Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 21.4.2014)
Opravdu po dlouhé době vynikající muzikál s profesionálními výkony všech učinkujících a to vůbec nevadí, že je celý zatím uváděný pouze v angličtině ba právě naopak je to možná ještě lepší, české texty mnohdy celý muzikál pokazí...
(zadáno: 31.1.2015)
Tohle je prostě moje srdcovka - tanečně propracovaný muzikál, velmi povedené české texty a samozřejmě vynikající herecké, pěvecké výkony. Nejlepší obsazení Jan Kříž, Markéta Procházková, Jan Tenkrát jehož Tragické bere dech a Marie Blahynková.
(zadáno: 31.1.2015)
Moje srdeční záležitost. Ač písničky Elánu zrovna moc nemusím, tak v tomhle muzikálu si mě naprosto získaly svým novým nádechem a skvěle zapadají i do dějové linie. Novou tvář dostávají hlavně v duetech, které jsou naprosto nesrovnatelně lepší. Opět výkony všech herců, tanečníků a zpěváků vynikající. Pěvecky překvapila Alžběta Stanková.
(zadáno: 20.5.2016)
Za mě excelentní výkony všech hlavních protagonistů Báry Hrzánové, Radka Holuba i Zimy :-) hra mě naprosto pobavila :-)
(zadáno: 20.5.2016)
Eliška Balzerová naprosto skvostná v této roli. Po dlouhé době hra na Fidlovačce, která stojí za vidění!
(zadáno: 22.2.2017)
Vynikající výkony všech herců Fejt, Marečková, Burian.
Velmi svižné a opravdu jsme se nasmáli a pobavili.
(zadáno: 22.2.2017)
Opět vynikající muzikál z produkce Divadla Kalich.
Výborné pěvecké a herecké výkony jmenuji opravdu parádní výkon Markéty Martiníkové v roli Sandry. Perfektní opět Honza Tenkrát v roli Dennise, Marie Křížová a i pro mě překvapení Přemysl Pálek, který mě přesvědčil o svých kvalitách až zde u Srdcového krále.
(zadáno: 9.4.2018)
Pro mě jedna z nejlepších komedií roku 2017. Vtipem nabitá energická komedie a výkony Radka Fejta a Jana Bartošky a jim senkudujicí Michaela Marečková a Petra Arnautová naprosto vynikající. Zde je vidět, že i na komorní scéně a s neznámými herci se dá udělat kvalitní divadlo.
(zadáno: 20.4.2018)
Excelentní inscenace s dechberoucimi výkony zvláště v případě Veroniky Gajerové, která nechá na jevišti naprosto všechno.
(zadáno: 20.4.2018)
Není co dodat herecký koncert Báry Hrzánové, která se vžije do dětství osmileté holčičky za dob Gustáva Husáka a barvitě líčí tehdejší dobu. Viděno 6x a nepočítaně v TV.
(zadáno: 24.7.2018)
Nemám výhrady! Mladý herec Jan Fanta si se svou postavou opravdu vyhrál a vtáhne vás do děje od začátku do konce. Myslím, že o něm rozhodně ještě uslyšíme.
(zadáno: 28.7.2018)
Opravdu zdařilá inscenace a klobouk dolů před Simonou a jejím herectvím, protože opravdu si zde Thálii zaslouží.
(zadáno: 28.7.2018)
Zdařilá hra, pokud jste již viděli film s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli nebudete zklamaní jelikož výkony všech herců jsou vynikající a hra má oddpych a nenudíte se ani minutu.
(zadáno: 28.7.2018)
Moje srdcovka s Luckou Vondráčkovou, která v roli Elišky je herecky prostě nejlepší, dále nezapomenutelná Kamila Linda Finková.
(zadáno: 31.7.2018)
Nečekal bych, že to někdy někdo ještě tak skvěle zahraje a klobouk dolů před výkonem J. Bartošky.
(zadáno: 18.10.2018)
Nemám slov, v bytovém divadle jsem byl poprvé a touto hrou jsme i s přáteli byli naprosto ohromeni. Výborně napsaný text se kterým si oba herci skvěle poradili naprosto s přehledem. Takhle se má správně dělat divadlo!
(zadáno: 31.1.2019)
Bezchybný výkon Ljuby Krbové a hra ze které by si každý člověk měl odnést to, že nikdy nevíme kolik času nám zbývá a žít naplno každým dnem.
(zadáno: 4.2.2019)
Moc povedená inscenace s mladými talentovanými herci.
(zadáno: 31.1.2015)
Musím říct, že premiéra se povedla na výbornou ani v jedné chvíli nebylo místo, kde bychom se nudili - od začátku do konce to prostě jelo. Velmi skvělá souhra obou herců. Oba dokázali i v jistých momentech skvěle improvizovat. Víc asi prozrazovat nebudu pěkně si zajděte :-)
(zadáno: 31.1.2015)
Vynikající výkon Elišky Balzerové.
(zadáno: 2.11.2015)
Ač nejsem fanda Lucie Bílé musím uznat, že tato role jí sedí a její závěrečná Už sílu mám je nádherná, kdy člověk dostane i husí kůži. Překvapením pro mě byl velmi kvalitní herecký výkon Markéty Poulíčkové, která před lety tak dobrá nebyla, tentokrát do role dozrála, pěvecky nikdy nezklame a i zde zlepšení. Velmi překvapili i pánové Strenacik a Noid, u kterého sem byl taktéž velmi překvapen.Rozhodně se na Carmen ještě zajdu mrknout, pokud teda bude kdy jelikoz uz listky mizi i na leden a unor 2016.
(zadáno: 26.2.2017)
Svižná komedie, kterou táhne svým vynikajícím výkonem Zuzana Slavíková. Překvapením byl pro mě mladý herec Matěj Merunka.
(zadáno: 9.4.2018)
Krysař dozrál a s otevřenou pusou gratuluju všem, co se na něm podílí. Skvělý bylo přidat taneční role Zlodobrák a Dobrozlák. Naprosto dechberoucí výkon předvedla Agnes Marie Křížová. Přemek Pálek dozrál ke své nejlepší divadelní roli.
(zadáno: 9.4.2018)
Herecká naprostá souhra Randové a Pazderkové a do toho vidět i Ivu Pazderkovou v trošku vážnější roli byl zážitek. Pro mě ovšem vynikla více Martina Randová, která dokázala více upoutat pozornost v komediálních částech tohoto skvělého dramatu.
(zadáno: 9.4.2018)
Moc pěkně a moderně pojatý Shakespeare. Skvělý výkon Lukáše Adama v roli Puka.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>