Profil uživatele

Kuba_r

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (62)
Iva Bryndová: 13 % (12)
Jiří Landa: 13 % (76)
Michal Novák: 13 % (33)
Pavel Širmer: 14 % (74)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 13.11.2012)
Úžasný zážitek. V opravdu nelehkem kontextu německého festivalu obstáli olomoučtí bez zaváhání. Klobouk dolů přede všemi!
(zadáno: 16.6.2019)
Dokonalost sama§
(zadáno: 28.11.2011)
skvělé představení skvělé hry. skvělí herci. co víc si přát
(zadáno: 13.3.2013)
Hodně smutná legrace a dle mého skvělé herecké divadlo. Zvl. Martin Myšička překvapil!
(zadáno: 29.2.2016)
Na činohru NDB mimořádný počin. Martin Glaser si napravil reputaci po loňském Havlovi. Představitelé hlavních rolí snad lepší než jejich filmoví kolegové. Velmi svižná, moderně vyprávěná inscenace, která ale určitě potěší i konzervativní publikum Mahenky. Použití točny vnímám jako významotvorné - s koncem hry to vypadalo, že to Štěpku doslova "semele". Slušní i herci v menších rolích. Jen oba Malinové na statku mi přišli poněkud toporní a nedůvěryhodní.
(zadáno: 20.6.2018)
Skvělá zábava, ačkoliv tentokrát se člověk nezasmál zdaleka tolik jako u předchozích her M. Glasera a O. Šubrtové na otáčivém hledišti. To je ale v pořádku, protože autoři slibovali romantický horor a to splnili. Myslím, že to je jejich nejlepší představení v Českém Krumlově. Petr Halíček v hlavní roli mi přijde naprosto v pohodě, obě mladé slečny (Lucy a Mína) ale nakonec předčily má očekávání. Opravdu krásná scéna, kostýmy i nasvícení.
(zadáno: 16.6.2019)
Úchvatný výkon Evy Novotné, skvělá scénografie a světelný design. Soubor NdB působí vzácně sehraně a je radost se na všechny dívat. I bez znalosti knižní předlohy je to silný a strhující příběh.
(zadáno: 28.11.2011)
pokud to přijmeme jako svého druhu jevištní báseň
(zadáno: 28.11.2011)
skvělý Finger!
(zadáno: 3.12.2011)
Hlavně díky P. Šporclovi a V. Hollé.
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 14.3.2012)
Další skvělý tah dramaturgie JD. Jako vždy u Glasera výborná scéna, kostýmy, svícení a výběr hudby. A velmi zajímavý a charismatický nový člen souboru Jan Hušek v hlavní roli. Až se uklidní a v představení ještě víc zabydlí, tak to bude aspirovat klidně i na 90%
(zadáno: 26.4.2012)
Chladné až dtažité, ale podivně silné
(zadáno: 13.6.2012)
Chytrá a vkusná komedie, s radostí a nasazením od většiny herců zahraná. Skvělá dynamika, výběr hudby, kostýmy. Za kontroverzní považuji tak masivní využití klasických malovaných kulis. Ale musím uznat, že v některých scénách působily opravdu krásně. V jiných bohužel méně a za to nejmíň 15% dolů. Celkově ale hodně příjemný zážitek.
(zadáno: 19.6.2014)
Jeden z velký zážitků poměrně jalové divadelní sezóny!
(zadáno: 8.4.2015)
Shodit tuhle hru tím,že si zjednodušme hodnocení na "takový český McDonagh" mi přijde dost nefér. Hra ma lepší stavbu a spád, viz třeba Lebka z Conemary, kterou Glaser režíroval ve studiu ŠD. Autoři podle mne píšou moralitu, která je vědomě jednoduchá a často i záměrně předvídatelná a přesto člověka co chvíli dostane. Buď ze se musí smát čemu nechce a nebo ho překvapí zvrat v ději či nečekaná brutalita. Divím se, že po textu nesáhlo další české divadlo, když se pořád mluví o potřebě nové české hry. Tahle je skvěle napsaná, velmi slušně zahraná a přesně v žánru zrežírovaná.
(zadáno: 20.6.2018)
Když k tomu člověk přistoupí bez předsudků, musí uznat, že to je od Martina Františáka opravdu hodně dobrá práce. Dost ujetá věc, ale proč ne, jednou za čas...
(zadáno: 11.4.2019)
Skvělý text Petra Zelenky. Výborné výkony většiny herců, ale někteří hosté na kmenové herce Dejvického prostě nemají a na isncenaci je to vidět.
(zadáno: 11.4.2019)
Pro mne jedno z nejlepších představení od SKUTRů!
(zadáno: 11.4.2019)
Výborná hra, skvělá režie, perfektní souhra celého obsazení. Stojí rozhodně za vidění, člověk pak mnohé pochopí o současné ekonomii.
(zadáno: 16.6.2019)
Je dobře, že se na tak vážné téma umí někdo podívat s nadhledem. Dianiška říká, že nechce dělat velké umění. Ale tohle je velké umění v rámci žánru, ve kterém pracuje.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>