich výkony chvílemi působily křečovitě (Sára Tlachecí). Jinak text, kostýmy super.
(zadáno: 13.3.2013)
Převládá pozitivní dojem, ale spíše než z režie a scény tak z hereckých výkonů. Klára Sedláčková je skvostná. Na ní to celé visí. Dana Batulková, Hynek Čermák, Viktor Dvořák také velmi autentičtí.
(zadáno: 30.4.2013)
Škoda, že je to "jen" scénické čtení. Text je suprový. Režie, herci na jedničku.
(zadáno: 19.10.2013)
(zadáno: 22.5.2014)
STandardní Ungeltovská inscenace. Tady nadprůměr. H.Maciuchová velmi silný herecký výkon, S. ROjková se rozhodně mezi herečkami neztratila. Souhlasím S Varanem - 21.05. byla Z.Bydžovská opravdu ze začátku "rozhozená". Ovšem také souhlasím s uživatelem Pid, že hra celkově neměla přiliš spád a gradaci. Myslím, že dost lidí bylo překvapeno koncem inscenace.
(zadáno: 5.2.2015)
Předně se mi líbil text hry. Silný, až sebezničující výkon Jiřího Dvořáka. Suverénní výkon Andrey Elsnerové. Veronika Lazorčáková se mezi Vinohradskými herci rozhodně neztratila. Líbilo se mi i řešení scény.
(zadáno: 11.3.2015)
Ve srovnání s Jedlíky (tomu se prostě nedá vyhnout) mě tyhle zápletky a zákruty děje bavily méně. Herci velmi solidní.
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly hlavně režijní nápady, scéna, výběr hudby. Představení nenudí, má spád a napětí.
(zadáno: 24.4.2016)
Poctivá inscenace. Ctí žánr, scénář. Anna Fialová velmi zaujala. Ivana Jirešová trochu zklamala.
(zadáno: 5.10.2017)
Skvěle napsaná hra, perfektně a přesně obsazené, dokonalá režie a skvělá souhra herců. Nejvíc mě zaujal O. Malý, D. Černá, T. Jeřábek. Ale špičkoví byli všichni. Je pravda, že trochu překážely některé prvky scénografie (pult, židle či sloup).
(zadáno: 11.11.2017)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>