Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 31.1.2015)
Já prostě Báru Hrzánovou miluju. To je prostě výborná komediální divadelní herečka. Musím říci, že i pěkné mluvené pasáže ve francouštině byly skvělé. Hra, která pobaví od začátku až do konce.
(zadáno: 31.1.2015)
Pro mě bylo toto představení v první půlce hodně slabé, kdy jsem se prostě nudil. Druhá půlka už byla dynamičtější a výkon Ondřeje Brouska musím vyzdvihnout. Dagmar Havlová taktéž v druhé polovině předvedla, co v ní je. Jinak bohužel další hra z Vinohrad na kterou bych podruhé nezašel.
(zadáno: 31.1.2015)
Tohle je prostě moje srdcovka - tanečně propracovaný muzikál, velmi povedené české texty a samozřejmě vynikající herecké, pěvecké výkony. Nejlepší obsazení Jan Kříž, Markéta Procházková, Jan Tenkrát jehož Tragické bere dech a Marie Blahynková.
(zadáno: 31.1.2015)
Musím říct, že premiéra se povedla na výbornou ani v jedné chvíli nebylo místo, kde bychom se nudili - od začátku do konce to prostě jelo. Velmi skvělá souhra obou herců. Oba dokázali i v jistých momentech skvěle improvizovat. Víc asi prozrazovat nebudu pěkně si zajděte :-)
(zadáno: 21.4.2014)
Vykreslení života v ráji Adama a Evy a po sléze v druhé polovině se přehoupneme do dnešní doby, to zrovna nevím jestli byl dobrý nápad tvůrců, ale nějak mi to ani nevadilo. Co se týká hereckých výkonů velmi překvapila Michaela DOlinová v roli čertice a činoherec Michal Slaný, ovšem ten pěvecky pokulhává.
(zadáno: 21.4.2014)
Od tohoto muzikálu jsem čekal teda mnohem více, spíše mi to trošku připadalo snažit se dohnat světový muzikál Bídnici, bohužel kromě písničky závěrečné Co zbývá nám, mě žádná moc nezaujala., co bych ovšem vyzdvihnul je výkon Moniky Absolonové.
(zadáno: 21.4.2014)
Myslím, že každý z nás zavzpomíná na pohádky a proto právě toto představení je určeno nejen pro děti, ale i dospělé. Výkony všech trpaslíků (závodníků) vynikající a člověk se pěkně zasměje od plic.
(zadáno: 21.4.2014)
Opravdu po dlouhé době vynikající muzikál s profesionálními výkony všech učinkujících a to vůbec nevadí, že je celý zatím uváděný pouze v angličtině ba právě naopak je to možná ještě lepší, české texty mnohdy celý muzikál pokazí...

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3