Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 15.11.2010)
(zadáno: 26.10.2010)
(zadáno: 21.5.2011)
Souhlasím s Ryhopem. Začátek - kdo se necpe, nesedí. Příběh velmi prostý. Provedení super, Dykův zpěv bravurní.
(zadáno: 13.5.2012)
(zadáno: 19.3.2011)
Inscenace nenadchne, ani neurazí. Lidi se zasmějou hlavně kreaci Martiny Hudečkové, Davida Matáska. Vynikající Filip Čapka. No a Kateřina Hrachovcová? Jako ten čaj...
(zadáno: 6.11.2010)
(zadáno: 20.11.2015)
Celkově mi přijde předloha velmi slabá a plytká. Jitka Čvančarová je vynikající herečka.
(zadáno: 17.3.2016)
Je mi líto, že to musím napsat: pro mě nevzrušivá, fádní inscenace. Téměř nic nezaujalo. Takhle jsem se v Dlouhé nikdy nenudil. Bohužel.
(zadáno: 29.3.2017)
Hodně vizuálně zajímavé představení. Herecky se mi líbila Pavla Beretová. A přesto mě představení chvílemi velmi nudilo. Nějak to na mě nefungovalo.
(zadáno: 19.3.2019)
Šel jsem na thriller od S. Kinga a dostal jsem Misery po česku. Taková veselá zájezdovka, řachanda. Lidi se smáli nervovým záchvatům Annie anebo když týrala Paula anebo když zastřelila jinou postavu. Pokud to byl záměr, tak je to velká škoda. Dechberoucí napětí se nekonalo. Temný humor minimálně. Obou herců i režiséra si velmi vážím, S. Kinga mám taky rád, ale tohle se mi nelíbilo.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >