Profil uživatele

Kuba_r

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (64)
Jiří Landa: 13 % (76)
Michal Novák: 13 % (33)
Pavel Širmer: 14 % (74)
Pavla Haflantová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3 4
(zadáno: 19.6.2014)
Na MDP docela slušný, nebýt příšerných řemeslníků. To je typická rána pod pás.
(zadáno: 26.4.2012)
Milé představení. V rámci produkce budějovické činohry vlastně průměr, ale z hlediska komediální produkce na českých jevištích velmi kultivovaný kousek, který potěší. Hlavně uši - skvělá živá kapela!!!
(zadáno: 11.4.2019)
(zadáno: 19.6.2014)
Tak to vypadá, že česká divadla našla další zdroj, po kterém se budou opičit - přenosy z NT London. Bohužel tím ale jen dokazuju, o kolik pater jsme pod Brity. Bude už někdy k přečtení ta Topferova tajuplná koncepce, se kterou vyhrál konkurs? Na základě toho, co předvádí, to přeci vyhrát nemohl?
(zadáno: 16.6.2019)
Převést Fuksův specifický literární tvar na jeviště je asi nemožné. Mikuláškův studený tvar tomu moc nepomohl. Dívat se na takové představení je jako lízat zmrzlinu přes sklo.
(zadáno: 16.6.2019)
Dokonalost sama§
(zadáno: 16.6.2019)
Asi jsem před shlédnutím neměl číst knihu...
(zadáno: 19.6.2014)
Strakonický dudák je pitomá hra a toto jej příšerná inscenace pitomé hry. Co si zkusit přiznat, že zkrátka v české dramatické literatuře žádné perly nejsou, křísit mrtvoly je k ničemu a lepší by bylo riskovat to a dát šanci novým autorům. Když nic pořádného nevzniklo v 18. ani 19. století, třeba se zadaří ve století 21.?
(zadáno: 28.2.2012)
Podivně obstarožní inscenace.Angažování Adama Ruta evidentně neplní to, co si od něj jistě vedení činohry slibovalo. Tedy přínos mladé, kreativní osobnosti.Po shlédnutí této inscenace člověk znejistí i vzhledem k Slaměné židli. Výkon D.Bambasové je tam skvělý. Pomohla si sama? Nebo proč je Věra Hlaváčková, která je pro Blanche bytostně předurčená, tak mdlá a nevýrazná? Nijaká je i Dana Verzichová. Ondřej Veselý alespoň pro svůj oblíbený typ macho hrdinů nalezl pár nových valérů. Ale jinak hlavně jedna velká nuda. Bohužel. Škoda titulu!
(zadáno: 13.12.2012)
Nejlepší na celé inscenaci jsou fotky z představení... Jinak se přidávám k ostatním: NUDA
(zadáno: 20.6.2018)
Když k tomu člověk přistoupí bez předsudků, musí uznat, že to je od Martina Františáka opravdu hodně dobrá práce. Dost ujetá věc, ale proč ne, jednou za čas...
(zadáno: 3.12.2011)
za snahu o hru s výpovědí. škoda mdlého výkonu M. Hrušky. Vizuálně skvělé!
(zadáno: 16.6.2019)
Životopisné hry většinou bývají dost nuda. Díky Tereze Marečkové to byla nuda o trošku menší, ale hra Kateřiny Tučkové mne docela zklamala.
(zadáno: 28.11.2011)
Hrát se tohle představení kdekoliv jinde, nevzbudilo by zřejmě ani polovinu mediálního humbuku, jako v kontextu vinohradské dramaturgie. Šéfovi vyšel tah u části zpovykané odborné veřejnosti. Kdyby ale měla inscenace skutečně takovou vnitřní sílu,jistě by strhla i větší část publika. Přes pár silných momentů a výborný hercký výkon P.Baťka v hlavní roli to na mne působilo jako vnějškové, povrchní, nedotažené exhibování "progresivního mladého divadelníka". Jak může E.Salzmannová v LN říkat, že to posunulov vývoj českého divadla nechápu!
(zadáno: 28.11.2011)
pokud to přijmeme jako svého druhu jevištní báseň
(zadáno: 20.6.2018)
My jsme se s přáteli opravdu dobře bavili! Když nečekáte zázrak, můžete odejít spokojeni. Na Národní divadlo to sice není úplná pecka, ale v žádném případě bych to představení nezatracoval.
(zadáno: 19.6.2014)
Průšvih sezóny, protože od Strakonického dudáka jsem nic nečekal. A nejhorší co jsem kdy od Špinara viděl. Bohužel znovu dokázal, že ve velký domech se zlatými portály mu není dobře a míjí se zde s texty i diváky!
(zadáno: 16.6.2019)
Oni prostě mohou hrát opravdu cokoliv. I tohoto slabého Shakespeara...
(zadáno: 13.3.2013)
Průměr. Takže vlastně slušný... Ale Na Zábradlí dle mého zoufale málo!
(zadáno: 19.12.2012)
Za Stropnického se na Vinohrady skoro nedalo chodit. Pokud si nové vedení predstavuje resuscitaci takhle, je cesta na náměstí Míru totálně promarněným časem! Odpudivá a pokleslá divadelní staroba!
<<  <  1 2 3 4