Profil uživatele

KLOU

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (12)
Lukáš Dubský: 15 % (20)
Michal Novák: 15 % (27)
Helena Grégrová: 16 % (8)
Jan Pařízek: 16 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 18.5.2013)
Ani E.Taylor, ani P.Newman to nebyli, ale šlo to.
(zadáno: 18.5.2013)
Hodnotím v kontextu cca 60 shlédnutých hudeb.představení. Kočkami jsem byla absolutně nepolíbená. Netušila jsem, že píseň Memory je z tohoto muzikálu. Imitace kočičích pohybů a plyšové kostýmy jsem rozhodně nepostrádala. Kostými působily sice jako kompilace starších kost.z různých představení (že by úspor.opatření?), ale rozhodně neurážely. Toto představení je prostě o pohybu a zpěvu (dokonalá souhra celého souboru v obojím). Stojí za to vidět. Když pro nic jiného, tak určitě pro andělský zpěv Elišky Skálové. Vtipný prvek: promítání kočičích stínů v okně ve stylu titulků k filmům agenta 007.
(zadáno: 19.5.2013)
Dobré obsazené éterické Ivany Skálové.
(zadáno: 18.5.2013)
Nenásilně vtipné.
(zadáno: 19.5.2013)
Chci žrát!!! Už je to dlouho, co jsem to viděla, ale pořád mi zní D.Vitázek v uších.
(zadáno: 19.5.2013)
Výborný Jan Ježek a představitelka dětské role.
(zadáno: 18.5.2013)
Prostě klasika.
(zadáno: 18.5.2013)
I přes líbivou hudbu P. Ulrycha ne. Miluji M.Lazarovou filmouvou i knižní, ale tady jsem si občas připadala jako v pirátech z karibiku a občas ve squatu s dredaři. Ne, rozhodně ne.
(zadáno: 19.5.2013)
Naprosté okouzlení. Jsem ráda, že jsme měli Radku Coufalovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Z proslovu Viktora Skály mrazilo. Martin Havelka to bude mít velice těžké, každý ho asi bude srovnávat s K.M.Brandauerem. Jenže kamera ve spoustě věcí napomůže.
(zadáno: 19.5.2013)
80% i za odvahu. Já se bavila. Chápu jiná hodnocení. Bez znalostí Quentina Tarantina byl divák úplně mimo. Krom toho je to hodně pokleslý žánr. Pro mne to byla dokonalá parodie.
(zadáno: 19.5.2013)
Milé, neurazí
(zadáno: 19.5.2013)
Bohužel jsem toto představení viděla s Lukášem Janotou a jemu nesedlo.
(zadáno: 18.5.2013)
Zajímavá byla výprava a kostýmy.
(zadáno: 18.5.2013)
Z české tvorby to lepší, a od pana Merty asi to nejlepší.
(zadáno: 19.5.2013)
Další díl Planety opic, to pískání v hlavě jsem opravdu neskousla. Báthory byla poslední kapka, šli jsme domů. Prý to bylo po přestávce výrazně lepší, ale odchodu nelituji.
(zadáno: 19.5.2013)
Pěkná scéna, jen při těch reflektorech začala čpět, a to docela nesnesitelně, rozdrcená guma, co měla asi imitovat černý písek. Potom mi lezl na nervy ten tanec, uměle nastavený čas.
(zadáno: 19.5.2013)
Totálně opomenutá Svetlana Slováková-Janotová.
(zadáno: 19.5.2013)
Bylo to prostě peklo. P. Gazdík nesedl typově do jedné z hlavních rolí, možná proto to bylo peklo.
(zadáno: 18.5.2013)
Nezapomenutelný Erik Pardus. Záznam z Vinohrad s V. Preissem byl slabý odvar.
(zadáno: 19.5.2013)
Námět šel mimo mě, osvěta pro obecenstvo před 70 lety.
(zadáno: 19.5.2013)
60% za nádherné kostýmy, ale to asi pro představení nestačí.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >