Profil uživatele

Kiva

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 15 % (2)
Jan Pařízek: 20 % (2)
Jiří Landa: 20 % (9)
Lukáš Dubský: 21 % (7)
Michal Novák: 25 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 15.12.2011)
Naprosto dokonalá komedie, ani chvíli nenudí, i napopáté jsem se celou dobu popadala za břicho. Vyzdvihla bych také výkony herců, zvláště improvizované momenty, kterých se vždy najde dost. Rozhodně každý musí vidět.
(zadáno: 13.12.2011)
Perfektní předvedení klasického románu, u kterého se snad každý pobaví. Petr Mikeska s Pavlem Khekem dokazují svou velkou kvalitu.
(zadáno: 14.12.2011)
Úžasná inscenace, po zhlédnutí jsem byla naprosto ohromena. Jedno z nejlepších představení, které jsem viděla. Výborné herecké výkony, nad ostatními ale jako už tradičně vyčnívá Petr Mikeska, který Oněgina zahrál naprosto dokonale.
(zadáno: 14.3.2012)
Nejde dát méně, celou dobu jsem jenom opřená a s otevřenou pusou sledovala dění na jevišti. Perfektní. Skvělá předloha, skvělá práce s pohybem, hudbou, s postavou pana Hyda, zkrátka se vším. Také úžasní herci. Jako tradičně musím vyzdvihnout Petra Mikesku, který se s každou rolí překonává, tentokrát v tom ale nebyl sám. Zazářili všichni-Ivo Theimer, Lucie Matoušková, Svatava Milková, Martin Hrubý i Roman Teprt. Jedno z nejlepších, ne-li nejlepší představení, které jsem viděla. I když je pravda, že je zřejmě nutné znát předlohu.
(zadáno: 7.4.2012)
Krásná hra, která má i po tolika letech co říct. Exceluje především Matouš Ruml, i ostatní ale podali skvělý výkon. Nemám co vytknout, 100% ale dát nemohu, přece jenom existují lepší představení, i když jich není mnoho.
(zadáno: 19.12.2011)
Velmi dobrá inscenace se skvělým hereckým výkonem Matouše Rumla v hlavní roli. Originální byla i hudba, která provázela celé předsavení.
(zadáno: 15.12.2011)
Úžasná hra, výborně napsaná, výborně zahraná, především od Veroniky Kubařové a Ivo Theimera. Vyplatí se vidět i opakovaně.
(zadáno: 15.12.2011)
Povedené. Dobrý scénář i herecké obsazení. Výkon Petra Halíčka i Petry Nakládalové je zvláště při milostné scéně ohromující, stejně jako výkon Lucie Matouškové, Matouše Rumla, ale i všech ostatních.
(zadáno: 14.12.2011)
Skvělé představení, oceňuji hlavně výkon Veroniky Kubařové a Petra Mikesky.
(zadáno: 19.12.2011)
Hra, kterou jednoznačně táhne dvojice Halíček-Mikeska, která podává své standartní (velmi dobré) výkony. Už předloha má nějaké chyby, které se ale úspěšně podařilo eliminovat. Zajímavá inscenace, ale asi převážně pro starší publikum, mladší nemusí pochopit její význam (mluvím z vlastní zkušenosti z mého okolí).
(zadáno: 19.12.2011)
Inscenace, která sice mohla trochu lépe využít skvělých herců, které měla k dispozici (Matouš Ruml, Veronika Kubařová, Petr Mikeska, Ivo Theimer, Petr Halíček), ale jinak si narozdíl od ostatních nemyslím, že by to byl průšvih. Hra je vyloženě udělaná pro mladšího diváka, ale podle mých zkušeností se může líbit i pečlivému znalci předlohy. Nejvíc mě upoutaly úžasné bojové scény, které měly potřebný náboj.
(zadáno: 7.4.2012)
Bohužel ani zdaleka nedosahuje Mužů v offsidu, stále ale baví. Hru táhne Petr Halíček, který je jako Tim dokonalý, skvěle hraje i Petra Nakládalová, Anna Polívková nebo třeba Martin Zbrožek. Po nějaké době ale hra prostě začne nudit, protože se v ní vlastně nic moc neděje. Představení je celkově dobré, ale kvůli mým vysokým očekáváním jsem byla trochu zklamaná.
(zadáno: 14.12.2011)
Jedno z méně povedených představení mladoboleslavského divadla, ale stále dobré. První část je mnohem zajímavější než druhá, hlavně díky skvělému výkonu Matouše Rumla. Druhá část už se tak nějak táhne, chvílemi i nudí. Stejně ale musím vyzvihnout výkony Ivo Theimera a Dagmar Teichmannové, díky kterým jsou jejich postavy a vůbec celé prostředí uvěřitelné.
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 15.12.2011)
Komedie, která je sice výborně zahraná, sama o sobě ale nudí. Jedna z mála boleslavských her na které bych si znovu nezašla.