Profil uživatele

Kolemjdouci

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 16 % (8)
Helena Grégrová: 20 % (37)
Jiří Koula: 20 % (32)
Michal Novák: 20 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 16.1.2015)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 90 %
Nejhorší je, že člověk musí chápat i nenávidět tak trochu oba...Skvělé herecké výkony, hutný obsah, nad kterým se každý musí zamyslet.
(zadáno: 16.9.2014)
Růžové brýle - Divadlo Ungelt: 90 %
(zadáno: 24.6.2014)
Prsten pana Nibelunga - Divadlo Semafor: 90 %
(zadáno: 20.5.2014)
Poprvé vdaná - Divadlo v Rytířské: 90 %
(zadáno: 6.10.2013)
Na útěku - Divadlo Ungelt: 80 %
(zadáno: 17.9.2013)
Moje hra - Divadlo Kalich: 70 %
(zadáno: 17.5.2013)
Manželské štěstí aneb hospodyně na zabití - Divadlo U Valšů: 80 %
kombinace humoru slovního a téměř groteskního, Jiří Just si umí dobře pohrávat s "novou" češtinou a je vidět, že role byla psána Ivě Hüttnerové "na tělo", takže jí perfektně sedí a snad si to i užívá, vtipná pointa, neodcházíte z divadla hluboce zamyšeni, ale hluboce rozesmátí
(zadáno: 19.4.2013)
Baronky - Divadlo Kalich: 80 %
Možná ničemu nerozumím, ale mně se to líbilo. Eva Holubová vnáší bezprostřednost a nenucenou komunikaci s diváky, Zuzana Bydžovská chaplinovsky smutný projev k popukání. Příběh sám možná klouže po povrchu, ale přes lehkost téměř grotesky jako Slunce nabízí množství paprsků, o nichž je možné přemýšlet - závislost, manipulace, samota...Také v reakcích postupně chápající Emílie dochází k několika trefným a jednoduchým definicím životních situací, o nichž "moudří" dlouze debatují, "debilové" trefně pojmenovávají. Já jsem se bavila a zároveň mi vytanulo pár věcí k zamyšlení, tak to podle mě má být.
(zadáno: 18.2.2013)
Smrtelná vražda - Divadlo Palace: 70 %
Dobré herecké výkony, napínavě udělaná detektivka, formát TV inscenace, takhle na jevišti zpočátku trochu nezvyklé, ale napětí a tu a tam odlehčující "hláška" celkem vtáhly. Zauzlované trošku moc, než aby tomu věřil, což ale nebrání, aby si to užil.
(zadáno: 25.11.2012)
Laura a Oliver: reality show - Divadlo Semafor: 100 %
Nádherná strhující atmosféra...to se nedá objektivně hodnotit, to se musí zažít!
(zadáno: 6.11.2012)
My Fair Lady - Divadlo Na Fidlovačce: 90 %
(zadáno: 6.11.2012)
Deváté srdce - Národní divadlo: 60 %
(zadáno: 6.11.2012)
To byla moje písnička! - Divadlo na Vinohradech: 90 %
Možná by si tyhle "legendy" zasloužily lepší text, nebo alespoň místy svižnější úpravu, ale jinak herecký koncert, jak se říká, ty by mohly číst telefonní seznam a byl by to příjemně strávený večer.
(zadáno: 21.10.2012)
Levandule - Divadlo Semafor: 80 %
(zadáno: 21.10.2012)
Včera večer poštou ranní - Divadlo Semafor: 90 %
Příjemná atmosféra, sranda, poučení. Jiří Suchý má vzácný dar vyprávět vždycky jako poprvé a jako každému divákovi do očí...nádhera!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >