Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 5.6.2011)
Tříhodinová záplava patosu na trochu nepohodlných židlí. Někomu určitě vyhovuje. Na textu je opravdu znát, že je stoletý. Herci všichni 100%. Mají můj obdiv. Scéna a hudba taktéž.
(zadáno: 11.12.2014)
Velmi se mi líbil zpěv Zuzany Kolářové. Scénář, provedení moc nezaujaly. Chvílemi nuda.
(zadáno: 13.2.2012)
(zadáno: 6.11.2010)
(zadáno: 13.3.2013)
Převládá pozitivní dojem, ale spíše než z režie a scény tak z hereckých výkonů. Klára Sedláčková je skvostná. Na ní to celé visí. Dana Batulková, Hynek Čermák, Viktor Dvořák také velmi autentičtí.
(zadáno: 15.11.2010)
(zadáno: 11.3.2015)
Solidní inscenace. Efektní první a závěrečná scéna. Dobrý nápad. V průběhu inscenace nápadů méně. Některé výkony mi přišly nesladěné, jakoby každý herec byl z trochu jiné komedie. Lucie Matoušková drží postavu pevně v rukou, ovšem přerod z Lízy v dámu byl pro mě málo uvěřitelný. Vynikající Eva Reiterová, Ivana Nováčková a Eva Horká. Pánská část herců méně výrazná.
Stašová nepřekonatelná.
(zadáno: 4.4.2019)
Velmi zdařilá inscenace. Dobře vymyšlená scénografie. Trochu mám problém s mluveným projevem M. Poulové - jako by se do hry vmísila Pandora z Molea, ale to je asi moje chyba. Chór na konci inscenace (komentuje útěk Ester) se mi moc nelíbil, to zcizení (Ester o sobě mluví ve 3. osobě) mi tam nesedlo. Jinak představení má energii a spád po celou dobu.
(zadáno: 22.5.2014)
STandardní Ungeltovská inscenace. Tady nadprůměr. H.Maciuchová velmi silný herecký výkon, S. ROjková se rozhodně mezi herečkami neztratila. Souhlasím S Varanem - 21.05. byla Z.Bydžovská opravdu ze začátku "rozhozená". Ovšem také souhlasím s uživatelem Pid, že hra celkově neměla přiliš spád a gradaci. Myslím, že dost lidí bylo překvapeno koncem inscenace.
(zadáno: 20.11.2015)
Tahle dramaturgie a tohle představení Dlouhé sluší.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>