Profil uživatele

Klistatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 5 % (4)
Helena Grégrová: 8 % (16)
Michal Novák: 8 % (12)
Jan Pařízek: 9 % (17)
Lukáš Holubec: 10 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 9.10.2017)
Humor(ve skutečném životě asi k pláči)od začátku do konce. Profesionální výkony všech vlastníků. Scéna taky velmi originální. Škoda, že bábovka není i pro ostatní:). Za mě výborný zážitek, který bych si klidně druhý den zopakovala.
(zadáno: 31.5.2016)
Clovek nevi co driv smat ci brecet. Velmi silny zazitek
(zadáno: 31.5.2016)
(zadáno: 21.9.2016)
Dojemný klisický příběh, který me velice strhnul. Záčátek jsem měla trochu problém se starou mluvou než jsem si zvykla. Děj krásně rytmicky plynul.Hezky jsem se dojala. Doporučuji zajít nebát se klasiky.
(zadáno: 30.9.2016)
Velmi jednoduché zpracování strachu lásky dojetí...Každý se najde v některém z řečeného. Opravdu výborný nápad jednoduše jde udělat výborné představení.
(zadáno: 13.3.2017)
Velmi zajimave vyuzit prostor a prace s nim. neobvykli napad s vyuzitim/nevyuzitim divaka. Pekne udelane svetelne a dalsi efekty. Vtahlo me to do deje a i jsem se zasmala.
(zadáno: 21.5.2018)
Oddechove zabavne predstaveni. Pro priblizne tricatniky.Presunula jsem se do komicky smutnych devadesatek a uzila jsem si proste "pubertalni"humor. Skoda ze si nepamatuji skoro zadne hlasky.
(zadáno: 22.8.2016)
Doprovodná hudba v podobš živé kapely super. Otáčení mi nepřišlo moc ja jsem si to úživala. Divadlo a kolotoč dohromady. Příběh krásně pojat vysvětlen jak pro malě diváky tak své si našli i ty velcí. Jen ten začátek než se začlo něco dít mi přišlo trochu dlouhé.
(zadáno: 26.4.2017)
(zadáno: 18.5.2017)
Hlavni role zahrana na zacatku vyborne postupem deje ale mi uz uplne neodpovidala k vyvoji deje. Predstaveni melo pekny spad I s postupne posouvajici schrankou:).
(zadáno: 29.5.2017)
Vykon Potmesila na vybornou bohuzel ostatni herci trochu pokulhavaji. velmi silny pribeh i kdyz jsem vedela jak dopadne stejne me to bavilo a pohltilo.
(zadáno: 9.10.2017)
Hodnotím po delší době. Pamatuji si, že mě to bavilo zasmála jsem se a šokovalo mě to. Ale co si velmi pamatujijsou ty černé zuby:). Herecké výkony opravdu přesvědčivé.
(zadáno: 25.2.2019)
Zabavna hra o tom jak to hrdinove vubec nemaji jednoduche. Zajimavy pohled na vec z uplne jineho uhlu. Nektere chvile byli trochu moc natazene, ale i tak me dokazali celou dobu udrzet na pozoru.
(zadáno: 1.6.2016)
Predstaveni ma spravny rytmus a spad. Ke konci krasne vygraduje. Scena se skrinky vyuzita se vsim vsudy. Jen nekdy presprilis pohybu a akce na jevisti divak zmatene prejizdi ocima aby neco neuniklo.
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 11.1.2017)
Trochu tahle prvni pulka se skoro nic nedeje. Pak najednou rychli spad s otcem a zaver. Matlo me stare a nove maji mobil ale sermuji meci jmeno ma don juan ale vedle je hned Karlicka.neorientovala jsem se stare mlade cz cizi. vykonum hercum tleskam!
(zadáno: 29.5.2017)
(zadáno: 9.10.2017)
Krásná podívaná jak po stránce výtvarné(za mě kostými, obraz mi přišel trochu moc), tak po herecké stránce. Trochu jsem se v některých dialozích nudila, ale chápu, že je to klasika a úplně vše vyškrtat a zkrátit nejde. Můj zážitek byl už i jenom z prostor ND.
1 2  >