Profil uživatele

Kristián F.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 6 % (19)
Helena Grégrová: 7 % (25)
Jiří Landa: 7 % (22)
Veronika Boušová: 7 % (6)
Pavla Haflantová: 8 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 9.3.2019)
Představení je po vizuální stránce skvěle zpracované. Jednak využití závěsu, světýlek a taktéž prvků akrobacie. Naopak po příběhové stránce jde o slabší představení. Jde o komediální žánr, který se nepodařilo zcela přetavit do příběhu. Herecky jde o průměr. Za vyzdvižení stojí výkony Vandy Chaloupkové jakožto Heleny, ale i Elizavety Maximové jakožto Hermie.
(zadáno: 23.2.2019)
65% Jedná se o skvělou komedii, která graduje především v druhé polovině. Úvodní scény byly trochu zdlouhavě natahovány. Na můj vkus až přehnaně kýčovitá postava homosexuálního Brendana si zajisté mezi diváky našla odezvu. Herecké výkony považuji za vyrovnané. Představení jednoduché na pochopení a proto i patřičná zábava pro diváky.
(zadáno: 1.2.2019)
65% Oceňuji snahu o vytvoření speciální atmosféry (svíčky, hudba, notebook) v netradičním prostředí. Představení chybí hlavní dějová linie a proto se ke konci může divák cítit ztracen. V hře dochází k častým střídáním výstupu, které nemají logickou návaznost. Herecky jde téměř o začátečnické obsazení. I přes výhrady se mi představení líbilo a odcházel jsem s příjemným kulturním zážitkem :)
(zadáno: 12.1.2019)
Naprosto věrohodné ztvárnění schůze SVJ. Divák se během představení nebude vůbec nudit a velmi příjemně se pobaví. Jde o atypický formát představení s důrazem na detaily.
(zadáno: 12.11.2018)
Skvelý psychologický kabaret, u ktorej je pekne zvládnutá hra so svetlom a hudbou. Predstavenie veľmi milo prekvapilo.
(zadáno: 29.9.2018)
Tragikomédia, v ktorej hlavná myšlienka je poňatá veľmi seriózne a preto je v predstavení menej komických výstupov. Výkon hercov priemerný. Predstaveniu chýba dramatický spád a silnejšia zápletka.
(zadáno: 25.9.2018)
Skvelá atmosféra vytvorená intimitou priestoru a duchom divadla. Hlboko psychologická tragédia so skvelými hereckými výkonmi.
(zadáno: 4.6.2018)
(zadáno: 17.11.2017)
Představení velmi slabé. Nezáživné a nudné. Protože tam hrála paní Janžurová očekával jsem alespoň nějaký průměr ...: /
(zadáno: 27.10.2017)
(zadáno: 10.6.2017)
(zadáno: 25.5.2017)
(zadáno: 25.5.2017)
(zadáno: 25.5.2017)
(zadáno: 25.5.2017)
(zadáno: 25.5.2017)

Další stránky hodnocení: < 1 2