Profil uživatele

Klistatko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 5 % (4)
Helena Grégrová: 8 % (16)
Michal Novák: 8 % (12)
Jan Pařízek: 9 % (17)
Lukáš Holubec: 10 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 31.5.2016)
(zadáno: 22.8.2016)
Doprovodná hudba v podobš živé kapely super. Otáčení mi nepřišlo moc ja jsem si to úživala. Divadlo a kolotoč dohromady. Příběh krásně pojat vysvětlen jak pro malě diváky tak své si našli i ty velcí. Jen ten začátek než se začlo něco dít mi přišlo trochu dlouhé.
(zadáno: 29.5.2017)
Nekdo Sklepaky miluje a nekdo je nemusi. jsem ten druhy pripad tak proto jsem se asi nebavila. Nektere scenky treba s vodnimi koly jsem vubec nepochopila ftip nebo "tanecni kreace" co to melo byt?i ty deti z besidky by byli originalnejsi.Ale zas abych uplne nekrivdila nektere kousky se vydarili ale furt to nebylo vic jak pulka.
(zadáno: 29.5.2017)
Celkem ftipne ale bohuzel uz tisickrat pouzit napad seznamovani problem pri nem po nem.Nic noveho mi to nedalo cekala jsem jestli se postavy nejak propoji a zacne to nabirat naky necekany spad ale nestalo se.
(zadáno: 11.1.2017)
Trochu tahle prvni pulka se skoro nic nedeje. Pak najednou rychli spad s otcem a zaver. Matlo me stare a nove maji mobil ale sermuji meci jmeno ma don juan ale vedle je hned Karlicka.neorientovala jsem se stare mlade cz cizi. vykonum hercum tleskam!
(zadáno: 9.10.2017)
Byla jsem napjatá jestli zatančí taneček, takže mě to bavilo až do konce. Jen některé scény"výlevy"byli příliš dlouhé. Představení mě v tu chvíli bavilo, ale nic ve mě nezanechalo.Herecky ale velmi zdařilé.
(zadáno: 9.10.2017)
Hodnotím po delší době. Pamatuji si, že mě to bavilo zasmála jsem se a šokovalo mě to. Ale co si velmi pamatujijsou ty černé zuby:). Herecké výkony opravdu přesvědčivé.
(zadáno: 9.9.2016)
Masky, které rozdají na začátku bych řekla že diváky bohužel pobaví asi nejvíce.Rozumím tomu, že konference je vlastně nudná a, že člověka nebaví, ale divadelním ztvárněním bych ocenila trochu více. Přistihla jsem se jak vůbec nevnímám co povída"předseda". Ke konci se to trochu vyburcovalo a prubudilo. Takže vlastně tak půl na půl. Ale určitě jsem se něco dozvěděla.
(zadáno: 21.9.2016)
Dojemný klisický příběh, který me velice strhnul. Záčátek jsem měla trochu problém se starou mluvou než jsem si zvykla. Děj krásně rytmicky plynul.Hezky jsem se dojala. Doporučuji zajít nebát se klasiky.
(zadáno: 13.3.2017)
Velmi zajimave vyuzit prostor a prace s nim. neobvykli napad s vyuzitim/nevyuzitim divaka. Pekne udelane svetelne a dalsi efekty. Vtahlo me to do deje a i jsem se zasmala.
(zadáno: 31.5.2016)
(zadáno: 9.10.2017)
Krásná podívaná jak po stránce výtvarné(za mě kostými, obraz mi přišel trochu moc), tak po herecké stránce. Trochu jsem se v některých dialozích nudila, ale chápu, že je to klasika a úplně vše vyškrtat a zkrátit nejde. Můj zážitek byl už i jenom z prostor ND.
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 29.5.2017)
(zadáno: 18.5.2017)
Hlavni role zahrana na zacatku vyborne postupem deje ale mi uz uplne neodpovidala k vyvoji deje. Predstaveni melo pekny spad I s postupne posouvajici schrankou:).
(zadáno: 25.2.2019)
Zabavna hra o tom jak to hrdinove vubec nemaji jednoduche. Zajimavy pohled na vec z uplne jineho uhlu. Nektere chvile byli trochu moc natazene, ale i tak me dokazali celou dobu udrzet na pozoru.
(zadáno: 3.6.2016)
Hezka scena s kostymi kulisami...jinak me to zas tolik nebavilo-vadilo mi cizojazycne dialogy. Nektera slova klidne ano ale cele dliuhe vety jak nemecky tak anglicky mi neprisli nutne. Celkem ftipne zpracovane vazne tema s nasilim ale furt nemuzu rozhodnout jestli jsem se chtela smat ci rozmyslet.
(zadáno: 21.5.2018)
Oddechove zabavne predstaveni. Pro priblizne tricatniky.Presunula jsem se do komicky smutnych devadesatek a uzila jsem si proste "pubertalni"humor. Skoda ze si nepamatuji skoro zadne hlasky.
(zadáno: 30.9.2016)
Velmi jednoduché zpracování strachu lásky dojetí...Každý se najde v některém z řečeného. Opravdu výborný nápad jednoduše jde udělat výborné představení.
1 2  >