Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 4.5.2013)
Pro mě dokonalá souhra scénografická, hudební a hlavně herecká. M. Zimová je neuvěřitelně dokonalá - pohybově i hlasově. Její oživlá mrtvola je skvost inscenace. Všichni herci podávají velmi kvalitní výkony. Na premiéře sklidily velké ovace od publika Marienky - zaslouženě.
(zadáno: 15.10.2012)
Úžasná energie a charizma. A mělo to srdíčko (smajlík).
(zadáno: 29.3.2017)
Hodně vizuálně zajímavé představení. Herecky se mi líbila Pavla Beretová. A přesto mě představení chvílemi velmi nudilo. Nějak to na mě nefungovalo.
(zadáno: 16.12.2013)
Hra je velmi dobře napsaná, mnoho vrstev, mnoho příběhů. Zpracování se mi líbilo. Herecky mě nejvíc zaujala Monika Švábová a Jana Kubátová.
(zadáno: 18.5.2016)
Především silné herecké výkony Z. Valchařové, K. Sedlárové, P. Výtvarové. Ale i všichni ostatní herci jsou tak autentičtí. Člověk neví kam dřív s očima. Vidět tuto inscenaci byl pro mě obrovský zážitek.
(zadáno: 1.2.2013)
(zadáno: 11.12.2014)
Hodnotím velmi kladně výkony tanečníků, V.Mertové, J. Feča a L. Juřičkové. Všichni ostatní aktéři a hudebníci velmi dobří. Klobouk dolů před nasazením a souhrou. Celkově mě neoslovila režie a skladby. Scénář velmi slabý. Hra ke konci mě i nudila.
(zadáno: 27.3.2012)
Oscilace na hraně žiletky mezi něčím hodně tragickým a komedií. Já se přikláním spíše na stranu tragedie. I proto mě vadil permanentní smích v hledišti. L.Žáčková udržela roli celé představení, výjimečný výkon. I zbytek obsazení vynikající. I přes stopáž inscenace nenudila, velmi povedené.
(zadáno: 5.2.2015)
Nejvíce mě zaujal Martin Stránský. Neuvěřitelné charizma. Na tomto zpracování se mi moc nelíbila první půlka - zdálo se mi, že hlavní představitelé nadbíhají publiku a snaží se to hrát jako vtipné scénky. Druhá půlka měla větší grády. Z.Slavíková v ní byla skvostná. Líbilo se mi, jak Ivan Jiřík hrál Mitche. U K. Issové mám pocit, že vše hraje stejně. Alespoň to, co jsem s ní viděl na divadle. To je škoda.
(zadáno: 22.4.2012)
Pavlačový dům v Praze, mušketýři a Beatles? H.Burešová potvrdí, že to k sobě pasuje úplně přirozeně. Velmi dobré výkony podají nejen herci v hlavních rolích (M.Němec, K.Sedláčková, J.Vondráček, P.Varga), ale i ti v menších (L.Veliká, M.Zimová).
(zadáno: 19.10.2011)
(zadáno: 13.11.2016)
Úvodní scéna oslavy - bomba. Poté jsem opravdu hodněkrát ztrácel pozornost. Nevím čím to, ale nebavilo mě to. Vynikající představitelky sester. Skvělá scénografie a kostýmy. Problém jsem s pojetím Anfisy - nebyla ani stará služka, ani babochlap, ani stará komická, opilost markýrovala? Myslím, že z postavy Nataši se mohlo vytěžit mnohem víc motivů.
(zadáno: 26.10.2010)
(zadáno: 15.10.2010)
(zadáno: 21.5.2011)
Souhlasím s Ryhopem. Začátek - kdo se necpe, nesedí. Příběh velmi prostý. Provedení super, Dykův zpěv bravurní.
(zadáno: 11.3.2015)
Ve srovnání s Jedlíky (tomu se prostě nedá vyhnout) mě tyhle zápletky a zákruty děje bavily méně. Herci velmi solidní.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >