Profil uživatele

Kotroslav

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 10 % (5)
Jiří Koula: 13 % (9)
Jan Pařízek: 17 % (3)
Helena Grégrová: 22 % (6)
Pavel Širmer: 23 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.4.2017)
Výborný text, překlad i herci v čele s M. Steinmasslovou, jeden z nejintenzivnějších divadelních zážitků posledních let, bravo.
(zadáno: 15.4.2019)
Prostředí skutečné třídy ZŠ dodává již tak zdařilé inscenaci další kvality.
(zadáno: 15.2.2018)
(zadáno: 3.1.2017)
95%. Skvělé komorní představení získává na dynamice díky hudbě, projekcím a především pak díky téměř bezchybným hereckým výkonům sehrané herecké dvojice.
(zadáno: 15.2.2018)
(zadáno: 25.9.2015)
Tragikomický monolog delší než hodinu je pro herce, který je na jevišti sám, jen s pár rekvizitami, jistě náročná práce, Otmar Brancuzský se své role pokryteckého svatouška chopil bravurně a vyždímal z ní širokou škálu emocí. Klobouk dolů a úspěšnou jízdu po českých divadlech!
(zadáno: 16.12.2015)
Velice silné představení s výraznou katarzí - po skončení bylo před potleskem asi 20 vteřin naprosté ticho... Drásavá projekce a noisové vrstvy, k tomu výkony na horolezeckých i vertikálních lanech, ohluchlé publikum a inscenace zaseklá do srdce. Pro mě rozhodně tip této sezóny a rád půjdu znovu nechat se sebemrskačsky pomučit.
(zadáno: 21.10.2013)
I přes menší výhrady k příběhu jde o pozoruhodnou, přesnou, dynamickou a zejména vtipnou inscenaci se skvělými hereckými výkony. Určitě stojí za to nejen na ni, ale i na další kladenské inscenace (Miláček, Podivný případ se psem, Vinnetou...) z Prahy vyrazit!
(zadáno: 12.11.2013)
Moderní německé divadlo dorazilo do Opavy - krásná scéna, dobří herci, vyváženost, slušelo by nějakému divadelnímu festivalu!
(zadáno: 8.4.2013)
Se skromnou výpravou hodně muziky - pobaví i dojme dospělého i děti.
(zadáno: 21.5.2013)
Skvělí herci, dynamické hodinové drama, přesto plné humoru. I po 100 letech od prvního uvedení stále aktuální.
(zadáno: 3.4.2018)
(zadáno: 1.2.2018)
Skvěle hraje i magický prostor DUP39!
(zadáno: 16.6.2014)
Dojemná i vtipná inscenace zároveň, výborné herecké výkony + hudba BioMasha.
(zadáno: 20.6.2016)
Pěkné rodinné představení, v jednoduchosti je síla, vyrovnané výkony ústřední trojice.
(zadáno: 10.1.2018)
(zadáno: 15.6.2017)
Inscenace má těžko popsatelnou sympatickou workshopovou atmosféru, která skvěle zapadá do velké "tvořivé dílny" Meet Factory. Všech cca 20 protagonistů, z nichž ne všichni jsou "herci", i s určitou mírou improvizace a za pomoci projektoru budují příběh pana R., jemuž ze spořádaného života rupne v bedně. Občas inscenaci i díky kolektivní práci "spadne řetěz", ale celkově se jí daří udržet divákovu pozornost. Stojí za vidění už jen proto, že každá repríza je jiná.