Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Kateřina Jírová: 17 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8

(zadáno: 3.2.2016)
Výtvarně velmi zajímavé představení. Náročné představení musí být pro herce, ale zřejmě i pro diváky. Pro mě mělo celou dobu stejný neměnný náboj,dynamiku a pozornost mi tedy často utíkala jinam. Herecky mě nejvíce přesvědčil Petr Konáš a Zuzana Ščerbová.
Syslová neumí být špatná. Jinak inscenace příliš dlouho. Chvílemi nudí.
(zadáno: 30.11.2013)
Náročná hra, strhující výkony. Dokonalá Jana Preissová.
(zadáno: 24.4.2016)
Poctivá inscenace. Ctí žánr, scénář. Anna Fialová velmi zaujala. Ivana Jirešová trochu zklamala.
(zadáno: 27.11.2010)
Zajímavá hlavně vizuální stránka. Scéna, kostýmy, masky. Jinak z toho pro mě trčelo hlavní téma - beznaděj.
(zadáno: 30.4.2013)
Škoda, že je to "jen" scénické čtení. Text je suprový. Režie, herci na jedničku.
Zaujalo a rozhodně nenudilo, i když to trvalo 3 a půl hodiny. Obsahem i provedením. Skvělá hudba Kurta Weilla. Pozitivně hodnotím výkony Dyka a Talackové. Krkolomný mi přišel "kostým" z igelitu a triáda na konci.
(zadáno: 22.9.2014)
Symbióza pana Drábka, Kolečka, Lábuse a Kaisera pro mě vyšla velmi pozitivně. Líbilo se.
(zadáno: 27.6.2019)
Slušné zpracování předlohy. Velmi přehledné. Vynikající výkony. Např. T. Dočkalová či M. Málková. Ivana Wojtylová má neuvěřitelné charizma. Měl jsem pouze jeden problém - a to se vzhledem Josifčeny.
Úžasné, strhující scény, myšlenky, silné okamžiky. Kdyby nebylo pitvořící se Źilkové, dal bych 100%.
(zadáno: 20.2.2011)
Herci jako vždy výborní. Hlavně Ivana Lokajová, jinak text hry pelmel,mišmaš, blábol.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8