Profil uživatele

KLOU

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (12)
Lukáš Dubský: 15 % (20)
Michal Novák: 15 % (27)
Helena Grégrová: 16 % (8)
Jan Pařízek: 16 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 19.5.2013)
Zdálo se mi, že se herci baví víc jak diváci. Před Vánoci ideální představení.
(zadáno: 19.5.2013)
Jediné slovo o představení by stačilo: Ondříček
(zadáno: 19.5.2013)
Těžký úkol přebít film. Sice jsme měli obě hrdinky typově jak dvojčata, jen jedna byla blond a druhá bruneta, ale ten jejich výkon v tanci a k tomu ten parádní zpěv!!! Od té doby jsem vždy nadšená, když zjistím že uvidím Svetlanu Slovákovou-Janotovou nebo Ivanu Skálovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Asi bez chyb, ale není to naše historie, naši hrdinové.
(zadáno: 19.5.2013)
Ivana Vaňková mi přišla v této roli nepřesvědčivá, málo živočišná.
(zadáno: 19.5.2013)
Bezchybný výběr hlavní hrdinky. Vytěžila z role maximum.
(zadáno: 19.5.2013)
Dokonalá komedie. Nevidím důvod proč jí nedat 100% Nedoporučuji vodit na představení adepty na ženění.
(zadáno: 19.5.2013)
Zatím nejlepší klasika, co jsem v tomto divadle viděla. Ano, je třeba se soustředit, ale těžký text díky podání herců působil přirozeně. Klobouk dolů před Helenou Dvořákovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Občas křeč a žádná jiskra, prostě moc snahy škodí. Viděno s R. Coufalovou
(zadáno: 19.5.2013)
A.Antalová si návrat do velkého světa v inscenaci (nebo po mateřské do práce) opravdu užívala. Klidně mohli zpívat Hello, Antal a sedlo by to.
(zadáno: 19.5.2013)
Lucie Zedníčková působí jako chlap v sukni.
(zadáno: 19.5.2013)
Absence jakékoli zapamatovatelné melodie přebil Dušan Vitázek svým výkonem a laserové efekty. Pak mě dostala scéna s biskupem, jak si vede chlapečka a následně je zavražděn. Fakt jsem čekala, že tu světlici Hyde hodí. Dost síla.
(zadáno: 19.5.2013)
Těšila jsem se. Brno přeci komedie umí, ale byla to občas křeč.
(zadáno: 19.5.2013)
(zadáno: 19.5.2013)
Dobré obsazené éterické Ivany Skálové.
(zadáno: 19.5.2013)
Chci žrát!!! Už je to dlouho, co jsem to viděla, ale pořád mi zní D.Vitázek v uších.
(zadáno: 19.5.2013)
Výborný Jan Ježek a představitelka dětské role.
(zadáno: 19.5.2013)
Naprosté okouzlení. Jsem ráda, že jsme měli Radku Coufalovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Z proslovu Viktora Skály mrazilo. Martin Havelka to bude mít velice těžké, každý ho asi bude srovnávat s K.M.Brandauerem. Jenže kamera ve spoustě věcí napomůže.
(zadáno: 19.5.2013)
80% i za odvahu. Já se bavila. Chápu jiná hodnocení. Bez znalostí Quentina Tarantina byl divák úplně mimo. Krom toho je to hodně pokleslý žánr. Pro mne to byla dokonalá parodie.
(zadáno: 19.5.2013)
Milé, neurazí
(zadáno: 19.5.2013)
Bohužel jsem toto představení viděla s Lukášem Janotou a jemu nesedlo.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>