Profil uživatele

Kuba_r

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (62)
Iva Bryndová: 13 % (12)
Jiří Landa: 13 % (76)
Michal Novák: 13 % (33)
Pavel Širmer: 14 % (74)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 13.12.2012)
velmi příjemně strávený večer, ze všech účinkujících jde obrovská radost z hraní, to se dnes zas tolik nevidí. Druhá půlka lepší než první!
(zadáno: 13.12.2012)
Nejlepší na celé inscenaci jsou fotky z představení... Jinak se přidávám k ostatním: NUDA
(zadáno: 26.11.2012)
Herecky nevyrovnaná inscenace, neujasněný nebo nečitelný žánr (ani horor, ani pohádka, ani moralita, ani komedie), podivně nevkusná a nepůvodní scéna Jana Štěpnáka. Snaha o emocionálně intenzivní výkon představitelů Frankensteina a Monstra se míjí účinkem díky místy hrozně tezovité adaptaci. Zvl. druhá půlka představení je už nesnesitelně nudná, místy směšná až trapná (zejména chirurgové a Kristýna Frejová - nad tím zůstává až rozum stát). Nepochopitelné obsazení dvojrolí, který celý záměr ještě rozmělňuje.
(zadáno: 13.11.2012)
Úžasný zážitek. V opravdu nelehkem kontextu německého festivalu obstáli olomoučtí bez zaváhání. Klobouk dolů přede všemi!
(zadáno: 13.6.2012)
Chytrá a vkusná komedie, s radostí a nasazením od většiny herců zahraná. Skvělá dynamika, výběr hudby, kostýmy. Za kontroverzní považuji tak masivní využití klasických malovaných kulis. Ale musím uznat, že v některých scénách působily opravdu krásně. V jiných bohužel méně a za to nejmíň 15% dolů. Celkově ale hodně příjemný zážitek.
(zadáno: 26.4.2012)
(zadáno: 26.4.2012)
Chladné až dtažité, ale podivně silné
(zadáno: 26.4.2012)
Ani umění ani komedie, teda komedie ano, ale mizerná, neumetelská, místy se člověk až stydí. Proč je Spinar tak adorován je vážně záhada...
(zadáno: 26.4.2012)
Trochu moc hysterie
(zadáno: 26.4.2012)
Bohužel...
(zadáno: 26.4.2012)
Milé představení. V rámci produkce budějovické činohry vlastně průměr, ale z hlediska komediální produkce na českých jevištích velmi kultivovaný kousek, který potěší. Hlavně uši - skvělá živá kapela!!!
(zadáno: 14.3.2012)
Další skvělý tah dramaturgie JD. Jako vždy u Glasera výborná scéna, kostýmy, svícení a výběr hudby. A velmi zajímavý a charismatický nový člen souboru Jan Hušek v hlavní roli. Až se uklidní a v představení ještě víc zabydlí, tak to bude aspirovat klidně i na 90%
(zadáno: 28.2.2012)
Pojetí inscenace je místy neuvěřitelně směšné. Zvl. smečka mladíků kolem D. Bambase, která vyráží usmrtit unaveného a nudného Caesara. Tristní zážitek v poloprázdném divadle.
(zadáno: 28.2.2012)
Podivně obstarožní inscenace.Angažování Adama Ruta evidentně neplní to, co si od něj jistě vedení činohry slibovalo. Tedy přínos mladé, kreativní osobnosti.Po shlédnutí této inscenace člověk znejistí i vzhledem k Slaměné židli. Výkon D.Bambasové je tam skvělý. Pomohla si sama? Nebo proč je Věra Hlaváčková, která je pro Blanche bytostně předurčená, tak mdlá a nevýrazná? Nijaká je i Dana Verzichová. Ondřej Veselý alespoň pro svůj oblíbený typ macho hrdinů nalezl pár nových valérů. Ale jinak hlavně jedna velká nuda. Bohužel. Škoda titulu!
(zadáno: 28.2.2012)
Zklamání. S výjímkou Ornesta se herci míjí s Havlovou poetikou, tristní je to u O. Veselého, který je vše, jen ne "havlovský" herec. Na Zábradlí zarazí laciný humor, vzhledem k tomu, že autorem scény je přeceňovaný Bambušek, nepřekvapí odpudivost a impotentní řešení scénografie. Kdeže jsou časy Lébla, Pitínského, nebo aspoň Pokorného. Katastrofální úpadek Zábradlí je už evidentní
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
Hlavně díky P. Šporclovi a V. Hollé.
(zadáno: 3.12.2011)
překvapivě dost velká nuda

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >