Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 27.7.2018)
Není co dodat výkon Simony Stašové je obdivuhodný. Viděno 7x
(zadáno: 28.7.2018)
Velmi zdařilá hra Tomáše Dianišky a velká souhra tří herců.
(zadáno: 31.7.2018)
Naprosto skvělá komedie u které se ani minutku nebudete nudit.
(zadáno: 31.8.2018)
Hodně dobře zpracovaný muzikál, hudba Michala Pavlíčka, choreografie Qaši, tak i skvělá režie Vladimíra Morávka, který je uznávaný i ve světě. Životní role Lucie Vondráčkové (Morgana)za kterou dle mého názoru měla být minimálně nominovaná na cenu Thálie.
(zadáno: 31.8.2018)
Vynikající muzikál a je škoda, že už se dneska nehraje. Tenkrát první role Tomáše Savky, kde ukázal svůj talent...Iveta Bartošová v roli Kim ukázala, že umí nejen výborně zpívat.
(zadáno: 4.2.2019)
Naprosto dokonalé představení, které diváky vtáhne do děje a kdo nemá rád Kairu, tady si jí jistě zamiluje. :-)
(zadáno: 9.5.2019)
Naprosto trefa do černého! Představení se přesně trefuje do obrazu dnešní doby. Naprosto skvělé výkony Vandy Hybnerové, Jiřího Hány nebo Evy Leinweiberové a k tomu i skvěle hodicí se hudba a máme tu jedno z nejlepších představení roku 2018!
(zadáno: 21.4.2014)
Myslím, že každý z nás zavzpomíná na pohádky a proto právě toto představení je určeno nejen pro děti, ale i dospělé. Výkony všech trpaslíků (závodníků) vynikající a člověk se pěkně zasměje od plic.
(zadáno: 31.1.2015)
Já prostě Báru Hrzánovou miluju. To je prostě výborná komediální divadelní herečka. Musím říci, že i pěkné mluvené pasáže ve francouštině byly skvělé. Hra, která pobaví od začátku až do konce.
(zadáno: 20.5.2016)
S velkými ovacemi se vrátil muzikál Romeo a Julie a naprosto zaslouženě! Opravdu vynikající výkon Ivy Marešové v roli chůvy, ale i dalších Skalové, Tenkráta, Uličníka & dalších...
(zadáno: 27.7.2018)
Musím říct, že tento muzikál se opravdu povedl. Skvělé výkony Bartošové, Drahokoupila, Marešové a dalších.
(zadáno: 28.7.2018)
Velice zdařilá novinka. Herecky se mi velmi líbila Klára Cibulková společně s Bárou Hrzánovou, která dokázala že zahraje i trošku vážnější roli v druhé polovině představení, jinak samozřejmě její komediální talent je obdivuhodný.
(zadáno: 28.7.2018)
Famozní výkon Jana Kříže a překvapivě skvělý i Pepa Vojtek. Dále opět skvělý výkon předvedla i Hanka Křížková.
(zadáno: 31.7.2018)
Herecké souznění Hany Maciuchové a Marka Adamczyka bylo opravdové a musím říct, že je to po dlouhé době, co se mi NA Vinohradech něco líbilo.
(zadáno: 31.7.2018)
Herecký koncert Mileny Kleinerové, který byl oceněný sirší nominací na Thálii zaslouženě.
(zadáno: 27.1.2019)
Opět vynikající herecký um Jana Bartošky, kterému skvěle sekundují i ostatní herci. Jak říkám, někdy je lepší jít do divadla na neokoukané herce než ty známé.
(zadáno: 31.1.2015)
Těžká historická hra. Herecké výkony naprosto vynikající v čele s Janem Zadražilem, ale úplně můj žánr, který se mi líbí to není.
(zadáno: 28.7.2018)
Naprosto skvostná Dasha, které Aida neskutečně sedí.
(zadáno: 31.7.2018)
Regina Rázlová naprosto vynikající herecký výkon, stejně tak skvělé Jitka Čvančarová a Petra Nesvačilová. Bohužel opět špatný Milan Hein. Hra měla odpych a skvělé dialogy, které sršily vtipem.
(zadáno: 28.7.2018)
Skvělé výkony Markéty Poulíčkové, Aničky Slováčková, Milana Peroutky i Betky Stankové
(zadáno: 21.4.2014)
Od tohoto muzikálu jsem čekal teda mnohem více, spíše mi to trošku připadalo snažit se dohnat světový muzikál Bídnici, bohužel kromě písničky závěrečné Co zbývá nám, mě žádná moc nezaujala., co bych ovšem vyzdvihnul je výkon Moniky Absolonové.
(zadáno: 21.4.2014)
Vykreslení života v ráji Adama a Evy a po sléze v druhé polovině se přehoupneme do dnešní doby, to zrovna nevím jestli byl dobrý nápad tvůrců, ale nějak mi to ani nevadilo. Co se týká hereckých výkonů velmi překvapila Michaela DOlinová v roli čertice a činoherec Michal Slaný, ovšem ten pěvecky pokulhává.
(zadáno: 31.1.2015)
Iva Marešová opravdu pěvecky vynikající měl jsem při jejím zpěvu husinu. Michael Kluch velmi příjemně překvapil, jak úžasně zazpíval Freddiho. Jinak mě ten děj malinko nudils porovnáním s LUcrezii Borgií ta se mi líbila ve spojení s tancem mnohem víc.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >