Profil uživatele

KlaMar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 12 % (13)
Jan Pařízek: 13 % (10)
Jiří Koula: 13 % (9)
Veronika Boušová: 13 % (3)
Helena Grégrová: 14 % (13)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.3.2019)
Hamleti - Divadlo Na zábradlí: 90 %
(zadáno: 18.6.2019)
George Kaplan - Východočeské divadlo Pardubice: 80 %
A já si naopak myslím, že tohle je jeden z nejlepších textů, které jsem za poslední dobu měla možnost vidět. Výborné kostýmy i nápaditá scénografie. Skvělý byl zejména M.Němec, ale také Š. Fingerhutová, P. Janečková. Je velká škoda, že tohle asi místní obecenstvo netáhne. Pozvu však kamarády, dokud se to ještě hraje. Škoda těch předtáček, které působí nedůvěryhodně. Vím, že tohle je výtka technického rázu, ale na dnešní repríze bylo nesnesitelné horko. Celkově, ale děkuji za objevení skvělého moderního autora a za příjemné překvapení v oblastním divadle!
(zadáno: 25.3.2019)
Evita - Studio DVA divadlo: 80 %
(zadáno: 25.3.2019)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 80 %
(zadáno: 25.3.2019)
Teď mě zabij - Městské divadlo Mladá Boleslav: 80 %
Za výkon M.Ligače. Hra jako taková, mě tolik nevzala, ale tento mladý herec prokázal neuvěřitelný talent.
(zadáno: 25.3.2019)
Tajný deník Adriana Molea ve věku 13 a ¾ - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Velmi povedená komedie. Skvělé hudební zpracování. Krásný vizuál. Moc dobré herectví. Stojí za zhlédnutí!
(zadáno: 25.3.2019)
Ve dne v noci - Divadlo NoD: 80 %
(zadáno: 25.3.2019)
Výjimečný stav - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
V rámci žánru velice povedený kus. Výborný text, krásná nápafitá scénografie. Velmi mě bavila L.Jelínková i J. Polášek.
(zadáno: 25.3.2019)
Šakalí léta - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Viděno na premiéře. Mladí herci měli velkou energii, ale některé části se asi ještě potřebují usadit. Krásné kostýmy! Ve všech třech muzikálových disciplínách zaujme výborně obsazený Bejby (M.Lambora), A.Krejčíková (zpěvačka) a také Š.Fingerhutová (Bejbyna) potěšila herecky i pěvecky. Jedna velká výtka ke zvuku. Dost totiž poškodil i jinak výbornou zpěvačku A.Krejčíkovou a hercům často nebylo rozumět!
(zadáno: 25.3.2019)
Nick - STK Theatre Concept: 70 %
(zadáno: 25.3.2019)
Balada pro banditu - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 60 %
Anna Fixová byla skvělá. Baladu už jsem viděla v lepším zpracování.
(zadáno: 25.3.2019)
Romeo a Julie - Divadlo na Vinohradech: 60 %
(zadáno: 25.3.2019)
Krvavá svatba - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 25.3.2019)
Poprask na laguně - Studio DVA divadlo: 50 %
(zadáno: 25.3.2019)
Pygmalion - Divadlo na Vinohradech: 50 %
(zadáno: 25.3.2019)
Sopranistky - Činoherní klub: 40 %
35% za výkon Marty Dincingerové, scénografii a kostýmy. Jinak mě to vůbec nezaujalo. Repríza měla také velké problémy se zvukem.