Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 29.1.2011)
Naprostá špica. Souhra všech herců dokonalá, režie Jana Borny neměla chybu. Tohle se moc povedlo.
(zadáno: 18.4.2019)
Velmi povedené. Skvělý text a nápady. Perfektní světelné efekty, skvěle sehraná herecká parta. Má to nadhled a z jeviště je cítit s radost z hraní.
(zadáno: 13.3.2013)
(zadáno: 5.2.2013)
Koláž absurdit, nechutností, faux pas, gagů, etud mě bavila. Místy dost odporné, místy maximálně vtipné (hledání kabelky, urychlování pohřbu). Jeništa je bůh!
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly mě režijní nápady, kostýmy a herci vedlejších rolí - M.Tichý, A. Štréblová, B. Pavlíková.
(zadáno: 5.1.2018)
(zadáno: 24.11.2013)
Vynikající představitelka titulní role, skvělá souhra herců a muzikantů. Spousta vtipných situací a hlášek pro malé i velké. Zrodil se další hit Divadla v Dlouhé.
(zadáno: 17.3.2016)
Je mi líto, že to musím napsat: pro mě nevzrušivá, fádní inscenace. Téměř nic nezaujalo. Takhle jsem se v Dlouhé nikdy nenudil. Bohužel.
(zadáno: 15.11.2010)
Jako kdybych se díval na skutečné origami. Fascinující, magické, ale rozhodně po shlédnutí téměř 3nodinového napínavého představení bych to nedokázal vysvětlit. Origami jsem v podstatě nepochopil. Ovšem sledovat Cibulkovou, Dvořákovou a Batěka bych vydržel mnohem déle.
Úžasný.Hlavně režie, Dulava a Tácek.
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly hlavně režijní nápady, scéna, výběr hudby. Představení nenudí, má spád a napětí.
(zadáno: 17.9.2010)
(zadáno: 2.4.2011)
Silná hra, silný výkon Marie Málkové - velmi přesvědčivý i když hraje malou holku, silný výkon Věry Kubánkové. Ovšem některé výkony herců byly velmi slabé nevýrazné. Tahle disproporce ve srovnání s M.Málkovou až ruší.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>