Profil uživatele

KLOU

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 15 % (20)
Michal Novák: 15 % (27)
Helena Grégrová: 16 % (8)
Jan Pařízek: 16 % (9)
Pavel Širmer: 16 % (13)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 18.5.2013)
Fame - Městské divadlo Brno: 100 %
Neuvěřitelná kombinace zpěvu a tance. Filmový muzikál naživo.
(zadáno: 19.5.2013)
Dokonalá svatba - Městské divadlo Brno: 100 %
Dokonalá komedie. Nevidím důvod proč jí nedat 100% Nedoporučuji vodit na představení adepty na ženění.
(zadáno: 19.5.2013)
Škola základ života - Městské divadlo Brno: 100 %
Docela jsem si poplakala. No smíchy, přeci.
(zadáno: 19.5.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 100 %
Naprosté okouzlení. Jsem ráda, že jsme měli Radku Coufalovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Sugar (Někdo to rád horké) - Městské divadlo Brno: 100 %
Není co vytknout.
(zadáno: 19.5.2013)
Chicago - Městské divadlo Brno: 100 %
Těžký úkol přebít film. Sice jsme měli obě hrdinky typově jak dvojčata, jen jedna byla blond a druhá bruneta, ale ten jejich výkon v tanci a k tomu ten parádní zpěv!!! Od té doby jsem vždy nadšená, když zjistím že uvidím Svetlanu Slovákovou-Janotovou nebo Ivanu Skálovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Jekyll a Hyde - Městské divadlo Brno: 100 %
Absence jakékoli zapamatovatelné melodie přebil Dušan Vitázek svým výkonem a laserové efekty. Pak mě dostala scéna s biskupem, jak si vede chlapečka a následně je zavražděn. Fakt jsem čekala, že tu světlici Hyde hodí. Dost síla.
(zadáno: 19.5.2013)
Charleyova teta - Městské divadlo Brno: 100 %
Jediné slovo o představení by stačilo: Ondříček
(zadáno: 18.5.2013)
Poprask na laguně - Městské divadlo Brno: 100 %
Nezapomenutelný Erik Pardus. Záznam z Vinohrad s V. Preissem byl slabý odvar.
(zadáno: 19.5.2013)
Sněhurka a sedm trpaslíků - Městské divadlo Brno: 100 %
Až infalntilně jsme se bavili.
(zadáno: 19.5.2013)
Faidra - Městské divadlo Brno: 100 %
Zatím nejlepší klasika, co jsem v tomto divadle viděla. Ano, je třeba se soustředit, ale těžký text díky podání herců působil přirozeně. Klobouk dolů před Helenou Dvořákovou.
(zadáno: 18.5.2013)
Kočky - Městské divadlo Brno: 100 %
Hodnotím v kontextu cca 60 shlédnutých hudeb.představení. Kočkami jsem byla absolutně nepolíbená. Netušila jsem, že píseň Memory je z tohoto muzikálu. Imitace kočičích pohybů a plyšové kostýmy jsem rozhodně nepostrádala. Kostými působily sice jako kompilace starších kost.z různých představení (že by úspor.opatření?), ale rozhodně neurážely. Toto představení je prostě o pohybu a zpěvu (dokonalá souhra celého souboru v obojím). Stojí za to vidět. Když pro nic jiného, tak určitě pro andělský zpěv Elišky Skálové. Vtipný prvek: promítání kočičích stínů v okně ve stylu titulků k filmům agenta 007.
(zadáno: 18.5.2013)
Becket aneb Čest Boží - Městské divadlo Brno: 90 %
I s odstupem 90%. Poprvé se mi líbil i P. Gazdík.
(zadáno: 19.5.2013)
Tři mušketýři - Městské divadlo Brno: 90 %
Výborný nápad. Tomuto představení chyběla reklama, proto bylo nedoceněno.
(zadáno: 19.5.2013)
Vrátila se jednou v noci - Městské divadlo Brno: 90 %
Bohužel zatím žádná náhrada za Erika P. v dohledu. Kecám, možná Milan Němec.
(zadáno: 19.5.2013)
Smrt Pavla I. - Městské divadlo Brno: 90 %
I přes délku a těžké téma si toto představení dokáže vynutit pozornost, vtáhnout do děje. Zasloužený Radok
(zadáno: 19.5.2013)
Les Misérables (Bídníci) - Městské divadlo Brno: 90 %
Výborný Jan Ježek a představitelka dětské role.
(zadáno: 18.5.2013)
Mam´zelle Nitouche - Městské divadlo Brno: 90 %
Prostě klasika.
(zadáno: 18.5.2013)
Tři sestry - Městské divadlo Brno: 80 %
Kostýmy i scéna skvěle dotvářely náladu. Výborné obsazení.
(zadáno: 18.5.2013)
Kumšt - Městské divadlo Brno: 80 %
Nenásilně vtipné.
(zadáno: 18.5.2013)
Zorro - Městské divadlo Brno: 80 %
Když odešla z jeviště Svetlana Janotová, jako by vše pohaslo. Bylo to její představení. Flamengo nastudované souborem rozhodně nevyznělo jako parodie.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>