Profil uživatele

KLOU

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 15 % (20)
Michal Novák: 15 % (27)
Helena Grégrová: 16 % (8)
Jan Pařízek: 16 % (9)
Pavel Širmer: 16 % (13)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 18.5.2013)
Amfitryon - Městské divadlo Brno: 50 %
(zadáno: 18.5.2013)
Becket aneb Čest Boží - Městské divadlo Brno: 90 %
I s odstupem 90%. Poprvé se mi líbil i P. Gazdík.
(zadáno: 19.5.2013)
Betlém - Městské divadlo Brno: 70 %
Zdálo se mi, že se herci baví víc jak diváci. Před Vánoci ideální představení.
(zadáno: 19.5.2013)
Charleyova teta - Městské divadlo Brno: 100 %
Jediné slovo o představení by stačilo: Ondříček
(zadáno: 19.5.2013)
Chicago - Městské divadlo Brno: 100 %
Těžký úkol přebít film. Sice jsme měli obě hrdinky typově jak dvojčata, jen jedna byla blond a druhá bruneta, ale ten jejich výkon v tanci a k tomu ten parádní zpěv!!! Od té doby jsem vždy nadšená, když zjistím že uvidím Svetlanu Slovákovou-Janotovou nebo Ivanu Skálovou.
(zadáno: 19.5.2013)
Cid - Městské divadlo Brno: 70 %
Asi bez chyb, ale není to naše historie, naši hrdinové.
(zadáno: 19.5.2013)
Cikáni jdou do nebe - Městské divadlo Brno: 60 %
Ivana Vaňková mi přišla v této roli nepřesvědčivá, málo živočišná.
(zadáno: 18.5.2013)
Deník krále - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 19.5.2013)
Divá Bára - Městské divadlo Brno: 70 %
Bezchybný výběr hlavní hrdinky. Vytěžila z role maximum.
(zadáno: 19.5.2013)
Dokonalá svatba - Městské divadlo Brno: 100 %
Dokonalá komedie. Nevidím důvod proč jí nedat 100% Nedoporučuji vodit na představení adepty na ženění.
(zadáno: 18.5.2013)
Equus - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 18.5.2013)
Evita - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 19.5.2013)
Faidra - Městské divadlo Brno: 100 %
Zatím nejlepší klasika, co jsem v tomto divadle viděla. Ano, je třeba se soustředit, ale těžký text díky podání herců působil přirozeně. Klobouk dolů před Helenou Dvořákovou.
(zadáno: 18.5.2013)
Fame - Městské divadlo Brno: 100 %
Neuvěřitelná kombinace zpěvu a tance. Filmový muzikál naživo.
(zadáno: 18.5.2013)
Ferdinand, kd´E ste? - Městské divadlo Brno: 70 %
Výborný Jan Apolenář. Mertu nemusím, ale tohle se povedlo.
(zadáno: 19.5.2013)
Funny Girl - Městské divadlo Brno: 70 %
Občas křeč a žádná jiskra, prostě moc snahy škodí. Viděno s R. Coufalovou
(zadáno: 19.5.2013)
Hello, Dolly! - Městské divadlo Brno: 80 %
A.Antalová si návrat do velkého světa v inscenaci (nebo po mateřské do práce) opravdu užívala. Klidně mohli zpívat Hello, Antal a sedlo by to.
(zadáno: 19.5.2013)
Jakub a jeho pán - Městské divadlo Brno: 60 %
Lucie Zedníčková působí jako chlap v sukni.
(zadáno: 18.5.2013)
Jánošík aneb Na skle malované - Městské divadlo Brno: 50 %
Nuda a pitvoření.
(zadáno: 19.5.2013)
Jekyll a Hyde - Městské divadlo Brno: 100 %
Absence jakékoli zapamatovatelné melodie přebil Dušan Vitázek svým výkonem a laserové efekty. Pak mě dostala scéna s biskupem, jak si vede chlapečka a následně je zavražděn. Fakt jsem čekala, že tu světlici Hyde hodí. Dost síla.
(zadáno: 19.5.2013)
Jezinky a bezinky - Městské divadlo Brno: 60 %
Těšila jsem se. Brno přeci komedie umí, ale byla to občas křeč.
(zadáno: 19.5.2013)
Jméno růže - Městské divadlo Brno: 60 %

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>