Profil uživatele

KLOU

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (12)
Lukáš Dubský: 15 % (20)
Michal Novák: 15 % (27)
Helena Grégrová: 16 % (8)
Jan Pařízek: 16 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 18.5.2013)
Neuvěřitelná kombinace zpěvu a tance. Filmový muzikál naživo.
(zadáno: 19.5.2013)
Dokonalá komedie. Nevidím důvod proč jí nedat 100% Nedoporučuji vodit na představení adepty na ženění.
(zadáno: 19.5.2013)
Docela jsem si poplakala. No smíchy, přeci.
(zadáno: 19.5.2013)
Naprosté okouzlení. Jsem ráda, že jsme měli Radku Coufalovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Není co vytknout.
(zadáno: 19.5.2013)
Těžký úkol přebít film. Sice jsme měli obě hrdinky typově jak dvojčata, jen jedna byla blond a druhá bruneta, ale ten jejich výkon v tanci a k tomu ten parádní zpěv!!! Od té doby jsem vždy nadšená, když zjistím že uvidím Svetlanu Slovákovou-Janotovou nebo Ivanu Skálovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Absence jakékoli zapamatovatelné melodie přebil Dušan Vitázek svým výkonem a laserové efekty. Pak mě dostala scéna s biskupem, jak si vede chlapečka a následně je zavražděn. Fakt jsem čekala, že tu světlici Hyde hodí. Dost síla.
(zadáno: 19.5.2013)
Jediné slovo o představení by stačilo: Ondříček
(zadáno: 18.5.2013)
Nezapomenutelný Erik Pardus. Záznam z Vinohrad s V. Preissem byl slabý odvar.
(zadáno: 19.5.2013)
Až infalntilně jsme se bavili.
(zadáno: 19.5.2013)
Zatím nejlepší klasika, co jsem v tomto divadle viděla. Ano, je třeba se soustředit, ale těžký text díky podání herců působil přirozeně. Klobouk dolů před Helenou Dvořákovou.
(zadáno: 18.5.2013)
Hodnotím v kontextu cca 60 shlédnutých hudeb.představení. Kočkami jsem byla absolutně nepolíbená. Netušila jsem, že píseň Memory je z tohoto muzikálu. Imitace kočičích pohybů a plyšové kostýmy jsem rozhodně nepostrádala. Kostými působily sice jako kompilace starších kost.z různých představení (že by úspor.opatření?), ale rozhodně neurážely. Toto představení je prostě o pohybu a zpěvu (dokonalá souhra celého souboru v obojím). Stojí za to vidět. Když pro nic jiného, tak určitě pro andělský zpěv Elišky Skálové. Vtipný prvek: promítání kočičích stínů v okně ve stylu titulků k filmům agenta 007.
(zadáno: 18.5.2013)
I s odstupem 90%. Poprvé se mi líbil i P. Gazdík.
(zadáno: 19.5.2013)
Výborný nápad. Tomuto představení chyběla reklama, proto bylo nedoceněno.
(zadáno: 19.5.2013)
Bohužel zatím žádná náhrada za Erika P. v dohledu. Kecám, možná Milan Němec.
(zadáno: 19.5.2013)
I přes délku a těžké téma si toto představení dokáže vynutit pozornost, vtáhnout do děje. Zasloužený Radok
(zadáno: 19.5.2013)
Výborný Jan Ježek a představitelka dětské role.
(zadáno: 18.5.2013)
Prostě klasika.
(zadáno: 18.5.2013)
Kostýmy i scéna skvěle dotvářely náladu. Výborné obsazení.
(zadáno: 18.5.2013)
Nenásilně vtipné.
(zadáno: 18.5.2013)
Když odešla z jeviště Svetlana Janotová, jako by vše pohaslo. Bylo to její představení. Flamengo nastudované souborem rozhodně nevyznělo jako parodie.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>