Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 4.4.2019)
Velmi zdařilá inscenace. Dobře vymyšlená scénografie. Trochu mám problém s mluveným projevem M. Poulové - jako by se do hry vmísila Pandora z Molea, ale to je asi moje chyba. Chór na konci inscenace (komentuje útěk Ester) se mi moc nelíbil, to zcizení (Ester o sobě mluví ve 3. osobě) mi tam nesedlo. Jinak představení má energii a spád po celou dobu.
(zadáno: 5.10.2017)
Skvěle napsaná hra, perfektně a přesně obsazené, dokonalá režie a skvělá souhra herců. Nejvíc mě zaujal O. Malý, D. Černá, T. Jeřábek. Ale špičkoví byli všichni. Je pravda, že trochu překážely některé prvky scénografie (pult, židle či sloup).
(zadáno: 11.3.2015)
Solidní inscenace. Efektní první a závěrečná scéna. Dobrý nápad. V průběhu inscenace nápadů méně. Některé výkony mi přišly nesladěné, jakoby každý herec byl z trochu jiné komedie. Lucie Matoušková drží postavu pevně v rukou, ovšem přerod z Lízy v dámu byl pro mě málo uvěřitelný. Vynikající Eva Reiterová, Ivana Nováčková a Eva Horká. Pánská část herců méně výrazná.
(zadáno: 16.5.2015)
Zaujaly mě režijní nápady, kostýmy a herci vedlejších rolí - M.Tichý, A. Štréblová, B. Pavlíková.
(zadáno: 2.12.2014)
Velmi slušné zpracování. Líbil se mi nápad s uspořádáním scény a většina hereckých výkonů. Nejlépe hodnotím J. Pokornou, M. Hanuše, M.Velikého a Č. Koliáše. Problém jsem měl s některými monology, které mě nezaujaly a s některými kostýmy (Jeníček, kuchařka).
(zadáno: 11.3.2015)
Kapesní verze muzikálu. Slušná hudba. Solidní výkony herců v hlavních rolích (Čekan,Velebová, Gránský). Líbily se mi i některé vedlejší role (Slavíček, Procházková). Scéna a světla velmi, velmi bez nápadu a nudné.
(zadáno: 22.11.2016)
Skvělá první půlka a začátek druhé půlky. Velmi mě to bavilo a sledoval jsem herce se zaujetím. Mělo to šmrnc a vtip. Ovšem zbytek představení mě trochu nudil. Spadl řemen. Uchvácen jsem byl z hereckého pojetí Julie herečkou Terezou Groszmannovou. Už dlouho mě takhle někdo nezaujal. Perfektní výkon. Z ostatních mě zaujali Helena Čermáková, Eva Novotná a Petr Halberstadt. Nahota mi přišla zbytečná. Dobrý nápad scénografa se světýlky.
(zadáno: 3.2.2016)
Výtvarně velmi zajímavé představení. Náročné představení musí být pro herce, ale zřejmě i pro diváky. Pro mě mělo celou dobu stejný neměnný náboj,dynamiku a pozornost mi tedy často utíkala jinam. Herecky mě nejvíce přesvědčil Petr Konáš a Zuzana Ščerbová.
(zadáno: 13.11.2016)
Úvodní scéna oslavy - bomba. Poté jsem opravdu hodněkrát ztrácel pozornost. Nevím čím to, ale nebavilo mě to. Vynikající představitelky sester. Skvělá scénografie a kostýmy. Problém jsem s pojetím Anfisy - nebyla ani stará služka, ani babochlap, ani stará komická, opilost markýrovala? Myslím, že z postavy Nataši se mohlo vytěžit mnohem víc motivů.
(zadáno: 5.6.2011)
Tříhodinová záplava patosu na trochu nepohodlných židlí. Někomu určitě vyhovuje. Na textu je opravdu znát, že je stoletý. Herci všichni 100%. Mají můj obdiv. Scéna a hudba taktéž.
(zadáno: 19.3.2011)
Vilhelmová i Dyk jsou skvělí herci, mimové, klauni. Inscenace slabá.
Syslová neumí být špatná. Jinak inscenace příliš dlouho. Chvílemi nudí.
(zadáno: 2.4.2011)
Celkem dobrý. Ale ve velkém Divadle Palace to nějak nejde "přes rampu" Na balkon rozhodně ne.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 5.2.2015)
Nejvíce mě zaujal Martin Stránský. Neuvěřitelné charizma. Na tomto zpracování se mi moc nelíbila první půlka - zdálo se mi, že hlavní představitelé nadbíhají publiku a snaží se to hrát jako vtipné scénky. Druhá půlka měla větší grády. Z.Slavíková v ní byla skvostná. Líbilo se mi, jak Ivan Jiřík hrál Mitche. U K. Issové mám pocit, že vše hraje stejně. Alespoň to, co jsem s ní viděl na divadle. To je škoda.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>