Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 27.7.2018)
Není co dodat výkon Simony Stašové je obdivuhodný. Viděno 7x
(zadáno: 27.7.2018)
Musím říct, že tento muzikál se opravdu povedl. Skvělé výkony Bartošové, Drahokoupila, Marešové a dalších.
(zadáno: 24.7.2018)
Nemám výhrady! Mladý herec Jan Fanta si se svou postavou opravdu vyhrál a vtáhne vás do děje od začátku do konce. Myslím, že o něm rozhodně ještě uslyšíme.
(zadáno: 20.4.2018)
Zklamání! Laciný humor a bohužel přehrávání Simony Stašové.
(zadáno: 20.4.2018)
Není co dodat herecký koncert Báry Hrzánové, která se vžije do dětství osmileté holčičky za dob Gustáva Husáka a barvitě líčí tehdejší dobu. Viděno 6x a nepočítaně v TV.
(zadáno: 20.4.2018)
Excelentní inscenace s dechberoucimi výkony zvláště v případě Veroniky Gajerové, která nechá na jevišti naprosto všechno.
(zadáno: 9.4.2018)
Moc pěkně a moderně pojatý Shakespeare. Skvělý výkon Lukáše Adama v roli Puka.
(zadáno: 9.4.2018)
Herecká naprostá souhra Randové a Pazderkové a do toho vidět i Ivu Pazderkovou v trošku vážnější roli byl zážitek. Pro mě ovšem vynikla více Martina Randová, která dokázala více upoutat pozornost v komediálních částech tohoto skvělého dramatu.
(zadáno: 9.4.2018)
Pro mě zklamání v roli Pepy Helena Karochová, která se moc na Fidlovačce neohřála a už hraje pouze tuto roli Iva Pazderková, asi věděli tvůrci proč, protože její výkon byl nejslabší. Pěkný výkon předvedli Drabisčakova, Talackova, Adam, Pecenka, Vlcek a Randova. Celkově hra až moc chaotická, ale pokud se od generálky usadila jenom dobře.
(zadáno: 9.4.2018)
Krysař dozrál a s otevřenou pusou gratuluju všem, co se na něm podílí. Skvělý bylo přidat taneční role Zlodobrák a Dobrozlák. Naprosto dechberoucí výkon předvedla Agnes Marie Křížová. Přemek Pálek dozrál ke své nejlepší divadelní roli.
(zadáno: 9.4.2018)
Pro mě jedna z nejlepších komedií roku 2017. Vtipem nabitá energická komedie a výkony Radka Fejta a Jana Bartošky a jim senkudujicí Michaela Marečková a Petra Arnautová naprosto vynikající. Zde je vidět, že i na komorní scéně a s neznámými herci se dá udělat kvalitní divadlo.
(zadáno: 26.2.2017)
Svižná komedie, kterou táhne svým vynikajícím výkonem Zuzana Slavíková. Překvapením byl pro mě mladý herec Matěj Merunka.
(zadáno: 22.2.2017)
Opět vynikající muzikál z produkce Divadla Kalich.
Výborné pěvecké a herecké výkony jmenuji opravdu parádní výkon Markéty Martiníkové v roli Sandry. Perfektní opět Honza Tenkrát v roli Dennise, Marie Křížová a i pro mě překvapení Přemysl Pálek, který mě přesvědčil o svých kvalitách až zde u Srdcového krále.
(zadáno: 22.2.2017)
Vynikající výkony všech herců Fejt, Marečková, Burian.
Velmi svižné a opravdu jsme se nasmáli a pobavili.
(zadáno: 20.5.2016)
S velkými ovacemi se vrátil muzikál Romeo a Julie a naprosto zaslouženě! Opravdu vynikající výkon Ivy Marešové v roli chůvy, ale i dalších Skalové, Tenkráta, Uličníka & dalších...
(zadáno: 20.5.2016)
Eliška Balzerová naprosto skvostná v této roli. Po dlouhé době hra na Fidlovačce, která stojí za vidění!
(zadáno: 20.5.2016)
Z ničeho jsem nedocházel tak otrávenej jako z této hry a bohužel to nezachrání ani skvělí herci.
(zadáno: 20.5.2016)
Za mě excelentní výkony všech hlavních protagonistů Báry Hrzánové, Radka Holuba i Zimy :-) hra mě naprosto pobavila :-)
(zadáno: 2.11.2015)
Ač nejsem fanda Lucie Bílé musím uznat, že tato role jí sedí a její závěrečná Už sílu mám je nádherná, kdy člověk dostane i husí kůži. Překvapením pro mě byl velmi kvalitní herecký výkon Markéty Poulíčkové, která před lety tak dobrá nebyla, tentokrát do role dozrála, pěvecky nikdy nezklame a i zde zlepšení. Velmi překvapili i pánové Strenacik a Noid, u kterého sem byl taktéž velmi překvapen.Rozhodně se na Carmen ještě zajdu mrknout, pokud teda bude kdy jelikoz uz listky mizi i na leden a unor 2016.
(zadáno: 31.1.2015)
Z ničeho sem neodcházel tak otrávený, jako z tohoto muzikálu. Texty teda dosti pokulhávali a písně nikterak zvlášť dobré, že bych si je chtěl doma ještě pustit. Jediný světlým obrazem byl Petr Vančura.
(zadáno: 31.1.2015)
Iva Marešová opravdu pěvecky vynikající měl jsem při jejím zpěvu husinu. Michael Kluch velmi příjemně překvapil, jak úžasně zazpíval Freddiho. Jinak mě ten děj malinko nudils porovnáním s LUcrezii Borgií ta se mi líbila ve spojení s tancem mnohem víc.
(zadáno: 31.1.2015)
Vynikající výkon Elišky Balzerové.
(zadáno: 31.1.2015)
Moje srdeční záležitost. Ač písničky Elánu zrovna moc nemusím, tak v tomhle muzikálu si mě naprosto získaly svým novým nádechem a skvěle zapadají i do dějové linie. Novou tvář dostávají hlavně v duetech, které jsou naprosto nesrovnatelně lepší. Opět výkony všech herců, tanečníků a zpěváků vynikající. Pěvecky překvapila Alžběta Stanková.
(zadáno: 31.1.2015)
Těžká historická hra. Herecké výkony naprosto vynikající v čele s Janem Zadražilem, ale úplně můj žánr, který se mi líbí to není.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >