Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3
(zadáno: 28.7.2018)
Pro mě velké zklamání. Po inscenaci Přirození a Poslední papež mě tato hra moc nebavila a úplně mě nenadchla Berenika Kohoutová, možná to vidět s Hankou Vágnerovou jako ty dvě hry předchozí, budu hodnotit jinak.
(zadáno: 31.7.2018)
Tahle hra je z toho slabšího v repertoáru DBH, ale jiště si najde i své diváky. Jiří Pivrnec se mi do role Mikuleho naprosto nehodí.
(zadáno: 31.1.2015)
Pro mě bylo toto představení v první půlce hodně slabé, kdy jsem se prostě nudil. Druhá půlka už byla dynamičtější a výkon Ondřeje Brouska musím vyzdvihnout. Dagmar Havlová taktéž v druhé polovině předvedla, co v ní je. Jinak bohužel další hra z Vinohrad na kterou bych podruhé nezašel.
(zadáno: 9.4.2018)
Pro mě zklamání v roli Pepy Helena Karochová, která se moc na Fidlovačce neohřála a už hraje pouze tuto roli Iva Pazderková, asi věděli tvůrci proč, protože její výkon byl nejslabší. Pěkný výkon předvedli Drabisčakova, Talackova, Adam, Pecenka, Vlcek a Randova. Celkově hra až moc chaotická, ale pokud se od generálky usadila jenom dobře.
(zadáno: 28.7.2018)
Chybí granace v závěru! Víc se mi líbila Daniela Šinkorová než Lucie Bílá. Iva Pazderková naprosto skvostná ve své roli.
(zadáno: 20.5.2016)
Z ničeho jsem nedocházel tak otrávenej jako z této hry a bohužel to nezachrání ani skvělí herci.
(zadáno: 20.4.2018)
Zklamání! Laciný humor a bohužel přehrávání Simony Stašové.
(zadáno: 31.1.2015)
Z ničeho sem neodcházel tak otrávený, jako z tohoto muzikálu. Texty teda dosti pokulhávali a písně nikterak zvlášť dobré, že bych si je chtěl doma ještě pustit. Jediný světlým obrazem byl Petr Vančura.
<<  <  1 2 3